Quote:Dobro jutro, himi. Kadarkoli, tako da, no comment.
Nekoliko pozno se zbujaš, sonce že zahaja.
Quote:Če pač misliš, da nisem vesela, ker še ne deluje, se pa motiš.
A email.si? Bodo danes baje popravili.
Quote:Je zgleda težko vsaj enkrat prisluhnil Andresovi želji, ki ti dobro hoče. Zate kaže zaskrbljenost, da še lulaš pa kakaš kaj. Sploh ne vem, zakaj morš čakat, da ti tako pove.
Jaz mu prav rad prisluhnem, saj sem mu izrazil že dosti zahval, res pa je, da to še vedno ni zadovoljivo povračilo.
Quote:Ni pa ta topik povsem nerazumljiv, aja?? Ker mnogo tega, kar naj bi him pustil v nekej drugje - mmg zato bolj namenjenem spacku - mu tukaj preprosto uide.
Meni je vse razumljivo, precej bolj kot pa tebi. Uhaja pa ravno tebi preveč pogosto.
Quote:Če rečem, da razmišljaj svoje neumnosti kjerkoli, ne pa tukaj, je surovo in povsem resno mišljeno.
Če rečem, da se pri svojih zrelih letih spuščaš na povsem nezrelo raven (kjer si verjetno tudi obstala že od nekaj časa nazaj, kot posledica pretekle travme) in da ti noben psiholog tu ne more pomagat, sploh pa ne Andres, ki še sam sebi ne zna in je njegov splošni namen tukaj le udarjanje po ženskah, kot posledica njegovih travm; je tudi to surovo in povsem resno mišljeno.
Sploh pa se ne zavedaš, kako se čutim posvečenega in kako se mi fajn zdi za vso to predano pozornost. Kot sem rekel, marsikdo na tem forumu tega ni deležen in prav zato se mi to zdi še nekaj toliko bolj posebnega. Drugi bi lahko to razumeli tudi kot ego-boost, a je mnogo več kot to. Da si nekdo vzame toliko časa, toliko razmišljanja, toliko energije in vsega tega le zame... mi kar sapo vzame in se ne počutim vsega tega sploh vrednega.
Še enkrat, prav iskrena hvala za vso naklonjenost.
Še enkrat tvoj, Himi.