Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2772 times)
winstrol
2
**

I'll be back!

Rave?
08.04.2002 at 12:29:35

Mene pa zanima če je kaki raver/raverka tu gori?
Back to top

IP Logged

Boo Ruth
Ex Member

Re: Rave?
Reply #1 - 08.04.2002 at 12:44:58

ej stari,
v gavioliju sem bil en parkrat na začetku, ko se je začela rave scena šele formirat. Nato sem imel priliko videti vso ruljo ljudi, ki je prečkala mejo na goriškem, ko je bil rave party v Meblu v Novi Gorici.

Rezultat:
Rave je izhod oziroma ventil za vse mladostnike, ki v običajnem svetu ne morejo izstopati in biti nekaj samosvojega. Mislim, da je to ene vrste kultura, ki bo v prihodnje zavzela popolnoma drugačni nivo.

Ne vem ,lahko sem prestar. ne razumem pa zakaj se nek raver obleče v črno vrečo za smeti ali pa v eno samo pobarvano posteljno rjuho.

Ja, očiten prepad med generacijami.

In da ne pozabim: Skoraj vsakega raverja, ki so ga na meji pregledali, je imel najmanj dve tabletki s sabo. kaj potem se mladina tam ne ..............., kot nekateri zatrjujejo?

Borut

PS: Winstrol, smiri živce, ko boš to bral.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #2 - 08.04.2002 at 15:06:44

raverka v penziji Grin

se oblačijo kot hočejo zaradi osebne individualnosti in kreativnosti

XTC-sunkovito odpira srčno čakro, se preko tega mladi učijo brezpogojne ljubezni, eni bolj drugi manj uspešno
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

seRe: Rave?
Reply #3 - 08.04.2002 at 20:54:17

Boo Ruth ne, te čist razumem ker se je pred cca. letom pa pol v meni pojavo enak feeling. Dobra štiri leta sem skor vsak vikend šel na kak party pol pa naenkrat več ni blo tistega razburjenja pa 14 dnevnih priprav pa tega...scena se spreminja, nova generacija prihaja pa...vedno mlajši so! To mi ni všeč zato sem se rajši umakno. Pa tud muzika ni več to kar je bla...mogoče smo se je "prenajedli", ne vem. Čeprav doma mi še vedno sede full tak da še mam občasno željo it na kak dober event...zdsaj pa komaj čakam DOL pa Pekarno po nekaj mesecih stagniranja:D

P.S.: kolk si star če ni skrivnost?
Back to top

IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

Reply #4 - 08.04.2002 at 21:21:29

Kali jaz ne vem kak si ti doživljala to, osebno nisem bil nikol na X-ih za razliko od večine kolegov in kolegic. Pa ne da sem proti kemiji, čist iz principa;D Ta "brezpogojna ljubezen" traja nažalost samo dokler se giblješ v rejverskih krogih, kakor hitro pa jih zapustiš ali se začasno odtujiš si pa črna ofca ali pa samo bežni znanec, vsaj za večino folka. V ljubezen, ki je pogojena z drogo ne verjamem pa naj si bo to X ali karkoli drugega. Je pa noro dober feeling začutit tisto energijo mase ljudi to pa res...no zdaj pa še tega ni več se mi zdi.

aja pa naj še Boo Ruthu do konca odgovorim:

Stil oblačenja...hmm...ja še en dokaz da ni brezpogojne ljubezni. Če se podrediš (zavestno ali podzavestno) množici enako mislečih boš avtomatsko sprejet. To je tista "brezpogojna ljubezen-PLUR". Peace-to večinoma je, Love-jo bolj doživljam kot peace:) , Unity-vsekakor, Respect-no ja... Tud jaz sem dal to fazo skoz, valda Grin Wink Buffyke (ja, za na party jih mam še zdaj), svetleče hlače na zvon (najbol ponosn sn bil na ene take električno modre z dvema srebrnima trakoma, ki sta se full svetla;D ), kaka dobra majčka, pol pa še frizura-špici obvezno...oranžni, modri, srebrni...Grin Pač del obreda ki te še dodatno "dvigne". Saj je na vseh scenah enako. Če hočeš bit šminker moreš met dober avto pa usnjeno jakno, če hočeš bit metalec....ah brezveze, temu ni konca:) Najlepše pri vsem pa je da si lahko izrazo svojo domišljijo, energijo, napetost ob.....noooooorooooo dobri muziki Grin Grin

keep dancing Grin
Back to top

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Reply #5 - 08.04.2002 at 21:38:38

