kazalo
1. Sanje o usodi
2. odločitve: pot do moči
3. Sila, ki oblikuje vaše življenje
4. Prepričanja: moč, ki ustvarja ali uničuje
5. Ali lahko sprememba nastopi v trenutku?
6.Kako spremeniti svoje navade; znanost nevroasociativnega treniranja
7. Kako dobiti tisto, česar si resnično želite
8. Vprašanja so odogovori
9. Besednjak uspeha
10. Uničite ovire, porušite zid in stecite uspehu naproti: moč prispodob
11.Deset čustev moči
12. Kako ustvariti čudovito prihodnjost
13. destdnevni miselni izziv
14. vaš teemeljni sistem vrednotenja
15. življenjske vrednote: vaš osebni kompas
16. Pravila: tudi zaradi njih ste lahko nesrečni
17.Osebne izkušnje: sestavni del življenja
18. Identiteta: kluč do osebnostnega razvoja
19. - 26. ta poglavja pa so sklop tretjega dela knjige v sedmih dneh do boljšega življenja
Prebudite velika v sebi je klic k dejanjem, ki vas izzove, da se spomnite, kdo v resnici ste, ter da v svojem življenju pustite pečat . - Martin Sheen
Tony je izjemno verodostojen avtor. Njegova knjiga PVS je polna znanstveno preverjenih tehnik in načel. Vsaka stran ponuja obilo dobro raziskanih napotkov, kako osredotočiti svoje misli in čustva, da bi dosegli svoje cilje. Napotke lahko preverimo tudi v praksi. robbins zna izjemno dobro pripovedovati in je strokovnjak na področju osebnega uspeha. - Scott DeGarmo, urednik in založnik revije Success
res se strinjam s Scotom - !00% - pa dodal bi da prehod iz teorije v prakso že dolgo ne tako hitro in easy... tisti k smo mel dost revno vzgojo (samouki na veliko področjih lajfa... lahko pridobijo največ....)
strani se prelivajo druga v drugo, napisane so v zelo ustvarjalnem jeziku in bralcu prebuja zavest.
že samo deveto poglavje, "besednjak popolnega uspeha", je tako bogato, da se tega ne da izmeriti z denarjem. - F.J.Gould - predsednik podjetja Investment Research
torej knjiga z glavo in repom... ima veliko zgodbic, ki so me nasmejale - prou močno... in zgodbice ki so mi prinesle souze v oči. - Sej vem da pač nekomu ki je profesionalni prepričevalec to ni teško pa vseeno...
Znanje v tej knjigi je predpogoj za uspeh... in ta uspešni so prišli do tega znanja preko lajfa... ostali k pa v preteklosti nismo izkoriščali izvirnosti in ustvarjalnosti pa se lahko tudi tega naučimo...
Recimo v 8.poglavju - Vprašanja so odgovori sem se dobesedno naslednji dan prepričal v praksi da delujejo... kako? - V službi sem se kot ponavadi počutil ne najbolje... in z enim vprašanjem sem spremenil dan, počutje in celo dobil vzpodbudno besedo od nadrejenega.... z enim vprašanjem...
...KAKO bi lahko SEDAJ v delu UŽIVAL...? - Teorija gre tko da na to kar mislimo - na kar smo osredotočeni - na to se možgani skoncetrirajo in iščejo odgovor... torej na UŽITEK ...
tko k razmišljam komu je nebi priporočal... so to vsi ki so mlajši od 7 let...