Gape, gape, mar je učenje samo tvoja pravica. Mar ni pravica bralcev Ognjišča, da se tudi izobražujejo? Kaj te sploh pri vsem tem moti? Verjamem, ti hočeš, da se ljudje učijo, toda pri odpiranju te teme si imel čisto drug namen. Roko na srce, saj se vendar poznava. In ta namen ni zgolj učenje, ampak še kaj bolj sočnega. Ali pa se mogoče motim?
gape wrote on 19.09.2002 at 17:49:00:in zdej od popolnoma vseh ki so tu opisani bi jest negativni prizvok dal samo satanistom.
in bi dodal da so pozabl na reikiste, radiesteziste, bioenergetike ... kot nas je lovišček lepo poučil.
Kako naj te zdaj razumem. K satanistom bi ti dodal kar še reikiste, radiesteziste, bioenergetike, kot vas je Lovišček lepo poučil. Lepo, da svojega nasprotnika končno tudi pohvališ. Ne razumem pa, kaj je tako totalno strašnega v teh treh dodatno naštetih stvareh, kolikor sem jaz bral o tej znanjih, niti ne bi rekel, da so v celoti tako moteča. V nobenem primeru jih nebi metal skupaj s satanizmom, čeprav ne rečem, da se z vsem strinjam, še zlasti reiki sem mi zdi precej vprašljiva zadeva. Vendar ga premalo poznam, pa me ne držat za besedo, to je le prvi vtis. Nekaj ima gotovo celo dobrega, mogoče.
gape wrote on 19.09.2002 at 17:49:00:bi poudaru to pirx_ da za nivo nikakor nisem odgovoren jaz, ampak vsi sodelujoči na tem forumu, forumu kjer se trudimo sprejemat drugačnost, pa četudi je ta drugačnost splošo družbeno sprejeta.
pirx_, saj menda vidiš, da želi gape samo izobraževati.
No, majčkeno si odgovoren za svoj forum, gape, ali pa celo majčkeno več kot drugi, seveda samo toliko, kot je lahko odgovoren moderator: Očitno je, da vendarle pisanja proti Cerkvi bolj zagovarjaš kot ne, saj se vedno postaviš odločno proti tistemu, ki hoče povedati o Cerkvi kaj dobrega, v tem primeru proti prix_u. Ne vem, kako me boš prepričal, da to ni res, razen če boš v prihodnje postopal drugače.
gape wrote on 19.09.2002 at 17:49:00:Ne vem, ali ste res tako naivni ali pa se delate samo norca?
Kot da ne veste, da 100X ponovljena laž v očeh "neodvisnega bralca" postane resnica!
Ta trditev o nastajanju »resnic«, ki si jo prevzel od pirx_-a, je zares preizkušena metoda, kako ponarejati zgodovino, delati iz poštenih ljudi nepoštene in iz nepoštenih poštene. To je naš vladajoči režim delal vseskozi po vojni, in dela izrazito tako še sedaj. Saj menda ja ne boš trdil, da so LDS in ZLSD pa NS samo prekrščena partija v več izvodih prav zato, da lažje manipulira z ljudmi in si izmišlja in producira »resnice« po prikazani metodologiji.
Nestrpnost pa spodbujaš, gape, zelo prebrisano in zelo učinkovito. Z odpiranjem ustreznih tem in z bodrenjem tistih, ki tako arogantno plasirajo laži o Cerkvi. Počasi me začenja zanimati, kako se ti to finančno izide.
Lep pozdrav
Samson