Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2752 times)
Miska
5

Prošnja v hudi osebni stiski in klic na pomoč
06.02.2004 at 15:58:21

Kdor je zainteresiran, na medicinski fakulteti je v torek, 10. februarja 2004 ob 15.uri predavanje na to temo. Predavanje traja približno pol ure. VEČ NAS BO, VEČ IMAJO MOŽNOSTI!!!!!

Prosim če si natančno preberete pismo in vsak  pomaga vsaj s tem, da pošlje to pismo vsem naokrog, da bomo lahko pomagali in našli prave ljudi za  donatorje.

Urša

PROŠNJA V HUDI OSEBNI STISKI IN KLIC » NA POMOČ«

Prosim vas, da se odzovete na prošnje vseh obolelih, ki so zboleli za neozdravljivo bolezen. V to skupino spada tudi več vrst levkemij.

Prav v tem času na ustreznega darovalca čaka tudi moja sestra Irena (Kos), stara je 30 let in ima 3 leta starega sinka. Bolečine in stiske vseh nas v družini ni moč opisati z besedami.

Želim in močno upam, da nihče, res nihče, ne zboli za to kruto boleznijo. Prav tako močno tudi upam, da nikomur ne bo potrebno kot sorodniku spremljati tovrstnega zdravljenja svojih najbližjih.

Vera in upanje je vse kar nam preostane. Oboleli pa poleg vere, upanja in podpore najbližjih, lahko le čakajo na edino možnost ozdravitve -  presaditev kostnega mozga.

V teh dneh je bilo zelo veliko povedanega, zapisanega in storjenega na pobudo znane osebe Irene Grafenauer.
Tudi moji sestri je ime Irena (Kos), ki prosi Vas, JAZ VAS PROSIM, udeležite se akcij, ki potekajo po celi Sloveniji in pristanite na analizo krvi.

Verjemite, s tako malo truda, lahko nekomu rešimo življenje!

Vest, da ne morem pomagati oz. rešiti sestre, ker nisem primerna darovalka zanjo, je kruta realnost, s katero bom morala živeti vse življenje …

Hvala Vsem, ki bodo nekomu podarili možnost, da preživi.

Jutri ni nikomur obljubljen,
pa če si mlad ali star.
In danes je lahko tvoja
zadnja možnost,
ki jo imaš, da objameš svoje najdražje.
Ne dovolite, da bi bila
to zadnja možnost.

Za mojo drago sestro Ireno,
Irma Perme ter Simon in Luka Šink (PROSIM POMAGAJTE MOJI MAMICI!).
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Re: Prošnja v hudi osebni stiski in klic na pomoč
Reply #1 - 07.02.2004 at 11:00:50

Malce me moti tudi to, da čim je človek bolj bogat in slaven,  ima že takoj neke privilegije na pram navadnemu smrtniku, lahko si podaljša življenje, kot da je več vreden. Namreč, če bi bila tvoja sestra na istem položaju kot Grafenauerjeva, bi že zdavnaj dobila ustrezen kostni mozek za transplantacijo. Upam le, da se bo Grafenauerjeva kasneje, ko se ji bo stanje izboljšalo, spomnila teh, ki so bili v podobnem stanju kot ona, in ustanovila kako fundacijo s finančno podporo za obolele za levkemijo.

Tvoj post sem kopiral na svoj forum, lahko pa ga dam tudi kot oglas na http://www.fjun.com/exorcist/matchmaker/ ce je zelo pomembno...

Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #2 - 07.02.2004 at 13:57:56

Zakaj te vedno zanimajo drugi.

Zakaj se nikoli ne vprašaš:"Ali jaz lahko s svojo pojavo človeka osrečim!"

Lahko jaz s svojim bitjem povem nekomu, da je z njim vse v redu.

Lahko jaz, ponudim nekomu ramo, ko jo je potreben.

Zakaj vedno sprašuješ za druge.
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #3 - 07.02.2004 at 14:04:40

Ja Exo, zakaj vedno drugi, pol pa vedno vzburiš kakšnega samosvojega duhovneža, da ima kaj za pisat.

