EvaZh
Ex Member
|
"Dosti ljudi dandanes govori Bogu ali Angelom. Ko najvišje in najboljše prosite za kaj posebnega, za kreativnost na primer, kreativna zamisel "rad bi napisal knjigo", pride iz kronske čakre in je vznemirljiva. Ko ideja doseže kronsko čakro, je ta energija naravnost od Boga. Ko se spusti do čelne čakre, ki je Resnica, jo čutite in veste, da je ta ideja prava. Potem ta božanska energija pride navzdol do grlene čakre Volje in rečemo: Seveda, Bog, jaz bom uresničil ta projekt, šel bom na to potovanje, narisal sliko, vpisal fakulteto pri petdesetih..., karkoli. Ko se božanska zamisel spusti do srca, nas ogreje in še bolj vznemiri. In ko je v srcu, naredimo napako. Tako smo vznemirjeni zaradi tega novega podviga, da začenmo ljudem pripovedovati o njem. Napisal bom knjigo, začel z delom na svoje, izdal zbirko pesmi... Ljudem začnemo govoriti o svoji ustvarjalni nameri, energija pa ima pred seboj še pot navzdol skozi tri čakre, ki, mimogrede, obvladujejo zgornje. Vsa energija in naše največje sanje gredo potem iz srca v plekus, ki je nabasan z raznimi stvarmi. Vsi neuspehi, napake, kritičnost, pomanjkanje samospoštovanja, negativne predstave o sebi... Vse je tu, nazaj do prvega vdiha. Dobesedno vse je v našem pleksusu. In sedaj moja resnično božanska energija začne pronicati iz srca v pleksus. Navdušenja ni več. Resnici na ljubo - sesti moram. Ne morem vendar pisati knjige, nihče je tako ali tako ne bi kupil. Ne morem uresničiti svojih sanj, saj me nihče ne bo podprl pri tem. To ni predstava, ki jo imamo o sebi. In če to ni dovolj, gre energija še naprej dol v oranžno čakro. Uganite, kaj je tam? Vsa prepričanja in mnenja o tem, kar je kdorkoli kadarkoli rekel o nas. In sedaj ne mislim pozitivnih stvari. V drugi čakri so še naši odnosi z močjo, denarjem in spolnostjo. In ko gre ta energija božanske zamisli dol do druge čakre... Pojdiva raje na pijačo! Božanska ideja je mrtva. Nobene možnosti nima. In še skozi eno čakro gre energija. Dol v korensko čakro mora, v mojo čakro preživetvenih potreb. Sedaj se razjezim na Boga: Ti veš, da moram delat, zaslužit denar in plačevat račune, veš kako zadolžen sem, poznaš vse moje preživetvene obveznosti! Zakaj, vrabca, si mi dal to idejo?! Tega ne zmorem. In potem to božansko energijo, ki je prišla naravnost od Stvarnika skozi čakre navzdol - splavimo. Naredimo abortus. Splavimo božansko idejo, to kreativnost. Tumorji v človeškem telesu so splavljena kreativnost."
|