Sprejemanje, razumevanje. Al Ne.
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

Reply #6 - 08.04.2002 at 22:21:10

Ja, osnova harmonije Wink
Back to top

IP Logged

Boo Ruth
Ex Member

Reply #7 - 08.04.2002 at 22:48:43

Če že sedaj zavračamo način zabave 20 letnikov in manj, kaj bo šele takrat, ko bodo naši otroci odrasli in bodo hodili na take zabave. A si kdo upa napovedati bodočnost v smislu podobnih party sistemov? Kaj se bo dogajalo čez 20 let v svetu zabave?

Borut
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #8 - 08.04.2002 at 23:12:22

Ja, upam si napovedat Borut.  Čez 20 let bodo zabave mladih osnovane na brezalkoholnih pijačah, a z drogami od katerih ne boš mogel biti odvisen.  V telo ti bodo našpricali encim ki ti bo dovoljeval željo po drogah le ob primernih trenutkih in zato beseda odvisnos ne bo več v uporabi.  
Narod se bo seksal počez na teh zabavah in spolen bolezni se bodo vrstile ena za drugo.   Znanost bo prišla v slepo ulico, saj bodo premalo raziskali vpliv novih bakterij na spolovila in to bo takrat problem nr. 1.

Torej. Vidimo se na 200. srečanju čez 20 let.  Z encimi seveda.

Andres
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #9 - 09.04.2002 at 01:24:40

Kaj je zdaj to? Kje je ta brezpogojna ljubezen?
Winstrol, da ti povem, ko si hodil po partyih, si bil odvisen od energije zadrogiranih, ki si jo čutil, čeprav nisi sam "papcal"

Raverji so pač otroci hipijev, naši otroci bojo počeli kar bojo počeli. Kdo smo mi, da jih že vnaprej obsojamo, še predno so rojeni?

VSI smo le OGLEDALA drug drugemu. Eni to spoznajo, drugi spet raje umrejo od ponosa kot, da bi si to priznali.

V SLO je prvi nastopil iskreno ALIEN-vsaka ti čast Ali Kiss
ko je v javnosti nastopil iskreno tak kot je.Eni ga zaradi tega OBČUDUJEMO, drugi ga sovražijo. Sovraštvo je nasprotje ljubezni in ko to spoznamo, ugotovimo da nekoga sovražimo SAMO zato, ker si upa narediti nekaj, kar nekateri ne zmorejo priznati niti samim sebi!

Vsi mladi pač nekaj rabijo in 95% vseh bo nadaljevalo z življenjem, ostali pač se jim kar zmeša, ga do konca zabluzijo...

Vsak ima pravico spoznavati in iskati sebe na način kot sam hoče.

Ne razmišljaj in obsojaj preveč za nazaj, raje pomisli kaj vse POZITIVNEGA si spoznal v tem času.

Torej bodi vedno iskren, najprej do sebe nato do drugih.
Imej se rad, res se imej rad, saj si prav vsi zaslužimo LJUBEZEN. Te pa ne boš mogel nikoli resnično čutiti dokler se ne boš sam sprejel in imel rad, BREZPOGOJNO, z vsemi napakami.

Nato boš spoznal, da se je v tebi zgodil čudež!

...In Jezus je vodo spremenil v vino...
Ko začutiš svojo življensko energijo ne rabiš nobene droge več, ker imaš trezen več energije kot na katerikoli omami!!!
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

m
5
p

Reply #10 - 21.02.2003 at 12:32:24

Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1