veronika
5
angeli letijo zato, ker se ne jemlejo resno
Baje resnica vendar presodi sam/a!
>> Kdo ima take izkuąnje? >> >> Primorke so večinoma afnaste, zapete in vase zagledane >> ľenske, toge v seksu in najljubąe jim je da moąki >> postori vse. Najljubąi poloľaj misionarski. Nerade ga >> vlečejo, raje drkajo. Večinoma so neobrite vendar >> urejene..Zunanji bliąč jim pomeni več kot drugo. >> >> Kraąevke so bolj sproąčene in bolj dovzetne za seks na >> različnih mestih. So trmaste in jih je malo teľje >> spravit do seksa, zato pa ga toliko raje vlečejo in ni >> problem, če ji spustią v usta. Ko se pa sprostijo so >> za vse klasične oblike občevanja. Najljubąi poloľaj, >> aktivni misionarski poloľaj. Dobro meąajo. V povprečju >> imajo največje prsa na slovenskem. >> >> Brez zavor so pa ľenske v pasu Bovec, Tolmin, >> N.Gorica, Idrija, Ajdovąčina, Logatec,Postojna, Pivka, >> Cerknica, I.Bistrica. Dobesedno pripravljene na vse. >> Zanimivo in značilno je predvsem to, da so vse iz tega >> pasu pristale na analni seks, četudi je za veliko >> večino bilo to prvič. In vse imajo značilen način >> drkanja, ki je podoben molľi. Verjetno izvira iz >> pastirke tradicije. Priljubljeni poloľaji - vsi. >> >> Dolenjeke, Belo in suhokrajinke so teľke in nemalokrat >> iąčejo neke globje smisle in smisel za filozofiranje >> jih laľje odpre. Priljubljeni poloľaj zgoraj. Na nek >> način se mi zdi da imajo raje podrejenega moąkega in >> so rahlo dominantne. Drkajo s prsti, ga ne zgrabijo v >> dlan. Tendenca k sadomazo variantam. >> >> Gorenjke, te so pa tako raznolike, da jih je skoraj >> nemogoče opisat. Uľivajo v seksu in niso zavrte. Ima >> pa moąki, ki ni ąkrt več moľnosti, kot ąkrt, kar me >> čudi. Zahtevajo ogromno neľnosti in so predane. Bilo >> pa je nekaj primerkov, ki bi jih lahko označil za >> brezkompromisne prasice. Enotna značilnost - se jih z >> lahkoto reąią, ne komplicirajo. >> >> Koroąice, preproste lahko dosegljive, zdi se kot da >> seksajo samo zaradi seksa in zabave. Totalno >> sproąčene. Priljubljen poloľaj - doggy. Neverjetno >> kako sladko se znajo naguzit in izsilit ta njim >> priljubljen poloľaj. Človek ostane kar presenečen. >> Drugače jim pa nič ni tuje. Nič ne bo narobe, če jo >> tudi po ritki lopneą, prav nasprotno, ąe bo hotela. >> >> ©tajerke zabavne, vendar seks rade nudijo kot nagrado. >> Dobią takrat, ko mislijo, da si zasluľią. Res pa je >> tudi, da nikoli ne veą kaki so kriteriji za dodelitev >> nagrad. Priljubljen poloľaj, od zadaj leľe ona z >> nogami skupaj. Očitno jim poleg vsega paąe ąe pritisk >> teľe. Več kot pol jih poľre spermo z uľitkom. >> >> Prekmurje, hladne v začetku potem vroče.. Karkoli jim >> delaą se čudijo, kar pa čudi tudi mene. Niti ene >> obrite. Zanimivo več kot pol jih penisu ljubkovalno >> reče kokouter. Če jim ne liľeą, nisi kaj dosti >> naredil, je pa res tudi da same glavo pritisnejo med >> noge. >> >> Ciganka - ena, nora na nabijanje, ko sem jo po pomoti >> pocukal za dolge lase, mi je roke zarila v lase in >> hotela, da jo cukam, kar naprej. Nabijal sem jo od >> zadaj, spredaj, z boka, vleku za velike prsa, skratka >> vse na pragu bolečine. >> >> Muslimanke, tihe podrejene, nič aktivne so pa >> neverjetno ozke. >> >> ®idinja - ena, ta me je pa dobesedno pofukala in sem >> prvie in edinie bil pofukan kot da bi jaz bil ľenska. >> Rad bi ąe ponovil in komaj čakam, da seodpravim v >> Izrael. >> >> Madľarke, vroče, brez zavor vendar brez domiąljije. So >> pa aktivne dobro meąajo. Vse so bile po rasti majhne >> in sem jih najraje nabrisal na kaki mizi, pultu ali pa >> stoje. >> >> Italijanke, teľko dajo in ko dajo je čimprej za >> pozabit. Če so vse take ni čudno zakaj so italijani >> taki. >> >> Nemke, Nizozemke hladne, na vse pripravljene brez >> predsodkov. >> >> Angleľinje največje prsa v EU, blazno jim je vąeč 69 >> poloľaj in če jih porivaą med prsa in ąpricaą po >> obrazu. >> >> Grkinja boľanska koľa, dosegel samo peting in joąkice >> ljubčkal, več ni dala, ker je bla zaročena. >> >> Avstrijka mi ga je vlekla kot za stavo do bolečine, po >> mojem zaradi mrľnje do slovanskih narodov. >> >> Bivąe drľave jugoslavije zelo razuzdano in večinoma >> brez predsodkov. Makedonke romantične, Srbkinje >> posesivne, Hrvatice zahtevne. >> >> Eksotika: ®e druga barva ľge, tako da nisem bil >> priseben... >> >> Kitajka čudila se je velikosti penisa. >> >> Juľno afričanka hiter seks v wc-ju nekega hotela v eni >> evropskih prestolnic. >> >> Indijka neľen romantični seks, ki je trajal v >> nedogled.....
|