klimax wrote on 05.11.2002 at 16:15:20:Problem je v tem, da ljudje najveckrat pomislijo samo na negativne stvari, ko slisijo besedo droga.
Ja, nič dobrega ne vidim v njih.
Quote: Kaj pravzaprav je droga?
Nekaj škodljivega.
Quote: Zakaj je droga nujno slaba?
Ker škoduje?
Quote:In vsi se bodo spet zgrazali, ko bodo slisali ime trava.
Ne bom se zgražala, ampak, če bo kdo drogo preveč opravičeval, bom bol sitne volje, kot pa ne.
Quote:Vse droge spreminjajo kemicno ravnovesje v organizmu, zato se tudi recejo droge...pa naj gre za legalne, ilegalne in tiste, ki jih dobimo na recept.
Res je, da droge lahko skodujejo zdravju...in to velja za VSE droge in ne samo ilegalne.
Drži!
Quote:Nekatere izmed prepovedanih so tako kot je povedal A. lahko zelo poucne, ker spreminjajo percepcijo zaznavanja. In ce se spremeni percepcija, clovek vidi svet iz druge perspektive, zato ima vecjo priloznost za ucenje, ker vidi veliko novih stvari...tako v sebi kot zunaj sebe. Iz tega izraz rastline moci, ki omogocajo duhovni razvoj.
Kako? Mogoče so zanimive, ker vidiš nekaj druzga, kot pa običajno, ampak a je to že poučno? A je tista spremenjena percepcija res tko poučna a mi bo pomagala preživet v tem svetu, v katerem sem se rodila, a mi bo pomagal bit srečna tuki, kjer sem, a bom ves čas samo silla v tisto spremenjeno percepcijo, da se mi ne bo treba soočit z realnimi težavami. Sej jest vem, zakaj sem prekomerno jedla, kar je blo zame ravn tko drogiranje. Kar se hrane tiče, še vedno pojem marskej škodljivga, ampak vem, da to ni prav, in ne poskušam nobenmu dopovedat, da je pa to čist v redu. Ja, paše pa kaj, to ne spremeni dejstva, da je prekomerno najedanje škodljivo, da je npr. čokolada škodljiva.. Mislim, da se največ koristnega zase, pa za uresničitev svojih namenov, zarad katerih sem tukaj, naučim kar pri tem doživljanju, in tud tukaj ima krog 360 stopinj in zatorej ponuja vsaka situacija neskončno percepcij, iz katerih se lahko učim in vidim nove stvari v sebi in zunaj sebe
Quote:Seveda je treba do drog kazat neko spostovanje, ker so lahko v primeru zlorabe tudi nevarne.
Quote:Ce bi blo pomoje, bi v osnovni soli dal vecji poudarek za duhovno vzgojo in poznavanje substanc, ker samo na tak nacin lahko preprecimo tovrstno zlorabo, saj prohibicija do sedaj ni naredila nic vec v tej smeri kot to, da je ljudem vzbudila strah pred drogam...to pa vodi v nesprejemanje, nezavedanje in skusnjavo, ki se hitro spreobrne v zlorabo.
[quote]ja, ne sprejemam mamil, cigaret, alkohola, kofeta, pa zlorabljam jih tut ne, mogoce, ce bi me ravn tko opozrajal pred zasvojenostjo s hrano, se tut to ne bi zgodil... a potlej bi bla deloholik, a bi to pomenil, da bi se bol pridno učila, pa delala?
ma bi skor ne blo slabo
cigareti nikoli razen pasivno
mamila (če je blo kaj med zdravili pa čajčki?)
alkohol poskusla, pa ga ne pijem, dodam ga pa v kakšno pogačo, al pa kakšn drug 'eva made' futr, ampak samo, če je v receptu, sama od sebe tega ne delam
trava nikoli
zdravila ja, ampak od kar 'mal več vem', se jim izogibam
drugo pa...sigurn kej nezdravega... lahko bi blo bolš
priznam, da sm se kar fejst odkašljala, ampak brez zamere.