Quote:Etrex wrote on 19.01.2008 at 02:47:04:Pa se ena misel mimo katere ne morem...
Saj vem v cloveski naravi sta dva pola in ko pade eden v skrajnost, kot je v temu primeru tukaj.
Ce te nekdo pljuva se avtomaticno obranis...
Zamislite si svet v katerem bi ti vsakdo ponudil roko, gonilna sila vsega ali stvarnost sama le odloca na podlagi tvojih odzivov, torej v bistvu se vedno odlocas zase samo ti.
Pa tudi ta forum je odprt v dobrobit tega
Mislim da bi bilo lepo da bi bile na enemu topic-ku samo vprasanja in razlage brez pljuvanja ki ne koristi nicemur.
Ce vidis nekje faljeno teorijo, pa enostavo to lepo razlozis cloveku zakaj je tako.
Mislim da bi morali otroke ze v vrtcu uciti tako.
Pozdravljen Etrex
Vidiš ta tvoj post na začetku se mi je dopadel, zato sem sploh začela sodelovati v temi.
A zdaj vidim da so to bile le lepe besede na začetku, ko si hotel spodbujati ljudi da sodelujejo..
Kaj je sedaj nastalo iz tega vidimo vsi.
Glede na to, da si ti odprl temo in ker normalna izmenjava mnenj ni mogoča, se ne bom več vmešavala v tvojo temo.
Lep pozdrav
Pozdravljena Nahate.d
Se globoko opravicujem Nahate.d... Ampak verjemi ce bi bila na mojem mestu, bi te tudi uzalila ta tvoja kreacija.
Quote:Najprej pospravi pred svojim pragom, Etrex.
Če je to zate pozitivno razmišljanje, potem nič ne veš o pozitivnoti.
To je zame primitivno razmišljanje in ti praviš da bo čedalje več ljudi takih , še želiš si.
Kaj pa ti zmoreš, razen tega da pljuvaš po drugih, kaj več še nisem uspela prebrati.
No tako kot te je zdaj uzalila moja in zdaj si pac uzaljena... posledica socasno vzrok ali obratno ce hoces.
In ce to razumes lahko odpustis, ce ne razumes pa pac zavihas nos in gres.
Ampak ker nocem nobenemu nic slabega te vabim nazaj v temo
Temo v kateri ne bo ostalo neobjasnjenega vprasanja
No ja razen za tiste ki so doziveli nirvano in so na zemlji se samo zato, da pljuvajo po resnici, ker jim resnica ni vsec.
Te osebke naprosam v njihovi vsevednosti ki izvira iz visje nadkozmicne zavesti in posledicno brezpogojne ljubezni ki jim seveda ni tuja... Prosim lepo ne unicujte necesa, za kar se je nekdo zelo trudil in kar vam ne skoduje...Niti ne veste mogoce vam celo pomaga.
Kaj pomagajo oči, če je srce slepo? Nahate.d ta tvoj moto je dober, ampak so mi ravno oci ZDAJ pomagale (sem se enkrat pregledal tvoje poste) da sem spoznal, da si ti se vredu... ce bolje pomislim se najboljsa glede NEzaljenja.
Ampak poglej se enkrat kaj in zaradi koga je tako nastalo?
Samo zaradi ego nasponanih osebkov, ki so ponosni ker mislijo da vedo neko dokoncno duhovno resnico (v bistvu jo vedo v sebi, le izkrivljeno jo dojemajo) in ce cel trop zraven misli isto, potem mislijo da ne rabijo niti preveriti necesa in ze lahko to zavrzejo, ponosno pobruhajo in se hijensko smejijo zraven.
Pa kaj ni moja reakcija normalna v temu primeru?
Zdaj pa v premislek vsem tu:
Zakaj smo tu ce je nasa bit popolna? Tu smo da se nekaj naucimo aneda? Ok to vemo vsi.
Vredu, trdite da posamezno bitje raste skozi vecnost in ker je vecnost neskoncnost, je logicno da smo nekaj pregresili, ce ne nebi bili ZDAJ tu?
Ker ce bi se samo navzgor razvijali bi bili ze popolni, saj nasa dusa ze vecno obstaja in v tej vecnosti bi ze prisli do konca tega nepoznanega bistva.
Iz tega potegnem, ce si popoln in si sploh popolnost sama, zakaj bi sel na izkusnjo kot je zemlja? Nekaj si moral pregresiti, nekaksen zakon, vesoljni kodeks. Vendar zakaj bi nekaj pregresil ce si pa popoln? Torej ocitno tudi v raju res ni vse popolno.
Upam da sem dovolj razumno napisal, drugace ne znam to objasniti.
Ampak tisti ki bo to dobro premislil, bo dojel da civilizacijski cikli obstajajo, da obstaja vesoljni eticni kodeks in da nam nekaj manjka da pridemo tja, kjer smo ze bili vendar smo bili dobesedno izgnani po lastni krivdi, volji.
gNight