A.
Ex Member
|
vas berem k dajete odgovore, ... sej veste iz kje se gre ane? najprej je treba vedt zakaj se gre al kaj?
no, k sem včeri dojel, da sprašujem namesto, da govorim pa na delo.
prvo povej KAJ JE VZROK!!!!!!!!
drugo začni z reševanjem, razmisli v tej smeri, da spiš lahko ne zaradi miselnih ali fizičnih razlogov.
evo zdej pa povej zakaj se gre, da ne bomo full časa okrog hodil, koga briga če hodš okrog... v naravo, pa če delaš vse kar piše, če pa ne veš zakaj to delaš...!!
tko gre, evo piš mi tle gor kar ti pade na pamet, prvo vprašanej je: OBČUTI DIREKTNO VZROK TVOJE NESPEČNOSTI OBČUTI DIREKTNO VZROK TVOJE ZASPANOSTI
to občuti in piši občutke...
je kao intenziv, kao dela, sicer z poskušanjem, sam ker se ne momo drugač pogovorajat bo zaenkrat dost...
pol k boš 2 ure pisarla, vmes se lahko tudi sprašuješ še druge vprašanja, napr kako naj rešim stavri, da zaspim, pa doživi to svojo nespečnost, pa dojemi sebe in povezanost z njo... itd...
to, da se tko sprašuješ in dobiš odgovor dela. zakaj, sam se mi ne, da zdele tle razlagat...
aja, v glavnem, pol k boš odkrila vzroke, pol se lahko vprašaš, kaj bom storila v prihodnosti, kako bom to uredila, kako bom povedala drugim...
PAČ PO SVOJE OBLIKUJ VPRAŠANJA BO HITREJE DELAL!
ej sej ti ni treba vsega pisat, sam vpraši se pa! aja, čist normalno je da opišeš in odgovoriš in občutiš vse kar ti pade na pamet, od svinčnika dalje... je pa tko da nekje v 6 ciklih prideš do 98% zasičenosti po funkciji in um počasi pada in pol začne dajat prave odgovore...
drži se pokonc!
A.
|