OMEN SAT wrote on 08.02.2008 at 14:51:04:sem ti ze vse razlozil v postih ce ne pa preber vsaj desetkrat ,da ti bo vsaj malo jasno.
Joj koliko si ti nerazumna oseba, ves kaj si povedal? Popolnoma nic konkretnega, resnicnega, novega do zdaj. Samo ponavljas kot navita papiga: KAR UM SPRODUCIRA TO NI RES. Vidis to ti trdis ves cas a o P.D. izgleda nimas pojma, kot nimas pojma o umu.
Potem je vse brezveze kar smo se ucili v zivljenju? A OMEN SAT, vse trpljenje na svetu, vse gorje je brezveze, ker ni realno?
Vse izkusnje, ki si si jih s trudom nabral lahko odvrzes, ker te je nekaj zafrknilo in te ruknilo v ta ubogi svet in to je absurd ker ni resnicno?
To kar si povedal vem jaz ze iz vrtca (To so blodnje), venda sem rekel KONKRETNO kaj ne drzi v P.D.?
Kaj je tako hudo tezko vprasanje? Vidis to pa je izmikanje prijatu in Alojz se do zdaj ni primaknil niti za milimeter, ti ba ravnoklar branis svoje zmote. Vidis nisi prebral verjetno niti stavka iz straniP.D. samo tu nekaj pametujes. Samo tokrat si se ujel!
Enostavno ne ves, mogoce bos hotel zdaj kaj poiskati, ampak ne bos nasel, ker ti bo A. objasnil tebi in clovestvu zakaj je tako in ne tako kot hoces ti koga prepricat, brez prave podlage.
Govori o stvareh ki jih poznas, ne da prides recimo k profesorju matematike in mu razlagas vse kako to ne drzi, te on vprasa zakaj? Pa ne znas ogovorit, ker nimas pojma o temu znanju, torej matematiki.
Pojdi k menihom v kaksen samostan, tam bos mogoce dosegel svoje namene, tu pa prepusti da se razcveti P.D. ki je realnost, ki bo pomagala clovestvu.
Vsi smo izvorno enaki in Alojz bi rad to dosegel, zato ima znanje in vse kar potrebuje, kaj vi nebi na njegovem mestu ce bi lahko? Taksnega trpljenja na svetu vec nebi bilo in to je zlata doba... Kaj se vam ne zdi to smiselno ljudje? Ali se vam zdi smiselno igrackanje omen sata? Kaj bos ti OMEN SAT spremenil a? Bos komu pomagal? Te briga za se kaksno drugo tocko na svetu razen za tvoje sveto sredisce za drugo pa te gladko boli K....???
Tukaj se delas nekaj finega, vendar Alojz hoce urediti zgoraj napisano hoce pomagati ljudem v obsegu, ki si ga ti niti zamislil nisi v glavi do zdaj.
Zdaj pa odgovor , ce se zelis resnicno igrat in mislis da si kos temu kar si vzel kot salo. Konkretno ubesedljivo, kaj je napacno v P.D.? Pa da vidimo ce si res GENIJ ali le navaden usran MENIH, kii ga briga samo zase!