Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 9364 times)
vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Re: Na kaj trzajo ribice?
Reply #15 - 21.12.2003 at 16:59:34

exorcist wrote on 21.12.2003 at 16:44:56:
Ja, evo, potem pa sem še jaz najbolj ustrezen zate, kaj nisi prej povedala? Če imaš mere 90-60-90 in če si plavolaska, stara do 20 let, ubogaš moške na besedo, si podredljiva, mila, ne jezikaš, rada pomivaš posodo, likaš in pereš, potem me pokliči na tel.: 031 7399990 (tudi za vse tiste, ki ste potr***)

Se priporočam!

Hm... Ekso... si delaš reklamo?Wink 8)
Back to top

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #16 - 21.12.2003 at 20:52:15

Exo, idealna ribica za tvojo situacijo bi bila v tem trenutku Ančka.
Saj veš, tista ženska, ki gleda nepremično tja, kamor jo postaviš, ki ima malo bolj plastično polt in ti izpolni vse želje brez njenega ugovarjanja.  Grin

Zakaj idealna? Zato, ker jo boš lahko stiskal, objemal, prepričeval, filozofsko navduševal, delil z njo strahove in fantazije, jo naučil seksualnih trikov, ji lahko pokazal, kdo je šef pri hiši...

In ona te bo poslušala in se z vsem molče strinjala, bo nezahtevna, vedno pripravljena, njen seksualni ritem bo pisan na tvojo kožo, predigra tako dolga, kot boš ti hotel, ne bo ti zamerila, če boš po seksu zaspal, ko te bo bolela glava ti ne bo sitnarila...

In ko boš hotel biti spet samski, boš enostavno spustil zrak ven in jo spravil pod posteljo.  Grin

Aha, kdo bo pa opravljal gospodnijska dela zate? Za to pa imej še mamo nekaj časa rezevirano. Saj veš, ni je boljše kuharice kot je mama in tudi pere in lika in pospravlja brez očitanja tebi.

Grin Grin

Ko boš poniknil pri komično-provokativno-seksualnih temah na forumu,  bomo pa vedeli, da te je ena prava dobila v roke in da se zate začenja prava življenjska lekcija.   Wink
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #17 - 21.12.2003 at 20:55:10

Quote:
Saj veš, tista ženska, ki gleda nepremično tja, kamor jo postaviš, ki ima malo bolj plastično polt in ti izpolni vse želje brez njenega ugovarjanja.  Grin

Zakaj idealna? Zato, ker jo boš lahko stiskal, objemal, prepričeval, filozofsko navduševal, delil z njo strahove in fantazije, jo naučil seksualnih trikov, ji lahko pokazal, kdo je šef pri hiši...

In ona te bo poslušala in se z vsem molče strinjala, bo nezahtevna, vedno pripravljena, njen seksualni ritem bo pisan na tvojo kožo, predigra tako dolga, kot boš ti hotel, ne bo ti zamerila, če boš po seksu zaspal, ko te bo bolela glava ti ne bo sitnarila...

In ko boš hotel biti spet samski, boš enostavno spustil zrak ven in jo spravil pod posteljo.  Grin

Aha, kdo bo pa opravljal gospodnijska dela zate? Za to pa imej še mamo nekaj časa rezevirano. Saj veš, ni je boljše kuharice kot je mama in tudi pere in lika in pospravlja brez očitanja tebi.

Grin Grin

Ko boš poniknil pri komično-provokativno-seksualnih temah na forumu,  bomo pa vedeli, da te je ena prava dobila v roke in da se zate začenja prava življenjska lekcija.   Wink

A mi posodiš svojo, samo prej jo umij?  Smiley
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #18 - 22.12.2003 at 08:56:25

Quote:

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

odlično
Back to top

IP Logged

NERA
1
*

Reply #19 - 22.12.2003 at 09:08:16

Quote:

Grin Grin

PLOSKANJE, OVACIJE ............. BRAVO.

NERA
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #20 - 22.12.2003 at 10:57:42

Quote:

Bravo, Lance, ploskamo!!!

Zadel si bistvo!
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #21 - 22.12.2003 at 12:04:26

PS: Maš kake podtalne zveze z belim blagom, kupil bi nerabljeno, z malo prevoženimi kilometri, neprepleskano, ki ne žere preveč, se dobro prilagaja cestišču in ki ji še garancija ni potekla?

