kaj hočeš rečt aryan?
da baba pije alkohol in to v takih količinah da se opazi?
je meso?
druge intoksikante?
ma full neprimernih spolnih odnosov?
služi denar na neprimeren način?
glupo bebavo dajanje darov je jebena materializacija
*profita, pridobljenega z izkorišnjem*
sm očitno sfalil, od kje predpostavka, da je babin denar posledica izkoriščanja ???
BOG je izvor
Bogovi so višji jazi
bog je pač bog ko ni definirano ker bog in je samo bog, pač duhovna sfera človeškega obstoja ...
zame
tko kot si kralja opisu je to baba
to da se je materializiru, pomoje ne bi držalo zanj, pomoje se je rodil. mogoče pa je bil tud on brezmadežno spočet ... v tem primeru bi blo res tud tisto o materializaciji, materializirajo se lahko tudi mojstri ... mnde vsaj tolk, da jih zaznaš s temi nepopolnimi čutili ...
to kolk je baba pogojen jest glih ne vem ... men se zdi mnjogo nepogojen, sploh če ga primerjam s sabo, al pa s tabo, glede na tvoje texte ... vem pa da se že odkar je bil mejhen ve da je naslednja inkarnacija prejšnej babe in da se natanko ve kdaj bo umru in da se točno ve kot kdo se bo inkarniru pol ... to je že mal pogojeno, če gledaš s te strani ... če gledaš z druge ... pak ni ...
*proizvod satya-gune (najvisja od treh) *
o tem sm govoru gor višje ... mojstri majo taka telesa, ko se utelesijo ... najfinejše možno telo ... telo katero se sploh ne vidi, če se zavest gledalca ni sposobna dvigniti v duhovni nivo ... je namreč na previsoki vibraciji ...
ni materializacija namenjena filanju ega ... ega več pri babi ni ... ga je tolk da lahko kle sploh obstaja in da ga ljudje vidijo, tisti ki rabijo pomoč, tisti ki so zataknjeni ostal dol pri dnu (kot tudi vsi ostali). ki ne verjamejo v čudeže, ki dopuščajo možnost, da je jezus delu čudeže in ki ne vedo za stavek 'vse to boste počeli in še več boste počeli, kot sem jaz', al neki v tem smislu.
vsakdo ima potencial za delat te reči, je pa sistem tko zastavljen, da dokler ego ne izgubi svojega nadzora nad telesom, niti duh ne more v popolnosti uporabljati telesa, ampak ego izrablja energijo duha za svoje izdrkancije - svoje preživetje u bistvu.
kaj je bil krišna jest ne vem ampak, če je bil avatar, tko kt jezus recimo, pol krišna ne more bit BOG, in potem je logično zakaj prbijaš s temi osebnimi individualnimi & co lastnostmi BOGA. ker govoriš o Bogu, sicer o Bogu, ki ima veliko modrost, o višjem jazu, ki ima ogromno količino energije nabrane, karmo izničeno ... avatarju pravzaprav ... lahko da je ta tudi kreator, lahko da je ta naredu zemljo tako kot je, z ljudmi, po svoji podobi ... ampak ... to ni BOG.
verjetno bi lahko reku da si ti sin in je višji jaz oče in je BOG sveti duh
*zakaj se mi zmotno poistovetmo z materijo*
ker smo jo prišli izkusit ... in namesto da bi se igrali v vrtu, smo se začeli igrat z okvirom vrta ... se mi zdi
ti kr skoč direkt na cilj ...
* vecni rezultati so vedno pristotni tud "tu in zdaj" in "kjerkoli in kadarkoli." *
explain
*Absolutne resnice*
si imel možnost, pa ti ni uspelo, nas prepričat, da je to absolutna resnica, pač vaša zgodbica in to ... lahko da je ... mene nisi prepriču ...
aryan ti čist pretiravaš
pejd na forumi.siol.net pa jim začni nabijat da se zmotno poistovečajo ... pa kaj ti je no ... če se, pol se ... večina nas, se pač ne ...
pri čemer češ aryan ... tud skale vn izza bajte nam je že pomagu spravu ... ampak ... kaj čm ti govort ... k u bistvu smo jih sami, mi materialneži ... vsaj tko je blo zaznat z našimi nepopolnimi čutili, s katerimi se (kao) poistovečamo ...
*on bi mogu za svoj in za dobrobit svojih sledilcev usmert pozornost na to kdo je on in ostale individualne duse vecno v odnosu z Bogom.*
tud tega smo velik prebral ja ...
ampak da to od babe dobiš, ga morš pa vsaj poslušat (s popolnimi 'čutili') ...
če neki zaznavaš z nepopolnimi čutili, se ob tem s popolnimi naravnaš na izvor te zaznave ... v tem primeru je to baba
ker sm šu zdej reči poiskat, jih prosm preber ... čas maš, to vem ... in se povež z njim ... če si za kej se bo on povezu s tabo in ti povedu kar te zanima ... ti seveda ne boš verjel, kar pa sploh ni pomebno ...
