Ojoj, kam smo vse zašli
glede soje ne bi več zgubljal besed, samo še toliko: t. priznam, da nisem nikoli poskusil skuhati goveje juhe iz soje iz dveh istih razlogov kot tudi nisem poskusil skuhati ribe iz soje
drugi razlog je, da se mi ne kolca niti po goveji juhi niti po ribi
Iga, trapasta se mi je zdela ugotovitev, da je človek mesojedi primat - ker jaz to nisem...potemtakem nisem človek?
človek je tist kar hoče bit, črevo ima pa, glede na dolžino - vegetarijansko. prijetno gnitje mesa v črevesju želim še naprej
hm a mislte, da konju paše seksat s homosapienko? ??? če mu (mislm, da mu) potem nč hudga - pač pa huronsko smešnega za moje pojme
kokoškam pa verjetn ne paše
titud wrote on 15.11.2004 at 09:35:55:Hočem povedat, da je otrok, ki še ni socializiral svojih nagonov, ni noben kriminilalec, če uživa v trpinčenju. Uživanje v trpinčenju je v bistvu izraz njegove etično sicer negativno usmerjene kreativnosti, ki prevlada nad njegovo sposobnostjo empatije, ki je prav tako etična kategegorija. Družba tako ne more računat na otrokovo prirojeno emapatijo in etično pozitivno krerativnost, kot tako jo je treba šele privzgojit oz. vzpostavit.
pod to se pa podpišem!
ixtlan wrote on 15.11.2004 at 00:19:09:sicer se moram pa pohvalit, da razen kakšne mravlje in komarja, v zadnjih 11 letih nisem ubil nobene živali 8)
t wrote on 15.11.2004 at 09:47:17:A ni to precej podobno, kot da bi tisti mulci dejali, da razen ene goske v svojem življenju niso ubili še nobene živali?
veš t, sem pričakoval tak ali podoben komentar!
nikakor nisem pričakoval empatije v moj zadovoljni občutek...to bi me res presenetilo...ampak aveš kva, guess what, jst sm še zmerj hepi, ti pa iščeš neke razloge in opravičila
...Iga ga je hitro našel: če ne bomo jedli živali, bodo zavladale planetu