Oglašam se na Vilmin citat.
Berem mogoče SEBE v njem.
Oprosti mi Vilma, ker ne bom tukaj pisala, tistega, kar si želela;
vilma wrote on 23.04.2003 at 19:48:22: Tisti, ki se bo oglasil, naj se oglasi z argumentom, da nimam prav!
Vilma
Sedaj bom šla jaz OF Topic.
Vilma.
Še kako imaš prav.
Reciva temu, da Sva jaz in ti Sorodni duši
, če mi dovoliš. Rade se bereva med seboj. Poznava se že zelo dolgo, hitro začutiva ena drugo in pri tem med nama vlada neka Prijaznost, ker se ne želiva Raniti.
Najin odnos je Spoštovanja vreden.
Vedno so med nama samo lepe misli, ki jih VEDNO znova BERE neka DRUGA - najina, nama Sorodna Duša.
In če smem, in se ne bom Zmotila - ti to sama najbolj veš - se nekatere duše med seboj na ta način Povezujejo.
Prijaznost jih veže. Kot, da bi se že dolgo poznale.
Odnos je primeren nekje TISTEMU, ki so ga nekje na svoji poti že imele med seboj. Poznale so se in Združevale, tako kot sedaj tu...
Jaz naprimer vem, zelo lahko začutim, kdo je meni ENAK. In ko to spoznam in grem še globje, opazim, da Imava enake " namene in družijo naju enake misli in želje", predvsem pa nama je "življenje bilo nekje na poti enako".
Potlej je sprejemanje drugačno. Bolj spoštljivo.
Tukaj.
Od tu naprej si želiva, da se gradiva in bereva drug drugega. Energije so vedno prijazne, ker od življenja želiva kar največ.
Lepoto.
Vilma, to sem napisala zato, ker je na forumu zelo veliko LJUDI.
Veliko energij se meša med seboj.
Nekateri radi samo popravljajo, nekateri Hvalijo, spet drugi - kritizirajo...
Ampak slednje kar prepoznavam, je to Zelo Dobro. Saj nekje na poti moramo opaziti tudi kako svojo napako - na to pa nas opozorijo tisti, ki nas " pristransko berejo".
In sem nekje bila soočena tudi s tem, da je OSEBA dobesedno Zapustila Forum, ker so jo tako "tlačili".
Želela si je odkritega pogovora, naletela pa na tisto, kar je najmanj pričakovala.
Lepe BESEDE, Lepo MESTO najdejo...Mene ne moti, da Drugi ktirizirajo - želim si pa samo, da bi nekje na svoji poti spoznali " izkustvo bolečine" in Rastli bo njej.
Zavedanje ob tem je VEČJE.
Rada vas imam vse tukaj na Forumu.
Naši odnosi so LAHKO lepši - še lepši bodo.
TO pa je ODVISNO od Tebe in tebe...
Hvala vam, ker ste in ker mi lepšate Dneve.
Rada vas prebiram...
Vilma oprosti - Simona je pisala...