Boštyxz wrote on 19.11.2006 at 21:27:57:Ajs, very close enough
. Ampak, tale Mikron ga pa tud bixa ... Pravi : "dokler bomo gledali na lastne oči bomo ukleščeni na mestu ", in še ; " treba bo pogledat skozi oči drugega človeka ali živali , da bomo lahko razumeli " . Kaj , Mikron, a se ti že spuščaš pod nivo živali, al kaj
? Seveda, bomo ukleščeni na mestu, vse dokler se ne naučimo razmišljati "po Božje " Torej, raje pojdimo na višji nivo gledanja, ne pa na nižjega. Hočeš , nočeš, slaba religija res pelje v pogubo človeštva, kot praviš
. Vendar pa zato dobra religija pelje v rešitev Človeštva + vesolja
. Aaampak, ta , dobra religija je samo "Univerzalna religija" , ki šele pride , zato še ne moremo preveč govoriti o njej
... Ko bo čas .
.. Do takrat pa ; Lep, jasen večer, še naprej ...
sklepam da nimaš pojma o nivojih
pa mi povej kaj je tukaj slabega če npr. opazujem ptiča in si predstavljam da imam njegova krila in njegove oči in njegove noge, kljun, perje,....
torej si predstavljam da sem v njegovi koži oz. si poskušam predstavljat njegova doživetja njegove filinge in nagone
verjemi ko ti to uspe si na veliko višjem nivoju in občutki so neverjetni
spomni se reklame kam pa pridemo brez domišljija
samo ti imaš v temu življenju to možnost da gledaš skozi druge oči mogoče ravno zato ker si že na višjem nivoju žalostno pa je da tega ne uporabljaš
indijanci so to pomoje kar najbolje obvladal ...preber kakšno legendo
nazaj na našo "religijo"...
bom delil mojo zgodbo/izkušnjo z vami
ko sem bil star nekje 10 let sem se iz firbca udeležil verouka
med predavanjem zgodbic župnika so se mi porajala najrazličnejša vprašanja ki pa jih nikakor nisem mogel zadržati zase
po dveh vprašanjih sem letel ven
toliko o lastnem razmišljanju otroka pri verouku
zato vem kopron in te razumem ker gledam skozi tvoje oči