sinjeoka
|
Nekaj o duši dvojčici...
meni se tole zdi zgolj eno veliko nalaganje .. duša dvojčica mene asociira na enojajčne dvojčke, ki so si podobni kot jace jajcu ... toda, če pogledam enojajčne dvojčke, ki jih jaz poznam, so si po duši totalka različni. Da sploh ne pomislim še na tiste, ki sploh niso enojajčni dvojčki (like moja mami in še nekaj članov naše širše familije).
Pa naj bo .. recimo, da obstaja še ena taka dušica, ki je čisto podobna moji ... ma bog ne daj, da jo kdaj srečam ... bi me bilo kar strah videt sebe v drugem, iste misli, občutki, istočasni upsand downs ... skratka vse isto .... a ni to dolgčas?
Idejo o duši dvojčici sem prvič zasledila cca. 10 let nazaj, ko je moja mami začela hodit k enemu zdravilcu... coliral je full, koristi pa od njega ni bilo nobene... in pol je kar na enkrat začel glupit o duši dvojčici in 1x je pripeljal predstavit na neko seanso "svojo dušo dvojčico".. bilo je dekle, staro 16 let in full srčkano ... on pa star, povožen, zgubljen, zaluzeriran dec ... v glavnem da dol padeš... takih duš dvojčic namreč lahko srečam na tone ... zgodba med tema dvema dušama dvojčicama je pa v bistvu taka...
Mama od dekleta je hodila k temu zdravilcu na kao bioenergetske zdravilne seanse. Pa je 1x pripeljala tudi svojo hči, ker je bilo nekaj narobe... In pol je tipson tolk časa moril njeni mami, manipuliral...da je ženska trapa začela verjet, da je pa ta zdravilec res od boga dan njeni hčeri....no na koncu sta se poročila in imata zdajle 2 otroka... kako pa jima gre v zakonu pa ne vem...
Točno zaradi tega happeninga imam do plačljive duhovnosti, ne samo odpor, ampak sem do njega čist odkrito sovražna .. pa naj bo to za prispevke RKC ali pa kaj drugega .. je isti šit...bogatenje na račun bede in stiske sočloveka in zato mi vsaka omemba duš dvojčic dobesedno obrne želodec
|