himynameis wrote on 05.06.2003 at 15:56:43:Ne vem od kod tebi zmotno mišljenje, da na tebe gledam kot na sebe. In večkrat poudariš, da nisi popoln, zdaj pa hitro poudarjaš, da je napaka le v meni? V tebi torej ni napak, al kako? Al je le zdaj ni, čez pet minut pa spet bo, ko ti bo kdo kaj drugega spet napisal in te razkril izza grma?
Heheh. Res si naiven, če pričakuješ, da bom nasedel tvojim direktnim otročjim provokacijam. Oglasim pa se vedno tam, kjer poskušaš ljudem pokazati svojo resnost in vanjo nabašeš kup bluzov, ki se ne strinjajo s tvojim prejšnjim postom. Jaz pa te vedno le opozorim, da ljudje to opazimo, da ne boš živel v zmoti. V bistvu ti želim pomagat. Vendar pa sem s tem dosegel le to, da si v svoji bolečini zdravljenja storil ravno nasprotno od pričakovanega in si šel brisat vse svoje poste, namesto, da bi na njih gradil popravke in rekel: "to sem bil, zdaj nisem več." Namesto tega pa si staro le zbrisal in še vedno si, kar si bil, in tak verjetno tudi zavedno boš ostal.
Kaj pa potem pričakuješ s tole "pesmico", ki si jo zgoraj spisal? Meni se je zdela ravno kot krik po tem.
Prosim, ti kar piši, tega te pa res nimam namena branit. Vendar pa pričakuj, da bomo pisali tudi ostali, vključno z mano, ja.
Se opravičujem, ker ne razumem kaj si tu želel reči. A vseeno, veliko sreče pri nadaljnih postih ti želim, kajti zdaj ti je zmožnost brisanja odvzeta.
Zame ni napak, ti jih vidiš, se pravi so v tebi.
Ne vem, najbrž nisi razumel, ti, Himi, a si slučajno kdaj v otroštvu na glavo padu, tak, enmal me zanima, mislim, tak z kakšne višine, direk na glavo ?
Opa, razkril iza grma, tale je pa čista policajska fora.
A te glava kaj slučajno boli ?
Hehehe, res si naiven, tvoje otroške bedarije so res hecne, še vedno vztrajam na tem, da mi poveš, zakaj se nekaterim direktnim odgovorom tako prefinjeno izogneš, kot, da jih ne vidiš ?
Kje pa ti vidiš resnost z moje strani ?
Ja, bluzim pa, ane, sigurno tolk kot ti.
Živel v zmoti, hja in ti me boš rešil teh zmot, kako le, če še sebe ne moraš rešiti svojih zmot o velik guru Himi.
Hvala, tvoje pomoči si res ne želim, ker nebi rad svet gledal v črni barvi in ril po kakšni meglici, kjer bi pa seveda ti bil kao vodja.
In misliš, da si mi ti kakorkoli pomagal, da sem jaz šel brisat svoje poste ?
Seveda sem jaz, kako bi le mogel zatajiti, da sedaj pa nisem več, seveda sem še vedno in vedno bom, dokler ne bo prišla me psica lizat, da me odpelje u vječna lovišta.
Seveda velik guru Himi, tak bom za vedno ostal, boljši.
Tale pesmica sploh ni moja, spodaj je pripis nn, si ga spregledal guru, dal sem jo pa zato gor, da maš ti kaj pisat, točno vem kaj moram kje pripopat, da se tvoja malenkost oglasi.
In sem kdaj rekel, da ne smeš pisati tam kjer pišem jaz ???, ti se kar oglašaj, tvoje kratko bluzenje me spravi v dokaj dobro voljo, ko vidim da ima i ludijih od mene.
Hehehe, še marsikaj ne razumeš, ti, Himi, dej polet mal med ptičke, svež zrak ti bo razbistril možgančke.
Pa ne jezi se tolk, škoduje lepoti.