Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11
(Read 52564 times)
sidha
4

Re: Zaljubljeni angel
Reply #75 - 13.10.2004 at 10:38:59

Poizkusi uskladit pamet in srce.
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #76 - 14.10.2004 at 09:41:46

ja pamet in srce,
združta na se,
potem bo strast minila
in napolnila me bo druga sila,

razdvojenost me kljuva se ve,
globoko boli me srce.
naj ostanem ali grem,
naj pozabim če le smem...

grem...
ker vem,
da vsega imeti NE SMEM. Grin
Anđi
Back to top

Angel*

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #77 - 25.10.2004 at 09:51:17

no, ko sem pisala o nekem odhajanju, sem to tudi v resnici storila. nisem ga ne klicala, pa ne videla. in to je to. ljubezen in strast se je umirila. razblinila se je kot milni mehirček. včasih pomislim nanj. včasih si celo želim, da bi ga videla. pa se ne, pa tud kličeva se ne. je to konec love story ali začetek nečesa novega. kdo ve?
lp
Angel Tongue
Back to top

Angel*

IP Logged

japka
5

Reply #78 - 25.10.2004 at 10:16:42

Vsak konec je začetek nečesa novega..
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #79 - 26.10.2004 at 07:22:31

ja, absolutno pravilno. začetek nečesa novega me čaka. je v biti težko vedno znova nekaj končati in vedno znova nekaj začenjati...in to cel lajf. se včasih v biti sami sebe prevaramo s tem. enostavno zatajimo strasti in čustva in se razumsko odpovedujemo nečemu novemu in neznanemu. sem odkrila sama pri sebi, da je z leti to početje vedno težje in da zahteva vedno večji napor. mogoče zaradi razumskosti. pretehtamo vsako odločitev z leti vedno bolj in bolj in se slepo ne zaletavamo v kr neki...potem pa človek postaja takorekoč en velik racionalist. ne bom pisala, da so čustva z leti šibkejša, ne to ne, samo zatreti jih znamo vedno bolj in bolj...brez slepe zaletavosti, brez napak, brez neke nagonske strasti...
zazreti se vase je v biti težje dejanje, kot pa zazreti se v globino čustev drugega človeka. kaj pa če ga enostavno vprašam, kaj on občuti in na kakšen način? bom potem vedela pri čem sem? naj to storim? samo kako? naj besede zavijem v celofan al pa ne?
ne vem, ne vem...
lepo jutro vsem!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #80 - 03.11.2004 at 08:04:56

no kljub vsemu napisanemu je Angela zaneslo na pota, kjer je beseda meso postala. tko. čisto preprosto se je zgodilo to, kar se je moralo zgoditi. splet okoliščin in še česa. zgodilo se je, da sva ostala sama in oba naju je zaneslo. pa tudi to ni prava beseda za to, kar se je zgodilo. mi je bilo lepo in njemu tudi. sedaj nisva več platonska laverja. me ne zanima sploh slaba vest, pa tudi to ne, zakaj se je vse skupaj zgodilo in zakaj se ni, ker se je in mi ni žal. varanje nekoga ali nečesa me tud ne razjeda. s tem se ne bom obremenjevala, da ne uničim tisto lepo, kar je bilo. je težko sploh o tem pisat. skoraj nemogoče. mogoče sem vas razočarala, mogoče sem razočarala celo samo sebe. ne vem. ne premišljujem o tem. je res, kar pravijo. najtežje je narediti zadnji korak in ne prvega. tudi njemu je vseeno, ni komentiral nič. tudi uredu. no, nisem angel, ker ne morem biti.
lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

siaj
5

vrhnika
Reply #81 - 03.11.2004 at 08:35:52

ah, joj - Anđelina, mene nisi nič razočarala .... Wink

pa tko mi je , da te bi kar objela ....

sej poznaš tisto: "The heart has reasons that reason knows naught of."

tko kot sem napisala ... naši vzgibi srca so pač tisti, ki jih je težko "zatirati" ... pa itak včasih se niti ne splača  ...

bolje želje izživet, živet kot pa jih zatirat ... kaj pa to preinese? lahko da pač le še eno lekcijo .... kje pa piše, da je življenje popolno ...

lp
Back to top

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #82 - 03.11.2004 at 09:37:36

ja hvala. res je, nikjer ne piše, da je življenje popolno, kot tudi jaz lahko napišem, da nisem angelček. je meseno poželenje postalo angelsko hrepenenje. sedaj pa imam. angelski seks.
lp
Anđi
Back to top

Angel*

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #83 - 03.11.2004 at 09:44:45

Kaj angelska zaščita je tudi bila? Ali pa je sedaj tvoj rogonosec v nevarnosti, da mu kaj nalezljivega "prineseš"?
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #84 - 03.11.2004 at 09:57:48

ne uniči vse romantike z banalno realnostjo. saj nisva najstnika.  Grin
o rogonoscu, kot pišeš, ne bi izgubljala besed. sej on tud ni angel.
pa dalje. vse kar je nepopolno je človeško in vse kar meji na meji domišljije je angelsko. ne vem ti napisat zakaj in kako, da se je to zgodilo, kar se je, se pač je in mi ni žal. le kaj mi pomeni hrepenenje, če pa ni utehe?
bolj v tančico skrivnosti bom zavila tale prizor. sva stala na strehi sveta, bi se temu reklo. na strehi pred Globalom v Ljubljani. odšla sva plesat in v tisti vroči savni teles odšla na zrak. je on začel. poljubil me je. in v tistem očarljivem poljubu se je vse začelo in nadaljevalo. smejala sva se eden drugemu. kako sva v biti <padla skupaj>...usoda, splet okoliščin, poželjenje, dolgčas, preveč nabita množica ljudi v Globalu, naju je odnesla na teraso...nebesa, vam rečem. po dolgem času, se je razmaknila zemlja pod najinimi nogami. si predstavljate kaj naredi strasen poljub z angeli? težko. še danes, ko samo pomislim na tisto teraso, me zaboli v trebuhu. je to ljubezen? je to strast? je to kr neki? karkor koli. lepo je. angelsko, vam pravim.
lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #85 - 03.11.2004 at 10:25:17

