Quote:
Lance, ti pa se spet praskaš tam kjer te ne srbi, zakaj se mešaš v nekaj kar se te ne tiče.
Jaz ne vem in ne zastopim ali vam je res tako težko razumeti, da je Devi mene obdolžila, da oddajam kot neki drugi gost, kljub temu, da je Gape že prej objavil kdo je ta drugi gost iz U.K.
Je to težko razumeti. ??
Zgleda, da je za nekatere od vas.
Tudi zato sem kar pišeš Lance, naj se vse nalima, tako bo še lažje in bo še lažje vidno vse skupaj.
Zakaj se vtikam? Ker skoraj ne pretečeta dva dneva, da ne bi privlekel na dan to štorijo. In ni samo en topic, kjer pišeš o tem. Če pišeš na forum, je to javno in smo drugi bolj ali man jvpleteni v to. Če bi stvari razreševal na IM, bi bila to tvoja stvar, ki bi jo tako ali drugače razreševal, brez, da moriš vse ostale.
Tako, kot se zdaj to gre pa je veliko dima, ogenj pa je že nekaj časa nazaj ugasnil.
Quote:Nekako takole bi rekel, vso to pisanje je brezzvezno, ker vsak, kakor ti, tako jaz vedno lahko najde protiargumente zoper drugo pisanje.
Evo vidiš. Ta stvar se bo neskončno vlekla, če ne bo sprejetja situacije in če ne boš tudi ti pripravljen storiti en korak naprej in ob Devijinem opravičilu pustiti stvar dokončno za seboj.
Z A. sta prišla do nekega dobrega začetka, ampak si stvar spet pogrel. Od Devi ne sprejemaš opravičila, ker se ti zdi neiskreno. Je kakšna druga rešitev?
Quote: KO JE IME ENKRAT UMAZANO, GA STEŽKA OPEREŠ IN JEBEŠ TI POTEM NEKO OPRAVIČILO, ČE TE LJUDJE ZDEJ VIDIJO IN TE IMAJO V POPOLNOMA DRUGAČNI LUČI KOT PA V RESNICI SI.
Svoj ''sloves'' si si veliko bolj ustvaril s svojimi posti, kot pa je to posledica obdolžitve, da se izdajaš pod drugim nickom. Takrat si imel eno tako čudno obdobje, da veliko ljudi tukaj nisi sprejemal, pisal si žaljive stvari in spodbijal forumske teme.
Ampak si se sam takrat tako odločil, da boš tako deloval.
Quote:Jaz sem zato, da s e stvari enkrat razčistijo in da začnemo delovat tako kot je treba, samo kakor vidim, bo še veliko vode preteklo preden bo sploh kaj razčiščeno ker vi strogo verjamete vašim administratorjem in ste vzeli za gotovo, da sem jaz krivec in zdej je to že tako napihnjeno, da sem v vaših očeh edini krivec jaz in tako se ne rešujejo zadeve.
Potem pa tudi ti naredi korak naprej.