%%
Prišel sem, da prižgem luč ljubezni v vaših srcih, da bo iz dneva v dan bolj sijala. Prišel sem, da vam povem o univerzalni, enotni veri, o duhovnem načelu, o poti ljubezni, o dolžnosti ljubezni ter o obveznosti ljubiti. <br>
Vse religije človeka učijo, naj napolni svoje bitje z božjo slavo ter izžene samoljubje. Religija človeka uri v metodah nenavezanosti in razsodnosti zato, da bo imel visoke cilje in bo dosegel duhovno osvoboditev. <br>
Verjemite, da vsa srca spodbuja en in isti Bog; da vse religije poveličujejo enega in istega Boga; da vsa imena v vseh jezikih ter vse podobe, ki se jih človek domisli, označujejo enega in istega Boga. Najbolje ga častimo s sredstvi ljubezni. Gojite ta pristop enosti med ljudmi vseh ras in dežel. To je sporočilo ljubezni, ki ga prinašam. To je sporočilo, za katerega želim, da si ga vzamete k srcu.
<br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
%%
Bogastvo, ki si ga kopičite, ni vaše. Resnično vaše je le to, kar ste dali drugim. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
Verjemite, da obstaja le en Bog, čeprav ga različne skupine ljudi imenujejo in molijo z različnimi imeni. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
%%
Naj bo vaš čoln v vodi, toda ne dovolite ji, da bi prišla v čoln. Bodite v svetu, toda ne od sveta. <br>
To je skrivnost resnično srečnega življenja. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
--gape--to recimo je tisto k sm gor govoru od vrta in okvira od vrta ... na osvoajanju piše lepo za razumnike ...
%%
Znanje brez predanosti Bogu ustvari sovraštvo. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
Nesebično služi drugim in sprejemaj ljubezen. To je način kako doseči božanskost. Naša ljubezen ne sme biti omejena samo na naše prijatelje in sorodnike. Širiti se mora na celotno družbo, nato na ves narod in na koncu zajeti cel svet. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
%%
Če si prizadevate najti svoj pravi Jaz s pomočjo razuma, bodo vaša prizadevanja brezuspešna. Razum vam ne more dati te resnice, ker ste vi ta Jaz. Vse ostalo je iluzija, ki jo je ustvaril razum. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
%%
Borite se, da spoznate dušo in si ustvarite podobo Boga. Celo neuspeh v teh prizadevanjih je boljši kot uspeh v posvetnih zadevah. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
%%
Obstaja samo ena relogija, religija ljubezni.<br>
Obstaja samo en jezik, jezik srca.<br>
Obstaja samo ena kasta, kasta človečnosti.<br>
Obstaja samo en zakon, zakon vzroka in posledic.<br>
Obstaja samo en Bog, ki je vseprisoten. <br>
[Sathya Sai Baba ]
%%
%%
Duhovnost je pozabljanje na zemeljske probleme in zlivanje z Bogom. To pomeni: posvečaj vsako dejanje v življenju Bogu, pa naj bo to govorjenje, hoja ali karkoli drugega.<br>
["Thought for the Day" ;
www.saipages.com]%%
%%
Karkoli počneš, pojdi med ljudi z občutkom služenja. Ni človeka na svetu, ki ni služabnik. Bog postaneš šele po tem, ko si bil služabnik. Današnji voditelji so sprijeni, ker nikoli ne služijo, ampak samo sedijo in jedo. Ker jemo, moramo delati. Ta svet je omejen z dejanji. Rojeni smo bili kot ljudje zato, da pomagamo drugim.<br>
["Thought for the Day" ;
www.saipages.com]%%
%%
Jezus je govoril po svetu: 'Jaz sem Božji glasnik'. Ne samo Jezus, vsak človek je glasnik.<br>
Kaj pomeni biti glasnik?<br>
Vsak človek, ki razširja božji glas po svetu in se trudi, da bi ga tudi drugi, je glasnik. Vsi smo rojeni zato, da širimo božjo besedo, pa ne zaradi sebičnosti ali
lastnih interesov. Božanskost moramo razširjati po svetu. Ker človek ne razume te resnice, si uničuje življenje, zatopljen v svojo sebičnost. Razširjanje božjega sporočila
po celem svetu je zelo pomembna naloga vsakega človeka. Ljudje, ki so to pozabili, razširjajo same nasprotujoče si stvari: sporočila, ki v človeku vzbudijo nelagodje in nezadovoljstvo, povzročijo depresijo, zmešnjavo in dvom.<br>
Zato moramo razširjati božjo besedo po vseh deželah.<br>
["Thought for the Day" ;
www.saipages.com]%%
tale se mi zdi fajn za zaključek
če hočeš ti jih nabutam še ... jih je še kr neki na to temo ... stric govori isto kot ti ...
je pa res, da precej več govori in tud precej več nardi ...
niti ne vem če je mišljeno da bi baba sledilcem omogočil kakšno provposebno zadovoljstvo ...
mah dej no aryan ... smešn postajaš ...
*
ce nekdo podari hrano drugemu v njegovo dobro bo s tem zadovoljil se njegov um. ce pa nekdo daruje hrano iz ljubezni najprej Sri Krishni in to hrano zauzije sam oz. jo ponudi drugemu pa bo s tem naredil dobro njegovemu telesu, umu in tudi njegovi dusi.
*
odkar smo slovenci pokristjanjeni pravmo
bog blagoslovi jelo amen ...
al pa kej na to temo
a če bi pa reku
sri krisna blagoslovi to hrano da se bojo naše duše in oh in sploh najedle, pol bo pa gut ... sej pravm ... mal preveč pretiravaš ... pomoje si bil ti en od zapisovalcev tele gite, pa si čist navezan na njo ...