Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 34 35 36 37 38 ... 764
(Read 1310964 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #525 - 08.02.2008 at 21:37:02

Omen sat!
Mešaš pojme, posledica in vzrok absoluta je sveti duh. Ta absolutna zavest - sveti duh, tebi dopušča svobodno voljo, da trosiš svoje zmote vse naokoli.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #526 - 08.02.2008 at 21:41:35

Tai!
Kako lahko trdiš, da gre za vsiljevanje, če pa vsebine niti ne poznaš, tako kot večina, ki tukaj pišejo in sodijo, ne da bi sploh prebrali in doumeli za kaj gre?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Etrex
5

Reply #527 - 08.02.2008 at 21:53:47

Quote:
sem ze v vrtcu, ker sem spoznal, da sem bozji otrok

to je tvoja ošabnost in trditev, da poznaš resnico, za katero praviš, da je absolutna. Zmota.
Ne sprevračaj mojih besed glede misli. Pravim le, da je misel ko razmišljaš resnica.
Ne vem kaj pridobiš, ko nabiraš izkušnje. Ali ni to samo spomin, ki je v polju misli.
Živiš v popolni zmoti in vsak dan si dlje od boga, saj ga poistovečaš s kozmično zavestjo, bog pa ni zavest.

Ej to jaz govorim temu cloveku ze skozi cel forum.

Nevem zakaj bi se trudil toliko z nekom ki je trmest brez primere in nebo niti pod razno preveril ce je mogoce v zmoti.

Ej ce ti rata, mu to razlozit vsaka cast.

Omen sat ti pa res prenehaj z nabivanjem, dej povej kaj drugega kaj iz tega sveta (vsakdana), ma samo ne hodi v obmocje kjer ni nobenega razen tebe slepega.

P.D. je v obmocju dojemljivega, odvisno je le od posameznika koliko vidi v njem.

Ti pa ne ves o cem govori P.D. in niti ne ves o cemu sam govoris.

Ne ti samo po svoje, vztrajas... Povej kako ti sploh se vztrajas? Jaz bi cutil ze zelo PLASTICEN ego na tvojemu mestu ???
Kaj ne vidis da nabivas o stvareh o katerih nimas pojma?
Povej raje kar veš, pusti nezavedno, ker o necem cesar ni mi ne mores povedat nic, nevem kako ti ni to jasno? Lahko govoris kar imas v ZAVESTI drugo so pravljice za lahko noc.

Na zacetku so se prvo nekateri svetnisko zalepli za Alojza ces da ima clovek ego in ce ima clovek prevec izrazit govor Grin, da ne more dojemati veliko.

In potem so vsi svetniki padli v realnost in kar naenkrat postali ljudje z taksnim egom, ki ga ze dolgo nisem videl Grin. Vse podivjano kot da hoce kdo komu kej Roll Eyes

Ce nekaj poves kar RESNICNO ves lahko poves iz srca, pa cetudi ostro, ki je hkrati poucno (Pomembno pa da nobenemu ne skodis) in tako nekoga ki v popolnosti pozna P.D. ne prizadanejo taksne zmote ki jih ti meces in tebi podobni ki znajo samo o nezavednemu nabivat, v praksi pa nimajo pojma. Sploh pa ce si clovek zakaj bi se delal razsvetljeno rastlinco? Bodi kar si in vrni se raje v realnost, ker si v neke cudne vode zaplaval.

Pa kaj mislis da bi drugace vztrajal tukaj (in se drugi)?

Pac religiozno bitje si (kot vsak) in isto stvar vidijo ljudje na vec iluzornih nacinov. P.D. pa te pripelje do te resnice.

Glej ostani raje modro tiho kot ostali, ki so tiho o tem podrocju. Je malo taksenih bedakov da bo govoril o nezavednemu proti zavednemu prevec dolgo Smiley To tvoje nakladanje je religija in nic drugega, to lahko gres nabivat kaksnemu menihu sem ti povedal.

V P.D. je govora samo o tistem kar se avtor zaveda, NITI NAJMANJSEGA DETAJLA NI SKOPIRANEGA in kot taksnega nepreverjenega zapisanega. Pise samo o tistem kar je preprican in lahko dokaze.

O cemu si pa ti preprican in lahko dokazes OMEN SAT?
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #528 - 08.02.2008 at 21:57:55

OMEN SAT wrote on 08.02.2008 at 20:35:46:
Quote:
Živiš v popolni zmoti in vsak dan si dlje od boga, saj ga poistovečaš s kozmično zavestjo, bog pa ni zavest.

pomoje ti bl obracas svoje misljenje ker hoces nekaj dokazat kar ne mores,ker ni resnicno.
sam si rekel da kozmicne zavesti ne mores opisat in Boga tudi ne mores.
kozmicna zavest in bog je eno in isto.

