OMEN SAT wrote on 07.02.2008 at 17:47:45:ja to se cist strinjam da tole kar si napisal le ovca lahk sledi temu teorija kot teorija, ki je iluzija.
tako kot prometejova teorija, ki je pa spet samo iluzijska teorija in zgleda, da si se zmeri ovca k sledis teorijam.
prebudi se,ce nisi hipnotiziran s tem prometejevim darilom
Pa dobro no pa kaj ti mene malo zajebavas?
To kar ti pravis je razsvetljenje, kar naj bi bilo enako = dvig kundalini.
In ja to je teorija, pa kolikokrat moram se razlozit? To isto ti trdis: resiti se zavesti, postati eno z stvarstvom, kjer se izgubi objekt in subjekt in bos tam kjer moras biti.
Ampak ti lahko to samo nakladas v prazno, Alojz bo pa prakticno pokazal.
Razumes ti, jaz in ostali lahko samo filozofiramo o tem, Alojz pa ima ZNANJE fant ne teorijo.
Pa dejte malo razmisljat no, ko sem prej omenil luno, ti lahko filozofiras kolikor hoces o luni, to je samo iluzija, ker jo ne poznas.
Ko pa stopis na luno in jo razisces v toliksni popolnosti, da lahko poves vse o njej, je to prakticno spoznanje. In ti bos rekel spet je to iluzija, jaz pa ti povem tisti ki to pozna, se bistveno razlikuje od tistega ki o tem samo fantazira.
Vidis ce bi vsi tako razmisljali, da o nobeni stvari ne rabimo razmisljat, ker je itak neuporabno, ker je le vse ena velika iluzija... Ja potem bi pa uporabljali namesto sedanjih 10-15% mozganov samo 3%.
Pa pomisli malo no kaksen absurd je to?
Clovek kot vsaka vrsta mora biti kompleten, prakticen v vseh pogledih, nevem kam je prislo danasnje razmisljanje, da zdaj clovek sploh uma ne sme uporabljati oziroma da ne mores s tem nicesar storiti v dobro civilizacije...
Sorry OMEN_SAT, ma jaz ti drugace ne znam objasniti.
Ma kaj bomo delali ko bo kvantno zlitje? To se bliza ves? Pa ce ti to izgleda zdaj zgodbica za lahko noc, kaj ce bos jutri to dojel? Razmisljanje se ti bo sesulo totalno, kot se je meni ko sem zacel stvari povezovati in sem zavestno opazil, vse je tocno tako kot pravi Alojz. To ni vera samo dojemanje realnosti 2+2=4 in to je pravilno ko dojames pa cetudi se ti vsi smejijo da je iluzija, ker ni je zakon.
Jaz ne vem, pa na kaksni stopnji ste ljudje, da se lahko tako brezdusno smejete REALNOSTI? Ti povem ko bi se v zivo pogovarjal z Alojzom in spoznal, vsa tvoja vprasanja, kako ni to nobenega odstopanaj, vse se ujema popolnoma vse, sveti spisi, vesolje, zapuscine nasih prednikov,celo pomagajo nam z zitnimi krogi, ki pa si ga gres lahko kaksnega identicnega ogledati in opazis da to z trenutno civilizacijsko tehnologijo clovek ne more ustvariti.
In to ti Alojz tocno pove kaj predstavlja. Samo ce ti on govori 2+2=4 lahko ti govoris ma to ni res, samo zato ker tega ne dojames ali noces dojeti.
Ce pa za vsako stvar premislis in dojames, vidis da ti Alojz govori resnico in vidis da drugace kot tako ne more bit!
Samo prej se moras vrniti v realnost, saj potem lahko gres naprej sanjarit... Samo ce napovejo naravno katastrofo, je dobro to upostevat, al bos tam stal in cakal?
Pa kaj dela clovek vecino dneva? Si v tej iluziji ali delujes v temu realnemu svetu in upostevas zakone fizike?
Ko si v avtu, moras biti prekleto pozoren, majhna napaka neupostevanja zakonov te stane hudih posledic ane? Mores biti pozoren in uporabljati um al se motim?
Vidis taksna je realnost pa lahko blodite kolikor hocete.
Takrat opazis da delujes ti, da imas ti svobodno voljo, da ti je dal ta vas bogec nekaj s cimer si bos pomagal PAMET.
Pomagaj si in bog ti bo pomagal, vse pove kaj je bog cisto vse, ti imas svobodno voljo, ne nekdo drugi namesto tebe.
Ampak ne ljudje ne zivijo v temu trenutku, upajo na visjo kozmicno zavest o kateri nimajo pojma.
Alojz pa ve o cemu govori.
Glej vse cisto popolnoma vse kaze z prstom direktno na izgubljeno znanje, katerega tehnologija je neverjetnih razseznosti. Pa kako se ti lahko zgodi taksna utvara ce imas vesolje pred sabo sestavljeno brez najmanjsega odstopanja na vseh nivojih?
Ne mores verjet v osnovi tako enostavna stvar ampak vse, vse lahko pocnes z njo (Kaj mislis da je izgubljeno znanje alkemije drugega kot del tega? Dobesedno atome sestavljas kot kocke). In tako je to vse vpeto po zakonih, ki jih pac se ne pozna clovestvo.
Potem ko imas taksno moc, je to nekaj bozanskega in to ne smes izrabljat, zato pravi Alojz da so ljudje sejalci zivljenja in zato obstaja vesoljni eticni kodeks in zato smo tu. In ceprav malenkost A loj Z simbolika je povsod, alfa-omega obstoja, na nivoju abecede je med A in Z vse.
Lep pozdrav