Exo, moj stric si je svojo nabavil v Rusiji, zanjo je dal 10000 $, po izobrazbi je pravnica, mislim pa da tudi nekako ustreza tvojim kriterijem:

Če imaš mere 90-60-90 in če si plavolaska, stara do 20 let, ubogaš moške na besedo, si podredljiva, mila, ne jezikaš, rada pomivaš posodo, likaš in pereš, potem me pokliči na tel.: 031 7399990

edino malo več kot dvajset jih ima, itak jih ima pa moj stric že 60. Torej, definitivno boš rabil $. Brezupno!!!  

Torej, Lancov predlog ti še ostane...  Tongue

P.S.: A v vaši fari nobena primerna krščena ribica ne hodi naprimer v cerkev, kjer bi jo ti srečal in jo zapecal? OK, razumem, da ti une iz gostiln niso všeč, ampak da pa v cerkev nobena ne hodi, mi pa ne gre v glavo.  ???

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #22 - 22.12.2003 at 17:10:58

sinjeoka wrote on 22.12.2003 at 08:56:25:
Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin
odlično

Ja, pa ti nisi odlična pod rjuhami, niti na drugih področjih ne, prej zanič, baje, tak drugi pravijo. Je to res? Po drugi strani pa - lastna hvala, cena mala, saj veš, da se dobra roba sama hvali. Nezadostno 1, sedi! Grin

NERA wrote on 22.12.2003 at 09:08:16:
PLOSKANJE, OVACIJE ............. BRAVO.
NERA

Sem sprva mislil, da si dobila ovulacijo (glej sliko spodaj), potem sem skužil, da to pomeni ploskanje v stoječem položaju, stoje ploskajoč? A v stoječem položaju, ti so pravi, važno, da ni puklav, da ni zvit, maš prav.... Kaj pa tisti ukrivljen na S? Grin

...

lola wrote on 22.12.2003 at 10:57:42:
Bravo, Lance, ploskamo!!!
Zadel si bistvo!

Ko je zadel v bistvo, je dejansko zgrešil tarčo. Namreč bistvo je bilo votlo, kot vsaka pupa za napihnit. Ko jo je prestrelil, ji je zrak ušel, odfrčala je po zraku, pa tudi zelo je splahnela.

Važno, da ne splahniš še ti, Lola, da se držiš, da se ne predaš, magari si poslednji Mohikanec, vztrajnost je najpomembnejša! Sicer pa imam jaz doma pumpo za bicikl, reči samo, in ti jo posodim, če ti zrak uhaja. Mogoče te bo še kateri zastonj napihnil, ampak mora imeti obilico duške, pa nekadilec mora biti. Mogoče kaki maratonec z visoko pljučno kapacitivnostjo?  Grin

Valentinaa wrote on 22.12.2003 at 12:04:26:
Exo, moj stric si je svojo nabavil v Rusiji, zanjo je dal 10000 $, po izobrazbi je pravnica, mislim pa da tudi nekako ustreza tvojim kriterijem:
edino malo več kot dvajset jih ima, itak jih ima pa moj stric že 60. Torej, definitivno boš rabil $. Brezupno!!!  
Torej, Lancov predlog ti še ostane...  Tongue
P.S.: A v vaši fari nobena primerna krščena ribica ne hodi naprimer v cerkev, kjer bi jo ti srečal in jo zapecal? OK, razumem, da ti une iz gostiln niso všeč, ampak da pa v cerkev nobena ne hodi, mi pa ne gre v glavo.  ???

Jaz imam tudi božično presenečenje zate, draga Valentina!

Moj sosed je tudi špediter, ti lahko z Bosne pripelje žive ljudi, grupo, cel tovornjak, ti samo prinesi cash, cena bo simbolna, kak bo koreografija potekala je tudi moja skrb. Diskretnost in anonimnost sta zagotovljeni. Zdaj koliko boš jih sfolgala na dan, ne vem, verjamem pa, da boš kos tudi desetim naenkrat, če ne pa prosi še ostale Gape forumašice, je velika poplava prostovoljk, ti bodo rade volje priskočile na pomoč, saj so zelo samopožrtvovalne. Nikar si preveč ne ženi k srcu, če boš prišla samo do številke 10, saj le redke so sposobne prekoračit dnevno normo oziroma limito, te so že res prave profesionalke, in ti, ter še nekatere, se jim postavljate ob bok, jim nevarno dihate za vrat, vsaka vam čast. Ampak ti imaš to v sebi, to čutim na vodi, to vidim v tvojih iskrečih se očeh in ne zaostajate bistveno. Zate bo to lahek zalogaj, predjed, tak, da je vsak strah odveč, si korajžna punca, malo je tako pogumnih kot ti. Nostalgija in menacionalna izmenjava, razumem, da so spomini na mladost oživeli, saj to si sama razlagala, kak ljubiš menjave, zato nikar ne toči solz. To lahko sedaj zopet podoživiš, ni to nekaj sijajnega? V povprečju imajo Bosanci 0,8 cm večje od Slovencev, in že to je vzpodbujen podatek...

