Oldio wrote on 14.07.2007 at 01:33:14:Saj ne rečem, da sem sam ali osamljen, vsaj na videz ne, ljudi imam ravno prav okrog sebe, manjkajo pa tisti bolj pristni odnosi, ki me edino zanimajo. Tisto čvekanje v službi, doma in če kam grem, je brez veze, maskiranje niča, ki je za tem.
Poleg tega je pa naneslo, da nimam s kom na dopust, pa še psihoterapija, ki jo že nekaj mesecev obiskujem, daje prve rezultate in vedno teže je biti brez sorodne ženske duše.
Čemu tole pišem? zato, za kar sem deloma tudi prišel na tale forum in hitro vse zamočil, vsaj tak vtis imam, pa tudi picola mi je tako napisala. Torej malo tudi zato, da bi morda spoznal kako sosrodno razmišljujočo dušo. Pa so tile forumi preveč neosebni, da bi koga lahko začutil. Verjetno dajem vtis enega kolerika, ki ves slinast razbija po tipkovnici, pa je resnica čisto druga. V dialogu preko zasebnih sporočilc je picola ugotovila, da sem vse kaj drugega kot to.
Vidim pa po "prestani" psihoterapiji, da sem tako alergičen - na vsakovrstno nasilje RKC nad svojimi ovčicami in nasploh nasilja družbe nad otroki - verjetno zaradi svoje mladosti in še prejšnjih konfliktov matere z RKC brezsrčneži. Bolj verjetno ap zato, ker me to zaboli, ta odnos kot da bi šlo za stvari, ne pa za osebe v najbolj ranljivem obdobju svojega bivanja.
Kaj bi rad? Makajestvem
- da bi kako bejbo našel - no way (skoraj no
),
- morda da bi zvečer s kom po privatnih mailih kako toplo rekel - morda, a to je premalo
- morda da bi iz tegale ratal klub osamljenih tegale foruma in da se kdaj kje dobimo in morda tam kdo koga "zapopade"
Recimo slednje, sicer pa beseda ni konj - vsaj do pred kratkim sem tako mislil, bomo pa videli.
PS: Nekaj o meni v profilu, nekaj v podpisu, nekaj v 525 objavah (žal predvsem ideoloških in ko človek že zato ker je človek ne more biti tiho), ostalo pa morda nekoč nekje nekomu.
PS: Pa prosim brez solzavih hrabrilnih sporočilc tukaj in tam
Haha
ta ga je huda.
sam res, lah bi se tko na forumu skor zjokal, pol bi se pa čez pol urce dobil pa fajn posexsal
sori, mal se morm hecat.
resno - mogoče je pa fora tega foruma lih v tem. da se tuki lah neki jokamo, pa si pomagamo, pa učasih tud jebemo med sabo, ampak pol je pa tuki real life, kjer mormo pa vsa ta naša modrovanja spravt v praxo.
in tud ni nujno, da če se z nekom zaštekaš po forumu, da bi pa pol tud v živo to šlo.
ma vem, da ti tole ne bo pasal, ampak sm lih par dni nazaj js neki razmišlala, na kar me je tole tvoje pisanje spomnlo > js sm tud taka oseba, da navzven delujem ful drgačno kokr sm navznoter. js sm na not dušca od človeka (ni samohvala, sam tko pač je
), navzven ma pa 90% ljudi drgačno, clo čist kontra predstavo.
in pol je logično, da tapravi ljudje k men ne prstopjo, da sm obkrožena s samimi kozli (predvsem s strani moške populacije), ker dajem tak vtis.
čerpov ja, res lah rečem, da je ogromno plitvih ljudi na tem svetu, sam sm pa tud sama kriva za to, da take prvlačm..
to je šlo zdejle po toku zavesti, tko da sorči, če sm zafrčkala namen tega topica