Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 11170 times)
cleo
3

življenje je čudovito

Ljubljana
Poznikovi iz Celja
21.11.2002 at 13:13:07

Sicer ne vem, če sem prov uvrstila tole temo, ampak vseeno. Prejšnji teden sem bila prevsem zaradi radovednosti, pri slovenskem inovatorju g. Pozniku.
V Celju ima svoj štab (od fango oblog, do prodaje informiranih atlantidskih prstanov, informiranih kozarcev, ploščic, "čistilcev vode",...).
Predvsem me zanima vaše mnenje o teh "informiranih" zadevah. Na kakšen način delujejo, in če delujejo. Sicer sem ga hotla vprašat malo več o tem ampak je toliko zaseden, da mi je naklonil le 5 minut...
Ali je kdo že bil pri njemu? In kakšni so bili rezultati...

Hvala za sodelovanje... Wink
Back to top

IP Logged

Blisk1
3

I love YaBBaaa rasta-wo-man!

Lublana
Re: Poznikovi iz Celja
Reply #1 - 21.11.2002 at 14:41:29

prvič slišim za take zadeve zato tud mene zanima, kakšen crap vse to folk prodaja.
Back to top

WHAT GOES AROUND COMES AROUND!
WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2 - 21.11.2002 at 14:54:38

poznik je pa ja car ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #3 - 21.11.2002 at 20:51:51

A je to tisti, ki kozarce po barvah prodaja v Misterijih?

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #4 - 21.11.2002 at 20:53:33

če jest kej vem ... ja ... povej kaj BK prav za njega

Andres wrote on 21.11.2002 at 20:51:51:
A je to tisti, ki kozarce po barvah prodaja v Misterijih?

Andres

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #5 - 21.11.2002 at 21:42:53

Gorenc za vsako takšno in podobno stvar reče da je full beta. Ampak zanimivo, da Gorenc za tistega urednika pri Misterijih že od prve številke naprej trdi da je živ Betič.    

Glede emblema na kozarcih. Kot vem je ta ukraden. Eden, morda je to Poznik ali nekdo drug, Štefanu Horvatu iz Višnje Gore ukradel emblem.  Štefan ga je študiral celo v Teslinem muzeju v Beogradu ipd.
Misteriji tako tržijo s kozarci, toda Horvat je pač prereven, da bi jih tožil. Ima pa slednji aduta. Vse žive nagrade zlate srebrne bronaste in celo zlati medaljon od države Dubai za inovacijo.

Isto je s tistimi nalepkami, proti sevanju mobilcev.  Tudi to so mu ukradli a neuspešno, saj Horvat ne pove koliko je posamezne primesi v njej.  Na eni reklami v Misterijih priše, da 70% prepreči sevanje, na drugi 55%, skratka tale Misterij je živ podn in verjamem prava Beta. Smiley  

Andres
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #6 - 21.11.2002 at 22:17:20

Za Štefana Horvata sem tudi jaz zasledila na netu, da je dobil nagrade za inovacijo. Mi je žal, da so mu jo "sneli".
Vem pa za še enega človeka, ki mu je nekdo ukradel (ne vem, če Poznik) znak ki preprečuje sevanje mobilcev. Oni zdaj masovno prodaja te stvari, medtem ko se inovator komaj prebija. Upala sem, da bi tudi takim ljudem lahko pomagali z našo trgovino.
Btw, moja mama je dobila tak kozarec za rojstni dan in ga redno koristi, kake spremembe na boljše ali slabše pa ni opazit.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Frogo
1
*

"If you see double, you
see double WC"

Reply #7 - 22.11.2002 at 01:22:39

Globoka resnica se skriva v Gape-ovem odgovoru. Možakar je res Car! Doslej je bilo področje njegovega delovanja magnetizem (tudi in predvsem na visokem medicinskem nivoju) zadnje čase pa slišimo o njegovih izumih, za katere je po svetu deležen mnogih priznanj. Za to zadnjo kategorijo njegovih dognanj pa je, kot vem, značilna izjemna učinkovitost a sam pravi, da ne zna pojasniti principa delovanja. Do prav takih spoznanj so prišli v znanih svetovnih laboratorijih... Zeeeelo zanimivo!
Sam sem mnenja, da se bodo (če se seveda bodo) ključni izumi za napredek človeške civilizacije pojavili na prav tak način...
Nekoč se bo zgodilo, vam povem...
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #8 - 22.11.2002 at 01:41:17

Quote:
Za to zadnjo kategorijo njegovih dognanj pa je, kot vem, značilna izjemna učinkovitost a sam pravi, da ne zna pojasniti principa delovanja.

Zanimivo da oba za isto stvar dobivata nagrade. Kdo je bil torej prvi??  Horvat recimo ve, da je plod tega simbola pri Tesli.  Ima se za kmeta, inovatorja, faliranega študenta, padalca, ustanovitelja zveze ai stranke in nikakor se nima za znanstvenika.