Ne misli toliko o tem, kaj jaz mislim in ne trudim se ničesar dokazati. Govorim ti o tem, da so tvoja spoznanja napačna in zavajaš ostale, predvsem pa sebe.
Tako kot ti razlagaš zavest, je to pomeni nekašno središče, do nje pa prideš z nekakšnim zbiranjem izkušenj, znanja, videnj, meditacije itd. Ali ni zbiranje ali pridobivanje, želja po nečem? Želja je v času, torej je božje za tebe časovna postavka? Zato zavest ne more opisati boga, dokler je v času.
Resnica ni absolutna, človeška želja po določitvi jo hoče narediti določeno, to je absolutno, nekaj trajnega, ki nikdar ne propade.
Nisi povedal čemu nabiraš izkušnje.
Back to top

IP Logged

plesnamesecu
Ex Member

Reply #529 - 08.02.2008 at 22:32:39

tai wrote on 08.02.2008 at 19:37:05:
očitno sem jaz edina, ki se ni zataknila samo v vsebino, ampak že na sam stil pisanja

Pravzaprav nisi edina... Način komunikacije je odbil tudi mene. In se strinjam, da ni v njem nič pozitivnega. Sicer sem pa to že prej napisala.
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #530 - 09.02.2008 at 09:51:06

O ho hoj, dragi prijatelji inu prijateljice iz dotičnega vrteca, ki smo ga pak sami poustvarili. Poetek tak najavlja, da se bo neki dan spravil Prometejevo Darilo še enkrat brati in to tak nadrobno, da bo potlej luhka en tak fin prerez vseh dognanj napravil.  Grin Smiley Wink Čist resno, čist resno ...

Torej kaj čem reči - ako bo g. poet odkril, da kaka gunštna stvar v Prometejevem Izročilu drži, tedaj bo pohvalil dotično reklo ali rečenico ter rekel naslednje: "Povsem res je, da smo človeštvo v preteklosti ustvarjali minotavre". Potlej bom tudi rekel, oštja, to je res, in ta minotaver je bil velik 3 metre in je tehtal cele pol tone. Hja, tedaj se bom strinjal in bom to tudi tako jel pisati.

Ak pa bi se primerilo, da bi v Prometejevem Izročilu naletel na salamensko neresnico, tedaj bom to tudi tak napisal - rekel bom potlej: že res, da je človeštvo ustvarjalo minotavre, a ta minotaver ni bil 3 metre velik temveč le 2, in tudi cele pol tone ni tehtal, temveč le 300 kil.

No, in ako se izkaže, da nas naši "duhovni očetje" iz Siriusu tak sploh ne poznajo, hja, potlej bom pač napisal, da je naše mišljenje inu umevanje podobno primeru fičfiriča, ki jema praviti, da on sam pozna sestro od čistilke, ki dela za brata šefa restavracije, kamor občasno zahaja sprehajalka psov od Angeline Jolie.

p.s. In ako tudi uspem izvedeti datum vesoljnega potopa, in ako se ta tudi za sekundo razlikuje od tistega tak lepo podanega v Prometejevem Izročilu, hja, tedaj bom oznanil pravo uro do minute in sekunde natančno, ker kaj pa čemo s takim Izročilom, ki se zmoti za cele tri sekunde in Potop napove prezgodaj?
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #531 - 09.02.2008 at 11:33:01

Etrex wrote on 08.02.2008 at 21:53:47:
Quote:
sem ze v vrtcu, ker sem spoznal, da sem bozji otrok

to je tvoja ošabnost in trditev, da poznaš resnico, za katero praviš, da je absolutna. Zmota.
Ne sprevračaj mojih besed glede misli. Pravim le, da je misel ko razmišljaš resnica.
Ne vem kaj pridobiš, ko nabiraš izkušnje. Ali ni to samo spomin, ki je v polju misli.

Ej to jaz govorim temu cloveku ze skozi cel forum.

Nevem zakaj bi se trudil toliko z nekom ki je trmest brez primere in nebo niti pod razno preveril ce je mogoce v zmoti.

Ej ce ti rata, mu to razlozit vsaka cast.

Omen sat ti pa res prenehaj z nabivanjem, dej povej kaj drugega kaj iz tega sveta (vsakdana), ma samo ne hodi v obmocje kjer ni nobenega razen tebe slepega.

P.D. je v obmocju dojemljivega, odvisno je le od posameznika koliko vidi v njem.

Ti pa ne ves o cem govori P.D. in niti ne ves o cemu sam govoris.

Ne ti samo po svoje, vztrajas... Povej kako ti sploh se vztrajas? Jaz bi cutil ze zelo PLASTICEN ego na tvojemu mestu ???
Kaj ne vidis da nabivas o stvareh o katerih nimas pojma?
Povej raje kar veš, pusti nezavedno, ker o necem cesar ni mi ne mores povedat nic, nevem kako ti ni to jasno? Lahko govoris kar imas v ZAVESTI drugo so pravljice za lahko noc.

Na zacetku so se prvo nekateri svetnisko zalepli za Alojza ces da ima clovek ego in ce ima clovek prevec izrazit govor Grin, da ne more dojemati veliko.

