Ello people,
ste pa napletl in tud zapletl, tko da radirko, pa še enkrat od začetka.
Sinjeoka, zapela si k marela v smreke.
Tko kot razmišljaš so že fanti ugotovil je zelo nepraktično in zamudno. Mentalno ne prideš pač nikamr. Velik maš tle u forumu nasvetov in punce vejo očitno več zate dobrga, predvsem zato, ker si punca.
Moje mnenje okoli vsega: (je bilo že povedano, ampak z drugimi besedami), gre pa tkole.
Smo kot radijski oddajniki. Bitja energij. Ko se med dvem začne uspostavljati naboj, ni to samo tiste pol ure pred sexom itd. To, kar ti očitno iščeš in pogrešaš, je pač tista tvoja druga - nasprotna polovica, od katere pričakuješ in tudi očitno nekako nameravaš to kar ti manjka. Izpolnitev bo prišla sigurno. Le da je za fante definitivno drugače kt za punce. Mars/Venus! Še na Oprah govorijo o tem.
OK
Dva se s tem nabojem torej privlačita in "nabijata" skupaj in ob enakovrednem zlitju energije (lahko skozi spolni odnos ali ne) še jačata naboj. Ko se zgodi orgazem, pri fuzbalu gol, se lahko to energijo usmeri navzgor (namen) razsvetlenje ali, kot punce že vedo, da v orgazmu ni ega, po gapetovo, smrt ega - transcendentalno flowtanje po domače. Budisti to dosegajo z meditacijo, rejverji pa so to včasih z ekstazijem, sam ne s strihninskim;-)
V glavnem: To je skupna nabrana energija para, ki je v svoji osnovi kreativna, zdravilna, (obratno rušilna, posesivna). Predvsem gre za pozitivno in enakopravno stapljanje in razdeljevanje in nadgrajevanje dveh energetskih mas. Čista fizika.
Če še nimaš svojega moškega, kateremu si predana in ga ljubiš, ter tako skupaj podirata barikade osebnega, se v prakticiranju lahko vedno obrneš na pomoč prijateljev/ic. Kar ne pomeni, da moraš z njimi seksat. Že s pogovorom, se lahko dejansko več naučiš kot ob enem slabem sexu z nalitim modelom, kakorkoli simpatičen in zapeljiv bi lahko tisti hip bil. Bolje v živo, kot prek tehle postingov, ker je ta svet še vedno čustven in mentale, kar pomeni, da je dejansko preveč znanja v glavi lahko ful škodljivo, če se ga ne izvaja v praksi. Torej akcija velja. Reč raj frendici, da te dobr zmasira, pa se prepust in začuti odgovore v real lajfu!!!
Zaenkrat je to vse kar bi povedal, ker nisem čisto prepričan, da dejansko nameravaš napredovati na to temo ali pač želiš samo pozornost. Ker se mi je cel forum dopadel, mi je bilo pa toliko zanimivo, da sem napisal to v obče dobro, kot še ostali člani. Napr:Jakob in X5 sta zelo dobro opisala in vskakor ženski del foruma.
Gape:kurbe so gut ... pa nism še nikol nobene fuku ... Spravu si me v smeh, plus še tolk enih detajlov, da ruls. Obilo užitkov še naprej. Brez čustev, pa itak ne bo šlo.
Gues who's guest in tha Gape's house?
Dalaj
and sometimes you can my website browse!