Omen sat, ves zakaj te cisto razumem? Tako sem sam razmisljal, res skrajno, popolno skrajno duhovno nematerijalno tocno tako.
Zame je bila vse maya, samo v stanju enosti (saj to sem ti pravil ane?) je spoznaje resnica sama.
Ampak stvari so in niso taksne.
Ko mi je Alojz razlozil in sem malo pogledal P.D. sem opazil da je to zmota. Dogajanje zdaj je realnost, zate je pomembno kar dojemas, ne neka stanja enosti, ki ga ne razumes.
Bezne uvide je imel skorajda vsakdo v to stanje, samo kaj je to? Ko clovek umre, se po lastni volji njegova dusa veze na telo. Torej?
Ampak vedite da Alojz, ceprav se nekateri smejite prinasa resnice o obstoju, razumevanju,(ne sebi, ampak vseh nas) ki jih ni se nobeden dojel v celoti, ceprav jih nosi v sebi vsak izmed nas.
To imejte na umu in da to prinasa tisto znanje. Naj zgleda se tako neverjetno, resnica je taksna, ker odkrito pogovorjeno drugacna ne more bit. Tukaj gre samo dojemanje vsega kar je.
Vidis problem je da duse ni nobeden znal pravilno opisat, je spominska koda zivljenja, ki ima svojo strukturo, ceprav zelo fino ima strukturo, torej je nekako opredeljiva. In sedaj mi je padlo na pamet, ko sem bral v neki knjigi, ko je avtor knjige, ki je dozivel razsvetkjenje: Zjutraj ko je vstal in videl skozi okno, ko je pronicala jutranja svetloba, je rekel:
Sele zdaj sem opazil da je svetloba nic drugega kot ljubezen sama.
Poglej si zdaj strujkturo jasnine, ki si jo lahko naredis, z prva nesmiselno resnico: Dusa je iz nemasnih delcev fotonska struktura, svetloba ki jo vidis pa ni vse kar je iz fotonov. Kje so se znanstveniki da pridejo v te vode (ceprav pocasi kvantna fizika razkriva resnico, ima tudi se vedno polno zmot).
In svetloba je ljubezen, dusa, osvetljevanje poti,... svetloba ima velik simboklicen pomen in vedno ko premislis resnice P.D. vidis
kako je lahko vse tako tocno povezano.
Dusa je kondenzirana (krog), telo realizirana (kvadrat) pojavnost, kombinacija obeh dveh socasno, tvori tvoje misli in to je duh.
V bistvu kvadrat in krog, ki ju je mimogrede Alojz patentiral, predstavlja osnovo vsega kar si lahko zamislis.
Zemlja= kopno+voda ja kaj zaboga je drugega kot to?
Glej omen sat ti vse prevec zavracas pomembnost edinega trenutka, edine realnosti, vzroka in posledice ki se dogaja zdaj, dojemas?
Razsvetljenje ni jutri, cez eno leto je samo zdaj , ker drugega enostavno ni...
OMEN SAT, mi prosim odgovoris na vprasanje, kaj te tako moti v P.D.? Pa to odgovori v tej realnosti ne v neki nepoznani tvoji domislijski (skrivanje za neznanjem) no pa da vidimo kaj je tvoj problem in kaj bi rad dokazal da je krivo, nepravilno v P.D.
Pa da vidimo koliko rsnicno poznas zadeve, katere totalno tlacis v blato. Da vidimo ce bos prisel miomo mreze resnice, ali se bos vjel v njo torej... odgovori?