Andres
Back to top

IP Logged

Frogo
1
*

"If you see double, you
see double WC"

Reply #9 - 22.11.2002 at 03:31:01

O tej temi je mogoče nekaj prebrati na:

http://ai.fri.uni-lj.si/xaigor/slo/zdravilci/vili-vitalizator.htm
                                      in
http://ai.fri.uni-lj.si/xaigor/slo/zdravilci/vili.htm

Citiram:

Raziskovalni sklad Hydronic

Učinki so torej na dlani, težje, predvsem pa zelo drago je razložiti informirano strukturo vode, kodirano vodo. Številne inštitucije po svetu, pa tudi doma, se spoprijemajo s pojmom "spomin vode". Dokazi o njegovem obstoju v znanstvenem svetu še niso povsem sprejeti in razprave o delovanju homeopatskih pripravkov, njihov temelj je pač spomin vode, so zelo burne in imajo tudi dalnosežne posledice. Najbolj odmeva antinobelova nagrada, ki jo je za svoje pionirsko raziskovalno delo dobil francoski raziskovalec, do tedaj najuglednejši vrhunski francoski znanstvenik Jacques Beneviste. V sodelovanju z dvanajstimi sodelavci je dokazaoval in na svoj način dokazal, da ima voda spomin. Dregnil je v same osnove znanosti in kolegi so ga znanstveno osmešili; v znanosti pač nič novega. Sedaj se mu sicer nobelovci "opravičujejo", vendar so ga tedaj izgnali iz državnega inštituta. V senci tega dogodka v Franciji, o njem je izšla tudi knjiga Lžaffaire de la memoire de lžeau, je razumljiva tudi previdnost vseh drugih raziskovalcev, ki se lotevajo tega področja.
                                      - - -
in še:

Poskus vpliva na kulturo rakavih in zdravih celic je pripravil in vodil dr. Bratko Filipič z Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Kulturo rakavih in zdravih celic, zaprtih v posodo, so izpostavili v treh etapah bližini steklene krogle, ki je bila pred tem informirana z orgonskim topom. Neodvisno od tega je na enako pripravljeno kulturo rakavih in zdravih celic vplival bioenergetik Stjepan Šepat (z rokami v razdalji cca 5-10 cm od škatle s kulturo celic).

Rezultati obeh poskusov so bili podobni: do 90% rakavih celic se je deformiralo in odmrlo, zdravim celicam pa se je samo upočasnila rast, odmrla ni pa skoraj nobena.

???

Ni kaj ...globoke znanstvene "vode", bistre, dna pa le ni videti...

Back to top

IP Logged

cleo
3

življenje je čudovito

Ljubljana
Reply #10 - 22.11.2002 at 09:29:06

Torej so mnenja deljena...
Kar sem tiče Poznika sem imela občutek, da ve kaj dela in na kakšen princip, drugače je ful preprost ata, kot inovatorja ga baje ful cenijo tudi zunaj Slo.

Kar pa se Horvata tiče, sem od njega dobila "proti sevanju mobilcev" - če deluje ne vem, opazne razlike ne vidim pri sebi, je pa res, da Horvat simbola (istega ki ga uporablja Poznik) ne "riše" oz. ne uporablja. Horvat ima samo ploščico, Poznik pa celoten simbol. Čeprav obadva, po moje, delujeta na istem principu....koliko zgodbic imata za povedat....
Back to top

IP Logged

sidha
4

Reply #11 - 22.11.2002 at 12:34:52

Jest sem prej živu na enem konc, kjer je bla zelo slaba voda in ji je kozarc zelo izboljšal okus. Ko sem se pa preselu na kvalitetnejšo vodo se je pa voda iz kozarca glede na vodovodno zelo poslašala ??? ??? ???
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #12 - 22.11.2002 at 13:50:50

Pri vseh teh zaščitah in spreminjanjih materije, je zanimivo razmišljat v tej smeri:

1. Odpravit nasploh vsa ta sevanja, smetenje okolja... (vendar to ni tako lahko)

2. Navlečt nase, oklep iz časov vitezov in gor nainštalirat vse te zaščite (torej naše "nežno" telesce zavit in skrbno varovat), polega tega pa še nabavit celotne kolekcije uniformiranih zadevic, od kozarcev, na koncu do kastrol, pip, wc-ja, mrež, skratka kar celotna mesta, avtoceste, vse kar zaščitit, nardit svetovni ščit pred samim sabo.....

3. Prepoznat te raziskave in spoznat, da znanost in bioenergija prihajata skupaj, edina razlika je v tem, da raziskovalci to znanstveno "kao" dokažejo, zdravilci pa pomahajo z rokami in dosežejo podoben efekt, rezultat je viden, vendar znanstveno ne-dokazljiv, zato nima teže.

Zato je kot končni produkt, teh razmišljanj, edina odgovornost na posamezniku. Da se sam odloči kako in kaj. Ko veš za neke škodljive vplive, se lahko odločiš, da se nanje odzoveš na znanstven ali bioenergetičen način. Vsak ima svobodno voljo. In čista resnica je, oboji imajo prav, le da znanost dela ovinek zaradi dokazljivosti. Bioenergetiki pa so zaradi tega na nek način potisnjeni vstran, vendar z uspehi odpravljanja težav, se o njih tudi govori, kot tule naprimer.
Back to top

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #13 - 23.11.2002 at 18:13:56

Živim 200m od izvira vode, ki so ga pregledali in je voda čista in celo zelo zdrava, zato menim da mi takšni kozarci niso potrebni. Vode iz vodovoda ne pijem, odkar nam je enkrat iz pipe tekel pesek. Ne pijem vode sploh- nikjer. Malo predsodka dobiš, ko priteče iz pipe rjavo namesto voda.  Roll Eyes Sem pa poskusla vodo iz tega kozarca, pa morem rečt da nisem opazla razlike.
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1