Ego nas jebe praviš Gape? Ni to naš ego, če ti pride nekdo in serje po celem forumu po dolgem in počez. To je rušenje ravnovesje zaradi enega posameznika na vsake toliko časa.
Daj malo se spomni ko so prišli eni iz Med over neta in iz poljuba, celo admin iz poljuba je prišel in povedal o svojih ukrepih tam. So neprimerno bolj strogi in neprimerno bolj oblastniški in zato tudi narod beži. Seveda potem najbolj jokajo tisti, ki največ pizdarij delajo po forumih, medtem ko mi ki ozadja ne poznamo pač mislimo kako nedolžni so. Res sem radoveden kolikokrat so v rit nabasali Himija, saj slik v nedogled ni mogoče lepiti kjerkoli, čeravno je to v topicu fotografski atalje, ki ni bil namenjen lepilu in linkom.
Meni osebno gre sesuvanje topicov v foto ali terkstovni obliki na živce. Opozorim, ker to ne zaleže, pač rečem še enkrat in kmalu potem se pokaže narava mojega astrološkega znamenja.
MOrda pa drugi, tega ne razumejo, ker niti ne vedo kako je bilo prej, na Vratih 22 recimo. Manj folka, od ta starih sam Gape, Aleš, Jaz in mislim, da Tone če še kaj pride, pa grafologinja Magda Metelko, ki tudi sem včasih zavije. Resda poredko. Saj se je vedno kakšen jebi veter našel, ampak nihče ni topicov sesuval. Tudi tu, na Yabbu ne, do pred časom.
No, v novejšem času ti pridejo tisti, ki so v času Vrat22 ribali osnovnošolske klopi nižje stopnje in tu sedaj delajo red. Kao delajo red no. Tega si forum ne zasluži.
No, ko tako pridejo posamezniki ki so povsod doma dobim vtis da so to ljudje z navadami kot nekateri naši družinski, prijatelji znanci To so ljudje, ki nam stikajo po predalih, ki nam zijajo v hladilnik, ki nam rože obračajo, ki nam vedno in znova svetujejo kako naj obrnemo pohištvo, ki naj in naj.
Quote:prijaznost je fajn ... ampak jest ne vem no ... jest ne znam napisat tko kt star12 ... ni varjante ... zakaj ne vem ...
če zdej rečem rad vas mam ... kaj to?
Star je ženska, bolj čustvena kot moški in to njim leti iz ust zavedoma ali nezavedom, s čustvi ali brez. No, spet gledam iz svojega vidika. Sam po sebi vidim, da vas imam rad tule. Ampak ne vse. Kako naj imam rad nekoga ki v glavo jebe, v vsakem drugem topicu, nekoga, ki z njim nisem bil nikoli v istem topicu, oziroma nekoga ki nisem z njim chatal, kaj šele da bi se z njim srečal. Če napišem rad imam sebe in svoje bližnje mi boste rekli ego, ampak to je resnica, ki jo poznamo vsi.
Sem pa najbolje od vseh članov na forumu začutil Harrya. Sploh ne vem. Naenkrat se je pribil semle, lani je bilo to, fant ni neumen sem rekel, cool in to sem mu mislim nekoč tudi povedal.
Quote:sam sem vedno nekak bil vesel tud kritike, ker sem pol lahko naredil korak naprej, marjana me je stalno okrog pisave pa to, pa se mi zdi da sem neki napredoval, pa predvsem sem se tle naučil spustit določene ideje iz glave... je blo težko ampak sem se!
drugač pa sej pravim to, da se pogovorimo, če kdo koga čut drugač kot se bere, pol je prav, da se to ve.
Kaj naj se ve Aleš? Vsakdo vsakogar čuti drugače kot ga bere. No, v detajlih med posti se to vidi. Samo vsakdo ne more pisat v vsakem topicu. Iz tega razloga ne sodelujem v mnogih topicih, astrologija in reiki, ali tam kjer so se v enem v bistvu dobrem topicu razpisali Te nej, Garbo, Titud in JSt se mi zdi.
Samo vidi se pa vsakega. Direktno, sam prebrati ga moraš.
Andres