Devi wrote on 21.11.2003 at 13:43:31:Nisem rekla, da je moja življenjska prokupacija spoznavat orgazem.
pocaki zdej mal... napisala si tole :
Devi wrote on 21.11.2003 at 11:36:35:Stvari so take kot so. Edin zdi se mi, da stvari s sprejemanjem lažje spoznavaš, poglabljaš in če hočeš tud kontroliraš, kot pa z upiranjem in odporom do njih.
moje vprasanje je bilo tole :
Quote:torej je tvoj cilj vse stvari najprej spoznati, jih poglobiti in na koncu po svoji volji kontrolirati?
pa res upas, da ti bo kej tazga "nekoc" uspelo, ce pa je "trenutno" stanje taksno, da stvari ne poznas in da so trenutno one tiste, ki te kontrolirajo in da niti ne ves zakaj je to tako?
prosim ce mi odgovoris najprej na to in potem spreminjas temo pogovora.
Quote:Gre se za odnos, ki ga imaš do stvari. Lahko jo vzameš pa si hvaležen za izkušnjo, lahko pa tud ne.
ta hvaleznost gre komu ali cemu?
Quote:Zavračat življenjska izkustva pa se mi vseeno zdi jalovo delo.
men tud. zato mi pa prosim povej kaj si se ti osebno naucila od izkusnje orgazma in zakaj ta vedno mine, ceprav si ti tega ne zelis? in kaj zdej v zvezi s to dilemo, ki nas vznemirja nardit?
Quote:Če gledaš na to kot na kontrolo, pol tebe kontrolira zrak, ki ga dihaš, al kako?
ja, tudi od zraka je moje telo (s katerim se zmotno-poistovecam) odvisno. ce grem v prostor kjer ni zraka me bo moja navezanost na zrak po hitrem postopku hotla spravt tja kjer je. torej sem pod njegovo kontrolo, zaradi potrebe in navezanosti.