lola wrote on 03.02.2004 at 17:34:59:Ti povem, da jaz nikoli ne zamenjam neodvisnost za komoditeto. Raje tvegam kakšno napako in nosim odgovornost, ne krivdo, odgovornost zanjo, jo popravljam in se iz nje učim, kakor da mi nekdo ves čas diha za vrat in vdira v mojo zasebnost.
ja je ena izmed možnosti, da tvegam napako, ampk kolikor jaz svoje starše poznam, bi mi spet kdo zadihal za vrat v stilu 'sm ti rekel/la, pa nisi hotla ubogat, zdej pa maš
' joj tale od moje mamice je tud dobra:'mlajši ste pametnejš, starejši mamo pa več izkušenj
'
Quote:Zdaj si pred izbiro: neodvisnost in odgovornost ali odvisnost in komoditeta. Če boš izbrala prvo možnost, sprejmi posledice svoje odločitve, bodi odgovorna in uživaj. In če boš izbrala drugo možnost, odgovorno sprejmi posledice te odločitve in ne jamraj.
že en čas izbiram med tem in sm se že zdavnej odločla za prvo možnost, samo še udejanit jo moram. sej veš, da je tko fajn v takih 'conah udobja'
pa moj namen ni bil jamrat-sorry, če je tko izpadl, ampk tko k si pravilno ugotovila, se otrest odmevov njenih besed tud, ko je daleč stran in občutkov krivde, če kdaj ne ravnam tako kot bi si ona v tistem trenutku verjetno želela.. to je biu kratkoročn cilj, doklr ne 'zberm poguma' in ji še direkt povem8) (a sm hinavka ???)
sm pa tud v tem času od kr moje šimfam tuki na netu, pa mal bol intenzivno razmišljam o naših odnosih ugotovila marsikj zanimivega.. med drugim tud to, da mam zlo velike možnosti, da postanem (če že nism) taka ko moja mami.. se zavedam tega, ko mi kera od kolegic/kolegov/fant reče 'ja mami' to takrt ko jim hočm sam dobr
(vilmini vzorci
)
u bistvu sm kr vesela, da sm se izpovedala tuki, ker bolj ko razpredam in se poglablam v to, ko berm vaše poste, bolj sm prepričana, da mi bo enkrt zelo kmalu tud uspelo
čeprov še mal časa rabm, da se skorajžm:-/
LP
((p.s. če nism kje prej omenila, sem vam zeloo zelo hvaležna
))