kreden
Ex Member
|
DEMOKRATIČNOST IN SVOBODA IZRAŽANJA --- NA VIŠKU.Kot sem že nekoč izjavil, tukaj gori ste tapravi duhovneži, demokratični, tisti, kateri sprejemate vse raznorazne različnosti, mišljenja, drugačnosti, a kot sem že tudi napisal, to je samo farsa, vaša farsa, farsa tistih kateri pihate in onih kateri z vami vred pihajo v isti rog, vsi ostali so manjvredni in njih je potrebno zatreti, zato vam jaz nisem pasal, ker nočem pihati z vami v ta vaš umazani hinavski rog, nalepljen z neko nalepko OPEN SOURCE, to je samo pesek v oči ljudi, ki iščejo svobodo. DIKTATOR FORUM, bi bil boljši naslov.Zato pa zatrete vsakega, če se le da že v kali, če se pa ne da pa pošljete svoje pse administratorje, da najdejo pravi trenutek in ga spravijo z foruma, lepo, pošteno, brez bananja, brez vmešavanja kao nekih vodilnih diktatorčkov tega foruma, zato imate svoje podložnike.
In ne vem, kaj te moti ta slika Presvetli Diktator Gape, a vseeno si dal povezavo do nje, slike, da boš zastopil o čem pišem, če si slučajno zakajen. Neumnost. V Imenu Boga Gape Foruma Nedemokratičen Kreden.
|