soncnica wrote on 21.12.2003 at 14:27:44:Jaz priznam, da me moški lahko ujame, če je nadpovprečno razgledan. To me najbolj privlači oz. nasprotno odbija.
Ja, evo, potem pa sem še jaz najbolj ustrezen zate, kaj nisi prej povedala? Če imaš mere 90-60-90 in če si plavolaska, stara do 20 let, ubogaš moške na besedo, si podredljiva, mila, ne jezikaš, rada pomivaš posodo, likaš in pereš, potem me pokliči na tel.: 031 7399990 (tudi za vse tiste, ki ste potr****)
Se priporočam!
Quote:[b]Mogoče je pa situacija pri Exotu stari sablji že tako na kritični stopnji kritičnosti, da bi se mu pa vendarle kakšna usmiljena ribica pustila ujeti.
Sej, če priplava mimo kakšna Hindujka ali Islamistka
Baje so te deklice dosti bolj pridne kot večina punc na Gape forumu, to ti verjamem, a kje jih naj dobim? Teh tukaj ne maram kaj preveč, so zelo "radožive", jaz pa sem tako miren dečko, ne bi jih mogel krotiti, izvzemam nekatere, kajti obstaja zelo velika verjetnost, da staknem kak herpes ali kako drugo "neprijetno" bolezen, zaradi katerih posledic bi morda imel pekoč občutek pri uriniranju, to pa se ne splača. Tukaj pa žal ni ni ne kristjank, niti muslimank, še manj pa hinduistk, šamank pa ne maram, ker so z vsemi žalbami namazane, pa umivajo se bolj poredko?
PS: Maš kake podtalne zveze z belim blagom, kupil bi nerabljeno, z malo prevoženimi kilometri, neprepleskano, ki ne žere preveč, se dobro prilagaja cestišču in ki ji še garancija ni potekla?