Vse radožive Gape forumašice, vabljene!
Grin

Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #23 - 22.12.2003 at 22:10:09

Kaj je zdaj, Exo, a ni nobene v cerkvi? Dej se ti še sam kaj pohvali, ne samo soseda hvalit, da ima kamijon.

... ... ...

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Andres
5

Reply #24 - 23.12.2003 at 00:56:26

Nisem še videl tiste ribice, ki bi trzala na kamion. Noben od vaju, tako ti Exco, kot ti Kreden pa se ne pokaže s pravim ksihtom.  Pred ribico lahko glumiš nekaj časa, ampak potem ona vidi da to nisi ti.  Posledica tega je nastanek tega topica recimo.

Andres
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #25 - 23.12.2003 at 06:41:17

no, jest zdej trzam na avtentičnost (ker pač trzaš na tisto, kar bi pri sebi rad - tole je zelo velik namig), tko da be yourself
jest bom pa tud probala  8)
Back to top

IP Logged

NERA
1
*

Reply #26 - 23.12.2003 at 09:35:49

Andres wrote on 23.12.2003 at 00:56:26:
Noben od vaju, tako ti Exco, kot ti Kreden pa se ne pokaže s pravim ksihtom.  Pred ribico lahko glumiš nekaj časa, ampak potem ona vidi da to nisi ti.  Posledica tega je nastanek tega topica recimo.

Andres

Tokrat moram priznati, da se strinjam s tabo.

EXO- hvala za slikico.  Grin

Res ni logično, kolikor imaš proti,  toliko si za. (vsaki stvari) Daj zavzemi že svoje stališče.  npr. če si proti sexu- zakaj toliko o njem govoriš.

Joj, zdej mi je jasno, kaj si hotel s slikco. Učiti si me hotel na svoj način. Pogledaš slikco, prebereš kar piše zraven in to je to. Pa znaš vse. eureka

Pa pozabljiv si prav na poseben način. Na nekatera vprašanja kar pozabiš odgovoriti. ajajaj.  Roll Eyes

NERA

Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #27 - 23.12.2003 at 11:23:11

NERA wrote on 23.12.2003 at 09:35:49:
Tokrat moram priznati, da se strinjam s tabo.

EXO- hvala za slikico.  Grin

Res ni logično, kolikor imaš proti,  toliko si za. (vsaki stvari) Daj zavzemi že svoje stališče.  npr. če si proti sexu- zakaj toliko o njem govoriš.

Joj, zdej mi je jasno, kaj si hotel s slikco. Učiti si me hotel na svoj način. Pogledaš slikco, prebereš kar piše zraven in to je to. Pa znaš vse. eureka

Pa pozabljiv si prav na poseben način. Na nekatera vprašanja kar pozabiš odgovoriti. ajajaj.  Roll Eyes

NERA

Ne, hotel sem, da si pogledaš, kdaj imaš plodne dneve. Nisem vedel, da ne znaš, da so v vsakem ciklusu samo trije do štirje plodni dnevi, pred ovulacijo in po njej. No, sedaj veš. Grin
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #28 - 23.12.2003 at 17:13:31

Exo, exo

vse punce gape foruma smo ti zaželele mnogo dobrega sexa - in to čim prej

čeprav vsaj jaz, bom pogrešala tvoje izapade, ki bodo takrat prenehali  Smiley  (ko bi ti vedel kako točna je ta prerokba Smiley) - sami vizionarji smo tule

ti pa v zahvalo nad nas pošlješ poleg sedmero nadlog še Bosance

hvaležnost pa taka  Tongue  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #29 - 23.12.2003 at 19:14:15

Sicer menim, da se o okusih ni za kregat.

Samo, od kod pa tebi, da so Bosanci dobri fu**, a si kakšnega sprobal, ali si le vizionar?  Tongue Grin Tongue Grin

Quote:
In kaj je narobe z " Bosanci "  ?

Če bi bila tako dobra vizionarka, kot pišeš, bi vedela, da so to isto ljudje kot mi, Slovenci, vendar, boljši fukači, to ti lahko pove marsikatera Slovenka brez vizionarskih sposobnosti, če pa ne verjameš, pa lahko tud sprobaš, lažje oceniš  Grin Grin Grin

Pa srečno vizionarsko seksualno pot v letu 2004.

Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3