Boo Ruth
Ex Member
|
Ojla, Johndoe. Evo sem se prebil skozi 4 strani dolge replaye in ne morem, da se ne bi oglasil tudi jaz. Na začetku sem spremljal tvoje poste......in potem sem ugotovil, da ponavljaš eno te isto. OK. Kvadri, keš, realnost, pivo, itd, itd, itd..........potem pa se vse konča. Previješ kaseto nazaj in znova pritisneš play. Tvoje trditve ne bom ovrgel. Imaš prav. Denar je potreben, ostati je potrebno na tleh - prizemljeni, itd, itd....vse prav. In na žalost je ta forum precej kontra usmerjen. In ker je precej dušic na tem forumu ne moreš pričakovati, da te bo kdo poslal v PM ali pa se bolj grobo obregnil ob tebe. To lahko naredi samo nekdo, ki je vsaj približno prizemljen kot ti. Vidiš, vsak ti poizkuša priti naproti. Jaz ne in tega niti ne mislim. Zakaj bi pa moral? Odkrito te ta moment pošljem v PI## materino. In veš zakaj??? Ker preveč divjaš po forumu, postavljaš polena tam, kjer sploh ni potrebno, vtikaš se tudi tja, kjer sploh nimaš blage veze. Prav je, da poveš svoje mnenje a to, kar ti delaš, to ni!!!! Vsaj spoštovanje bi lahko pokazal. A ti ne. To, kar delaš, je ena čista provokacija in nič drugega. Za vsako temo najdeš tvojo luknjo, v vsakem topicu podstaviš kajlo. In če bi forum izgledal kot bife, bi ti bil glavni na šanku in razpravljal o svemu i svašta in se delal največji frajer v bifeju. Kot da je tebi vse jasno, kot da si ti to že vse dal skozi, da si en nivo višje in to vse skupaj gledaš z viška kot na neko brezvezarijo. In če je to res, potem sem prvi, ki te poziva, da greš v PIZ## materino. In če sem edini, ki te tja pošilja, sem pač edini. Dovoli, da folk razvija svoje debate na konstruktiven način in naj ne bere tvoje presvetljene destruktivne poste. Z njimi le razbijaš debato. Ja..... in sam si dodal, da je tebi surfanje po forumu le zabijanje časa si s tem vse povedal. Kje ste sedaj vrli teoteriki in praktiki v analitični psihologiji? Zanimivo bi bilo narediti tvoj psihološki prerez. Sam se ne bom spuščal v to, saj sem šele na začetku. Sicer že z branjem med vrsticami lahko razberem marsikaj. Da ne govorimo o povezovanju povedanega s tvoje strani na začetku in sedaj. Svojo pravo identiteto znotraj sebe skrivaš za agresivnostjo na forumu in v svoji bližnji okolici. Hočeš nas peljati po tvoji poti - dati nek drug vtis. Govoriš eno, delaš drugo. Me prav zanima, če boš tvojim otrokom na tak po tvoje realističen način, predstavil svet. Ko bo tvoja mala prijokala domov iz šole in povedala, da je zaljubljena v nekoga, ta pa ji ne vrača ljubezni. Koga boš poslal v PM? Ali jo boš tolažil ob flaši piva?? Ji boš pomagal prebroditi krizo s flašo piva??? Kaj bo rekla hčerka, ko ji boš povedal, da se edino rodila ni ob flaši piva, ki ga očka tako rad sreblja? Misliš, da bo razumela? Kaj pa žena? Je tudi strastni konzumator piva?
Pa da ne pozabim.......kdo nosi hlače doma? Ja, verjetno boš napisal, da se doma kolektivno in enotno odločata. Po tvojem pisanju in podjebavanju na forumu ti tega ne bom verjel niti pod razno.
Zato te pozivam, da sodeluješ konstruktivno, drugače pa se ne mislim več spuščati v debato s tabo. Ni vredno.
In seveda....dobro jutro ti želim ob zgodnjem vrčku piva ob računalniku. Nadaljuj tvoj pohod po forumu s prepevanjem enih in istih zgodbic o junaku JOHN DOE, ki je že zdavaj spoznal, da je najbolje vegetirat v množici, iz dolgočasja na forumu kako reči, kako "pametno" povedat, kako poleno podtaknit in tako ponovno prebit dan v službi.
Borut
|