A veš, da si poreden Exo, ti pacek ti.  Cheesy

Exo, lahko bi pa ponudil v pomoč enomesečni zaslužek od prodaje medu  Wink Wink

Grin
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #4 - 07.02.2004 at 17:08:23

Ta odnos se mi ne zdi fer, da se delajo razlike med ljudmi, ne razumem, zakaj bi bil, recimo, klošar manj vreden kot pa nek petičnež. Pred Bogom smo vsi enaki, zakaj se potem delajo razlike?
???

Lahko dam zaslužek od meda, samo žal mi nič ne ostane.  Grin
Back to top

IP Logged

Miska
5

Reply #5 - 08.02.2004 at 11:09:07

exorcist wrote on 07.02.2004 at 11:00:50:
Malce me moti tudi to, da čim je človek bolj bogat in slaven,  ima že takoj neke privilegije na pram navadnemu smrtniku, lahko si podaljša življenje, kot da je več vreden. Namreč, če bi bila tvoja sestra na istem položaju kot Grafenauerjeva, bi že zdavnaj dobila ustrezen kostni mozek za transplantacijo. Upam le, da se bo Grafenauerjeva kasneje, ko se ji bo stanje izboljšalo, spomnila teh, ki so bili v podobnem stanju kot ona, in ustanovila kako fundacijo s finančno podporo za obolele za levkemijo.

Tvoj post sem kopiral na svoj forum, lahko pa ga dam tudi kot oglas na http://www.fjun.com/exorcist/matchmaker/ ce je zelo pomembno...

Exo, ni to moja sestra. Pismo sem dobila na svoj mail in ga posredovala naprej, ker poleg tega, da grem naredit analizo svoje krvi in jo seveda darujem, če s tem lahko komurkoli lahko naredim nekaj dobrega (mene ni pri tem prav nič manj, razen tisto malo krvi, ki pa jo bo moje zdravo telo takoj »pridelalo« nazaj), žal ne morem narediti. In tukaj sploh ni pomembno, ali je to Irena Grafenauer ali pa Irena Kos, za katero sem prvič slišala iz tegale pisma. Pomembno je le to, ali lahko nekemu ČLOVEKU, ki prosi za pomoč, pomagaš in mu s tem narediš nekaj dobrega…

In če bi bila to moja sestra, bi naredila enako... In če bi bila to tvoja sestra, bi tudi naredila popolnoma enako…

Tebi pa hvala, ker si s tem, ko si tole kopiral tudi na druga vidna mesta dal še komu možnost, da s svojim dejanjem naredi nekaj dobrega za sočloveka, ki je morda v stiski…

In vsakdo v vsakem trenutku naredi največ, kar zmore in zna...

Back to top

IP Logged

Miska
5

Reply #6 - 08.02.2004 at 11:45:41

exorcist wrote on 07.02.2004 at 17:08:23:
Ta odnos se mi ne zdi fer, da se delajo razlike med ljudmi, ne razumem, zakaj bi bil, recimo, klošar manj vreden kot pa nek petičnež. Pred Bogom smo vsi enaki, zakaj se potem delajo razlike?
???

Prav zato, ker smo – ljudje… Prav zato, ker se še vedno oklepamo zunanjih dejavnikov moči, preko katerih hočemo izražati svojo moč… Prav zato, ker se ne zmoremo ozreti sami vase… in v sebi najti in prepoznati Boga, ki ne dela razlik med ljudmi in za katerega so vsi ljudje enaki…

Ampak Exo… ne glej in ne išči tega Boga v drugih. Začeti ga je treba iskati in prepoznavati v sebi…
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #7 - 09.02.2004 at 22:57:07

exorcist wrote on 07.02.2004 at 17:08:23:
Ta odnos se mi ne zdi fer, da se delajo razlike med ljudmi, ne razumem, zakaj bi bil, recimo, klošar manj vreden kot pa nek petičnež. Pred Bogom smo vsi enaki, zakaj se potem delajo razlike?  ???

Pred Bogom smo seveda vsi enaki, sam ti obsojaš in karaš, kot da ne!
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1