exorcist wrote on 23.01.2004 at 14:26:25:Ne. Poznaš ti koga? Poznam pa ljudi, ki so hodili k alternativcem, pa še vedno hodijo, pa še vedno eno in isto stanje...
ja
poznam
ne bom ti jih naštevu, ti bom samo povedu da mojga fotra je cel lajf glava bolela ... sinusi ... in pol je pršlo tolk deleč da bi mogu model it na operacijo, da mu odprejo sinuse in počrpajo vn gnoj (ki drgač gre vn preko nosa) ... in je šu fotr k enmu modelu k je glih pršu v slovenijo iz rusije ... to je blo že en cajta nazaj ... je meu model par sešnov s fotrom in še dve tetice je rihtu hkrat, je fotra pocajtu, fotr je spalnico obrnu za 180°, da je na vodnem toku stala omara namest njegove glave ... in zdej niam več problemov z glavo ... včasih seveda še vedno, ker mu model seveda ni razložu o slabih mislih in o slabih filingih ... sm mu pa jest ... tko da ... pa fotr hod k maš usako nedelo, še u cerkvenem zboru je pel pred cajtom (zdej je pa pr enmu drugmu se mi zdi) ...
poznam takih še malo morje, pa nima to veze ... veze ma to kaj maš ti v zavesti ... exo ...
naj ti bo
poznam eno tetico, k je takrat ko je mene odpelal, me spravla k trojnarju in pol k sandiju (k trojnar ni nč dost pametnga mi vedu pomagat ... da naj ukinem gape.org za par let ... sm si muslu ... svoje) ... no ona je bla pa tolk u pizdi po domače, so jo tableti und stuff že čist razfukaval, je bla že kr napihnjena od njih ... pol je pa mnjogo časa hodila okol modelov ... in so jo pozdravl ... k dohtarji niso sploh vedl kaj ji je ... kaj ji je blo in kaj ji je še vedno je somewhat nepomebno, pomembno je kaj maš ti v zavesti ... exo ...
*A so homeopati tud alternativci?*
itak
je pa res tko kt je reku stojči ... glih homeopati imajo ponekje na zahodu status zdravilca v kliniki ... tud pri nas se razvija komplementarno zdravljenje, ki pa nima velik privržencev, glih zarad nedokazljivosti in neponovljivosti postopkov, glih zaradi upoštevanja individualnosti človeka.
konaz pri nas to dela ... da bi 'alternativo' priznal kot del zdravstva ... jest pa pravm, da dokler ne bojo dohtarji tko kt so bli na kitajskem, da bo on dobr dohtar, dokler ti ne boš zbolu, ne pa da je dober če te zna pozdravt, k ti že zboliš, dokler ne bojo taki ... je brez veze da se sploh kej grejo ... se reče ... tvoje osebni zdravilec, ti mora povedati kako in kaj bi blo pametno počet da ne boš zbolel, ker ona da vidi to in to bolezen ki se že razvija, seveda, na duhovnih nivojih ...
* Pa še to - kako pa lahko reiki nekoga zmede*
ponavad je blo to tko da če si nekomu dal reiki iniciacijo in je bil ta človk preveč zasvinjan, mu je v telesu nastala reakcija na čiščenje ... marsikomu je to izgledalo kot da so modeli neki zafukal (reiki mastar) je pa na žalost tko, da vsako bolezen ki si jo navlečeš, morš odžvet ... tko da ... pri fejst zapacanih ljudeh, so po iniciacijah, driske, zvijanje v trebuhu, čudaški filingi (popolnoma nerazložljivi) po telesu, od toplot, prek mravljincev, do hladnoč, zbadanja ... če v tem stanju oddirjaš na polikliniko ... si 'phucked up'
skor 100% te zarutajo v 'polje' ... tm odprt kolkr si (zarad iniciacije) fašeš glih vse blodnje unih modelov tm ... in pol si dodatno 'phucked up' ... zato ... v takem primeru ... do ... call your master ...