Embarrassedin potem...ne vem. haus muska v Globalu je tudi nekaj kriva. nekaj mora biti na tem. mogoče nepopisna gneča. razgaljena telesa. malo alkohola, malo poželenja in strasti...tiste taprave, ki jo človek občuti ob poljubu. naju ni nič zmotilo. niti mraz na strehi sveta, niti množica. niti dvigalo. poljubovala sva se v dvigalu in na poti dol na tla sveta, sva se smejala. poznate filing vožnje z dvigalom. jaz ga. ga doživim samo takrat, ko se peljem z njim v Global. doli je še lepše. žgečkljivo. vzemirljivo. potem pristaneš iz nebes na tla. pa še ta so majava. filing enkraten. ne vem, ali naju je monožica v dvigalu opazovala ali ne, niti ni pomembno. bila sva v nebesih. oba. stisnjena v množici ljudi, kot dva nedolžna angela. sploh je bilo vse nedolžno in otročje. morda to, da se zaližeš v dvigalu Globala. bi ponovila, če bi bilo treba in tisto vožnjo bi raztegnila v večnost. kar je sledilo potem je bilo še bolj hecno otročje. iskala sva sobo po hotelih. otročje. nič angelsko. čisto človeško. cela story se nadaljujej v fenomenalen ljubezenski razplet. danes se mi zdi, kot bi se to ne zgodilo meni. kot bi ne storila tega midva. kot bi ne bilo resnično. pa je. pa še kako. naj ostane tako. ljubezenski pripetljaj.
in? ne vem. v biti ne vem ne zakaj, pa ne kako, da se je to zgodilo. se ne obremenjujem s tem. ne vem, ste bili že v Globalu? no ja, mogoče si potem lažje predstavljate naju. na tersi je resnično kot na strehi sveta. v daljavi je nebo, posuto z zvezdami, v globini pa vrveča ulica avtomobilov in ljudi. streha. taka prava terasa. naj zavijem v tančico skrivnosti. ljudje so postali samo ljudje, terasa pa streha. dvigalo le prostor naju obeh. kako to, da naju ni nič zmotilo? poznate filing, ko se ustavi čas in lastno telo postaje brez dimenzije in oblike. poznate filing, ko se dve duši dotakneta in združita v eno. bi kar umrla od ugodja. bi pozabila na čas, na kraj na druge...
naj tako ostane.
lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #86 - 03.11.2004 at 14:52:32

Angel

Ne morem razumeti, zakaj pišeš o tem, kar si naredila s takšno vznesenostjo, kot da je to nekaj neskončno lepega, angelskega... Zakaj izkrivljaš in se pretvarjaš, da
drugi pol tvojega dejanja ni prevara, zloraba zaupanja, ... da tam nekje v ozadju ne obstaja ranjen človek....kot da tega sploh ni, no.

Jaz očitno nisem za ta svet, ker me take stvari preveč...žalostijo. Sad
Back to top

IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #87 - 03.11.2004 at 15:49:29

Imam isto mnenje,Lilith...sam če sklepam po sebi(iz preteklosti),bo morala neke reči naša Anđi sama ugotovit(mogoče takrat,ko bo sama prevarana).
Kar se pa tiče tega al poslušat srce al razum...(v tem konkretnem primeru)...mi je pa z lahkoto rečt,da najprej razum pa potem srce(al najprej povedat,da s partnerjem ne želiš več bit,pa potem it,al pa ugotovit,zakaj te določena oseba tako zelo privlači-ponavadi ni to nič nebeškega in angelskega,ampak samo eni podzavestni vzgibi,ki nas vlečejo k osebi,s katero bomo morali kasneje,če ostanemo z njo v odnosu,poštimat vse tiste stvari,ki jih še nismo s sedanjim partnerjem).Tako da...zaljubljenost in privlačnost sta eni fejst zaj... zadevi,ki jih včasih ni tako zelo lahko kontrolirat(oziroma vklopit zraven razum).
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

siaj
5

vrhnika
Reply #88 - 03.11.2004 at 19:34:42

sinjeoka wrote on 03.11.2004 at 15:45:23:
mene predvsem zanima, ali je to zdaj to be continued soap opera s srečnim koncem

ali je le

serija, ki je bila v štartu obsojena na neuspeh po nekaj epizodah in se je na hitro zlomila v konec po viharnem zaključku.

Vzgib srca ... ali vzgib vagine?

mene pa zanima a eni poznate le kurčevske in vaginalne vzgibe? ?!?
Back to top

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #89 - 03.11.2004 at 22:37:18

siaj wrote on 03.11.2004 at 19:34:42:
mene pa zanima a eni poznate le kurčevske in vaginalne vzgibe? ?!?

Kolk jaz razumem to, kar si ti quotala, potem eni poznajo/mo tudi vzgibe srca. 8)
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11