EvaZh
Ex Member
|
Eno vprašam v skoraj vseh ridingih: Ali meditirate? Ljudje pritrdijo, zanikajo ali rečejo, da nimajo časa. Angeli na to odgovorijo vedno isto: Če verjamete, da nimate časa za meditacijo, potem ne veste, kaj čas je. Po vašem odgovoru tudi ocenim, če se ljubite ali vsaj premikate v to smer. Oseba v ljubezni do sebe, oseba, ki ceni sebe na duhovni poti, ne gre po bližnjicah. Pozna vrednost svojih trenutkov prisotnosti z božansko energijo in si za to vzame čas. Mene pa ljudje radi vprašajo, kako delam ridinge, kako se uglašujem z Angeli? Moja priprava na riding ali predavanje je v resnici dolg postopek. Z meditacijo grem v svoje središče, na travnik, kjer jem hrano in pijem vodo, grem čez most, po vseh vrtovih čaker navzogr, skozi bazen in v svetišče, stojim v vijoličnem plamenu in se postavim pred oltar; grem v skladišče zapisov in imam dostop do banke spominov. To naredim vsakič, ko delam riding, vsakič, ko stojim pred skupino ljudi. Na začetku mi je to vzelo kakšno uro, ampak jaz todelam vsak dan 17 (sedemnajst) let in v teh letih ni dneva brez tega potovanja. In danes ga opravim v manj kot 30 sekundah. V tem času se dotaknem vseh spodbujevalcev širitve moje zavesti na poti navzgor. Na začetku je potreben čas, potem pa pride blagoslov, če le vztrajamo. In ljudje še sprašujejo: Katera pot je prava zame, katera meditacija? V 60 letih sem jaz dobil odgovor na to - samo izberi eno. Vse možne poti in tehnike napišite na listke in potegnite enega iz klobuka. Potem se ga držite, dokler vas en pripelej, kaomr želite. Resnica osvobaja. Dnevno delajte eno od tehnik. Rad bi vas spomnil, da smo na teh straneh na srčni čakri. Za to gre, za uglaševanje, za Izbiro poti in hojo po poti do razsvetljenja. Dobro je proučevati dosti drugih stvari, če to želi vaše srce, ampak vedno ostanite na eni izbrani poti.
|