nemassis tole tvoje pisanje,...
jaz se tega ne grem(sem se šel pa ti povem ni več potrebe sem se dost sesuval zaradi tega ker nisem razumel zakj so stvari tu, sedaj bom raje poskusil drugače), dam ti možnost, da ti prideš in se vsedemo in poveš kaj je po tvoje za narest in kaj boš od tega ti naredil/a.
da preideš o besed k dejanje.
sam tri stvari, tak stil pisanja je nepotreben, ker te upoštevam in spoštujem in se zavedam zakaj smo tu.
priznam velik povem, velik se razumem, sam nima časa za razlage tle na forumu, mam s skupinco velik dela in pogovore in mi gre zanjo na forumu vsak dan uro da se zmenmo in da vse odgovorim, zato tle sploh ni časa, k mam še sončno pošto za delat je dan okrog, bi z veseljem te stvari delu pa ne morem vsega. sam stvari se premikajo, sicer počas ampak se. Pa še neki je to kar jaz pišem rabi dobre argumente ker je full drugač kot je sedaj znano, in pol vzame full časa da tko kaj napišem, pol pa prelagam, sej vem eno pa po eno, pa po korakih sam ti povem, tega še ne znam dobr.
drugič v sredo bo povezovanje foruma in bomo lahko vsi na lep način povedal zakaj smo tu še posebej ti nemassis, k vidim da veš velik in bi lahko velik doprinesl/a k temu da se stvari postavijo kot je prav...
ok, tretje, boruta nism nič omejaval, nič prepovedal, sploh pa ne ukinu, on je mel čist svoje skoz in proste roke, tko kot ma full drugih čist svoje, sam kar je skupno urejamo skupi in vsak da predloge, pol je od nas odvisno kolk spretno jih predstaviš, edin kar sem predlagal je, da sem rekel, da naj se splošno razbremeni reklam in da začnimo pri sebi,(veš smo namreč eni redkih ki spodbujamo ljudi, sam poskušamo vse dat enake pogoje, zato včasih k najdemo eno al boljšo rešitev pač naredimo kaj prehitro, se zavedamo tega)
povem ti kaj je blo, dal smo si prekratko prehodno obdobje, zato smo zašli ampak se je uredil, in čas je da borut popravi to s tem da pove zakaj se je šlo(ma je gape tud mal narodno odmaknu ta post, upam da ga bo dal nazaj) k ga je bolel k se to dogaja, sam to se dogaja k rastemo, sej ne vemo vsega in če zafakamo pol popravimo.
veš forum ma namen in to so pogovori, delajenje znanja izkušenj, modrosti in ima namen prijateljstvo, zavedanje...
pogelj sedaj ti bom predal izkušnjo zaradi katere sem sesu en forum, vrjem da na tvoj način, ker je to vsak sposoben, jao nam smo 2 let hodil sesut okol...
evo bil sem točno tak kot ti, opozarjal sem razširjal splošno resnico, razlagal vsem kaj in kako, sam zašli smo v dokazovanje itd in ti rečem jeba aaaaa čista...
ok, pol sem dojel stvari, dojel sem kaj smo si delal, dojel sem da je napaka v tem da smo si hotl pomagat, pa ni bil pravi način, razmel sem da smo bli zato tam, k smo mel rešitve in ker smo si jih moral predat, no bili smo neučakani in prehitri in učenje je trajalo 1 leto namesto 1 dan, sam zato k smo bli vsak na svojem bregu in ker se niso hotl odpovedat, se je tolk zašlo, da smo se sesul, vrjem da je bolel in vrjem vse je, ker smo eno.
in namest da bi si pomagal smo se sesul, brez veze, zato sedaj upoštevamo vse ki nam kaj razlagajo.
hotl smo uredit stvari in to je to kar vleče tudi tebe, pomagala bi rada, dala to kar si prišla in jaz te kar upoštevam se strinajm velik je za uredit, prav je da so stvari, ki so drugač med nami tudi tule gor, javne in prav da nas nekdo opozori, sam vedi da si morda prišla ker je treba neki več ker rabmo pomoč in ti veš kje in kako.
saj tako stvari sploh vidimo in jih zanmo uredit.
prav je da se učiš tudi ti od nas ne deli iste napake kot smo jo mi, drugač nisi nič odnesla od izkušnje, poglej misva z borutom sva rabila 2 dni da sva uredila vse, dejamo gledat tako da bomo mel čim manj te ga, da bomo čim več stvari uredil tako da bomo na dobr način dojel ne da bomo mogl jit v eno grenko izkušnjo da bomo dobil isti znanje sam da bo mal bl na trd način prišlo.
torej nimam potrebe in tudi cela skupina ne po nekem reševanju in provociranju iz guest stvarmi.
poglej prid na kavo povej svoje predloge, mi se jahamo s tem full časa priznam in iščemo folk k zna to uredit, prid povej uredmo in v drugo bo bolje.
aja vem dolžan sem ti še os, to bom spisal do 23 novembra k mam predavanje v bernardimu od tega...
obljubim da bom tudi tu objavil opisano predavanje
evo en objemček in hvala