Quote:kateri zakon bi pa kršil? ZEK?
ne vem kdo je zek, vem pa da vsakdo ki se registrira soglaša z pogoji za uporabo:
http://www.gape.org/svetpogovorov/pomembno/#sporazummed drugim se bere:
Če se odločite za članstvo na tem forumu, to pomeni, da se strinjate, da ne boste objavljali besedil, ki so lažna, opravljiva, netočna, zlorabljajoča, vulgarna, sovražna, nadlegujoča, obscena, seksualno usmerjena, grozeča, ogrožajoča človekovo zasebnost ali ki kako drugače kršijo katerikoli zakon. To besedilo ni tukaj za zabavo ...
itd
jest ne vem kako to pravniki formulirajo ...
bo kdo vedu povedat kako je s tem.
mene ni tolk prizadel človk, nekatere druge je ... tko da ... mogoče bi se kdo najdu k bi ga tožu ...
kaj pa vem
Quote:mislim, da mu boš lahko preprečil dostop in kakanje samo tako, da boš forum povsem zaprl in ne boš dovoljeval niti registracije novih uporavnikov.
to je ena od opcij, da ročno potrjujem uporabnike, kar je dost bedasta rešitev ...
Quote:po mojem mnenju bi bilo koristno, če bi na nek način lahko omogočil uporabnikom, da ga ignorirajo, dokler se zadeva ne unese. slej ko prej se bo naveličal, še posebej brez naslajanja ob tem, kako se ljudje razburjajo ob njegovih provokacijah.
nč ne rečem ... sej veš ... yabb je open source ... pejd in poglej če majo tak plugin al pa addon ... ti dam linke, če se ne boš znajdu ...
drgač men to ni gut rešitev ...
rešitev je drug vmesnik ...
kateri omogoča to kar ste načel na izzivu za os
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=opens;action=display;num=10924792...da vsak pedena svoj thread ... al pa kr celo drevo ...
ta vmesnik (yabb) ni namenjen temu za kar smo ga mi na začetku ponucal ... ampak ... takrat drugega ni blo ...
bi lohka reku ... na starem znanju treba zgradit nov svet ... virtualni ... da ne bo prepira kaj sm mislu ...
drgač pa ... tisto z izključevanjem avtorjev (plugin ki ga iščeš), podpira geeklog, po difoltu ... te pa naj opozorim, da če ma model vsaj mal soli v glavi si bo menju userje in ti si jih boš mogu skoz dajat na ignore ... če me razumeš ... in forum bo še vedno posran ...
in ti boš član posranega foruma ... mislm ...