sinjeoka wrote on 22.12.2003 at 08:56:25:Ja, pa ti nisi odlična pod rjuhami, niti na drugih področjih ne, prej zanič, baje, tak drugi pravijo. Je to res? Po drugi strani pa - lastna hvala, cena mala, saj veš, da se dobra roba sama hvali. Nezadostno 1, sedi!
NERA wrote on 22.12.2003 at 09:08:16:PLOSKANJE, OVACIJE ............. BRAVO.
NERA
Sem sprva mislil, da si dobila ovulacijo (glej sliko spodaj), potem sem skužil, da to pomeni ploskanje v stoječem položaju, stoje ploskajoč? A v stoječem položaju, ti so pravi, važno, da ni puklav, da ni zvit, maš prav.... Kaj pa tisti ukrivljen na S?
lola wrote on 22.12.2003 at 10:57:42:Bravo, Lance, ploskamo!!!
Zadel si bistvo!
Ko je zadel v bistvo, je dejansko zgrešil tarčo. Namreč bistvo je bilo votlo, kot vsaka pupa za napihnit. Ko jo je prestrelil, ji je zrak ušel, odfrčala je po zraku, pa tudi zelo je splahnela.
Važno, da ne splahniš še ti, Lola, da se držiš, da se ne predaš, magari si poslednji Mohikanec, vztrajnost je najpomembnejša! Sicer pa imam jaz doma pumpo za bicikl, reči samo, in ti jo posodim, če ti zrak uhaja. Mogoče te bo še kateri zastonj napihnil, ampak mora imeti obilico duške, pa nekadilec mora biti. Mogoče kaki maratonec z visoko pljučno kapacitivnostjo?
Valentinaa wrote on 22.12.2003 at 12:04:26:Exo, moj stric si je svojo nabavil v Rusiji, zanjo je dal 10000 $, po izobrazbi je pravnica, mislim pa da tudi nekako ustreza tvojim kriterijem:
edino malo več kot dvajset jih ima, itak jih ima pa moj stric že 60. Torej, definitivno boš rabil $. Brezupno!!!
Torej, Lancov predlog ti še ostane...
P.S.: A v vaši fari nobena primerna krščena ribica ne hodi naprimer v cerkev, kjer bi jo ti srečal in jo zapecal? OK, razumem, da ti une iz gostiln niso všeč, ampak da pa v cerkev nobena ne hodi, mi pa ne gre v glavo. ???
Jaz imam tudi božično presenečenje zate, draga Valentina!
Moj sosed je tudi špediter, ti lahko z Bosne pripelje žive ljudi, grupo, cel tovornjak, ti samo prinesi cash, cena bo simbolna, kak bo koreografija potekala je tudi moja skrb. Diskretnost in anonimnost sta zagotovljeni. Zdaj koliko boš jih sfolgala na dan, ne vem, verjamem pa, da boš kos tudi desetim naenkrat, če ne pa prosi še ostale Gape forumašice, je velika poplava prostovoljk, ti bodo rade volje priskočile na pomoč, saj so zelo samopožrtvovalne. Nikar si preveč ne ženi k srcu, če boš prišla samo do številke 10, saj le redke so sposobne prekoračit dnevno normo oziroma limito, te so že res prave profesionalke, in ti, ter še nekatere, se jim postavljate ob bok, jim nevarno dihate za vrat, vsaka vam čast. Ampak ti imaš to v sebi, to čutim na vodi, to vidim v tvojih iskrečih se očeh in ne zaostajate bistveno. Zate bo to lahek zalogaj, predjed, tak, da je vsak strah odveč, si korajžna punca, malo je tako pogumnih kot ti. Nostalgija in menacionalna izmenjava, razumem, da so spomini na mladost oživeli, saj to si sama razlagala, kak ljubiš menjave, zato nikar ne toči solz. To lahko sedaj zopet podoživiš, ni to nekaj sijajnega? V povprečju imajo Bosanci 0,8 cm večje od Slovencev, in že to je vzpodbujen podatek...
Vse radožive Gape forumašice, vabljene!