gape
YaBB Administratorp
I love YaBB!
The Land of YaBB
|
moj osebni projekt, bp, je gape.org <title>gape's home - - - Everybody's home!</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <meta name="keywords" content=" gape, resnica, truth, zavest, pomoč, duhovnost, življenje, droge, rastline moči, iboga, samopomoč, potovanja, borovnice, aleksandar bošković, radiestezija, sanje, borilne, karate, kickboxing, ibogain, termit, grica, schmiedl, "> <meta name="description" content=" Slovenski site, ki se trudi pomagati ljudem, po svojih najboljših močeh. Še vedno globoko verjamem, da ne zaman. Slovenci novim zmagam naproti. Slovenci gremo naprej in svet bo sledil."> v začetku je v opisu pisalo 'host site zame in moje prijatelje' to še vedno je ... ključne besede bi veljalo dopolnit, pa ni blema to je moj projekt sajt, ki bi ga ljudje brali in se nanj tudi vračali
svet pogovorov je tudi moj projekt, ki pa bi brez vseh ostalih ne obstajal, v prvi vrsti brez aleša, saj je ta naš projekt nadaljevanje njegovega projekta, foruma ki je umrl ... torej to je naš projekt in s tem tudi moj
pozitivke so kr u redu ... gleda na to kako glomazno je projekt zastavljen, če bi ga hoteli naredit kompletnega naenkrat bi pozitivk kot @pisa še vedno ne bilo, tko so ... naj še enkrat povem - pozitivke so: časopis + knjižni klub + e-trgovina + sončna pošta 2 od podstrani sta upedenani in se na njiju lahko dela, 2 podstrani še postavljam(o)
z vasjo je ena taka žalost da je spet preglomazen projekt, dočim, gape ki je vas resno nameraval hišo v vasi že ima ...
točke si krasno napisal ... mislim da bodo šle direkt v reboot ... hvala
ni res, da članov ne bi sprejemali, vsakdo je lahko član, je pa tako da je še premalo članov da bi lahko naredili pravo skupščino in med člani je premalo ljudi, ki bi bili pripravljeni prevzeti odgovornost - funkcije. in ker je stanje tako, trenutno držimo nad društvom roko bedaki (ga upravljamo bi lahko reku) ... bedaki so bili namreč pred društvom ustanovljeni (če mi spomin dobr dela) in delujejo kvazi bolje od društva
torej 'delno zafrkancija in delno strahopetnost' sta botrovali tvojim klonom ...
hvala še ekrat bp
|