Ali se zavedate trenutka, ko vam klikne, yes, to je to! Ali se zavedate, da se večinoma gibljemo vkalupljeni v določene vzorce vedenja, razmišljanja in "odnoševanja".
Skladno z nivojem izkušenj, znanja in zavesti, pač. Ali vam sodelovanje na forumu služi, da se lahko svobodno izražate ali tudi kaj poslušate/berete/in se učite? Ali ste ujetniki svojega ega ali pa ste odprti za kanaliziranje novih znanj. Se želite komu zahvaliti za to, da mu je bilo mar, da je odgovoril na vaš post?
Ali se zavedate duhovne rasti? Ali ste elastični, ali ste mehki za oblikovanje, ali pač neumorno tupite svoje?
Ali sploh poslušamo? Zakaj je pri nekaterih čutiti togost v prilagajanju.
Zakaj je proces učenja tako počasen. Zakaj se upiramo spremembam & kako utišati ego?
Bom začela pri sebi. Hvaležna sem za vse izkušnje v življenju, za vse ljudi, ki so mi želeli dobro/slabo. Vsi so prispevali k temu, da sem danes kakršna sem, v vsakem primeru bolj samozavestna & zadovoljna. Hvala.
Tudi odpuščam vsem "ki so mi želeli in storili zlo".
Zanimivo se mi zdi, da se z lastnim spreminjanjem spreminja tudi okolica. Dobesedno, ko potuješ naprej, srečuješ nove in nove ljudi, in vsak je tako unikaten ... Od vsakega lahko pridobimo nekaj zase. Že nedolžen flirt z nekom, ki ga ne boš nikoli več v tem življenju srečal, lahko pomeni The World...
Natanko se spomnim dveh flirtov na različnih koncih sveta, ...
spomin na katere me še danes pogreje ...
Kar je dokaz, da ne obstajajo državne meje, al ne vem kakšne religiozne, rasne ali druge stupidne fanatičnosti, Spirit is All that counts! Oziroma pozornost, mnenje, prijaznost, companionship.
S tem, ko se pogovarjamo, se po eni strani egoistično izražamo, kar je v redu, po drugi strani pa lahko, da ima tudi nekdo drug kaj od tega, oz. obratno, če poslušamo, tudi mi.
Zanima me, ali ste se osebno kaj spremenili ali premaknili naprej, odkar sodelujete na forumu, ali se še kar sončite v zoni udobja in zaverovanosti vase? 8)
Ali tukaj tekmujemo za nagrado kdo je pametnejši, ali si pač upamo priznati, da še vedno najdemo koristne stvari in se ob tej priliki zahvaljujemo zanje.
Kako ločite med ghost busterjem in spirit boosterjem?
Do tega topica sem prišla, ker me je Jakob Ostrjan v enem od njegovih replayev virtualno prijel za ramena, me stresel in rekel: "Res, no!" Dobila sem občutek, that he cares ... za kar sem mu hvaležna. To je bil zame eye opener.