In potem so vsi svetniki padli v realnost in kar naenkrat postali ljudje z taksnim egom, ki ga ze dolgo nisem videl Grin. Vse podivjano kot da hoce kdo komu kej Roll Eyes

Ce nekaj poves kar RESNICNO ves lahko poves iz srca, pa cetudi ostro, ki je hkrati poucno (Pomembno pa da nobenemu ne skodis) in tako nekoga ki v popolnosti pozna P.D. ne prizadanejo taksne zmote ki jih ti meces in tebi podobni ki znajo samo o nezavednemu nabivat, v praksi pa nimajo pojma. Sploh pa ce si clovek zakaj bi se delal razsvetljeno rastlinco? Bodi kar si in vrni se raje v realnost, ker si v neke cudne vode zaplaval.

Pa kaj mislis da bi drugace vztrajal tukaj (in se drugi)?

Pac religiozno bitje si (kot vsak) in isto stvar vidijo ljudje na vec iluzornih nacinov. P.D. pa te pripelje do te resnice.

Glej ostani raje modro tiho kot ostali, ki so tiho o tem podrocju. Je malo taksenih bedakov da bo govoril o nezavednemu proti zavednemu prevec dolgo Smiley To tvoje nakladanje je religija in nic drugega, to lahko gres nabivat kaksnemu menihu sem ti povedal.

V P.D. je govora samo o tistem kar se avtor zaveda, NITI NAJMANJSEGA DETAJLA NI SKOPIRANEGA in kot taksnega nepreverjenega zapisanega. Pise samo o tistem kar je preprican in lahko dokaze.

O cemu si pa ti preprican in lahko dokazes OMEN SAT?

ves zakaj ti nabivam da se zbudis ker trenutno se spis.
in ti odpuscam ze zdaj ker ni nimas izkustva kozmicne zavesti.
in  to da jo lahko zivis ze zdaj in tu.
zato tudi ne mores dojeti kaj ti hocem povedati.
in to je vsakdanje zivljenje cista harmonija
se sploh zavedas kolk ljudi ze zivi to Resnico.
pomoje ne ker mislis da samo prometejevo darilo je tista resnica ki jo tako opevas.
Resnice ne mores ziveti ce je pristoten ego.
se enkrat ti nabijem in pa se tisockrat ti bom ,dokler se ne zdbudis da bos ja dojel da misel je iluzija.
ne mores mi dokazati da obstaja.
Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #532 - 09.02.2008 at 11:47:56

Quote:
Tako kot ti razlagaš zavest, je to pomeni nekašno središče, do nje pa prideš z nekakšnim zbiranjem izkušenj, znanja, videnj, meditacije itd. Ali ni zbiranje ali pridobivanje, želja po nečem? Želja je v času, torej je božje za tebe časovna postavka? Zato zavest ne more opisati boga, dokler je v času.
Resnica ni absolutna, človeška želja po določitvi jo hoče narediti določeno, to je absolutno, nekaj trajnega, ki nikdar ne propade.
Nisi povedal čemu nabiraš izkušnje.

jaz ne nabiram izkusnje sem preprosto kar Sem.
vsaka izkusnja je dobrodosla a je slaba al je dobra tako vidi le ego.
zavedanje Sebstva pa  je da izkusnja pride in gre .
ego se rodi in umre;se prikaze in izgine.
to kar je pa vecno tu sedaj je pa Sebtvo,kozmicna zavest al pa Bog kuker hoces jo lahk imenujes.ne mores pa tega opisat ker tu sedaj ni misli, ampak je Resnica.
in to ravno dopovedujem ,da prometejvo darilo se je prikazalo in bo tudi izginilo ker ne more biti vecna resnica,ker to kar se prikaze ne more obstajati vecno.
ampak je smiselno le za tiste ki verjamejo, da misel obstaja.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #533 - 09.02.2008 at 11:56:15

Alojz in Sandib wrote on 08.02.2008 at 20:36:23:
Boštyxz wrote on 08.02.2008 at 14:10:21:
+ ponovno še eno staro vprašanje gospodu Alojziju ;

Alojz, kaj veste o Vesoljnem Človeku ?

Se mi zdi, kot da je Alojzij spregledal to moje staro vprašanje, ali pa ne zna odgovoriti nanj  Roll Eyes.

šah-mat ?

Lp, Boštjanko + #

Kopron

Dete moje ljubo.  Kaj bi bila človeška neumnost brez tebe?!
Kje je Zemlja? Je Zemlja izven ali znotraj vesolja? Kaj si potem ti! Zemljan in sočasno vesoljni človek si! Neumnost je res brez mej! Dokazi evidentirani!

Wrooong again  Cool
Namreč, lahko bi ( ob tvoji posvetitvi vsevednosti ) vedel, da gre pri Vesoljnem Človeku za Bitje, katerega sestavljajo vsa bližnja Vesolja, in sicer tako, da so Osončja z Planeti vred kot Atomi , in potem Galaksije kot "Molekule" . ( na zelo kratko opisano Lips Sealed )
In, to skonstruirano Bitje od Boga , se giblje + prosto plava v Materialnem delu prostora-stvarstva. In, naprej ...

šah-mat ponovno  Cool

Pa lep + dober svetel sončen dan, glej - še naprej  Cool

by Boštyx + # Cheesy Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #534 - 09.02.2008 at 12:03:04

OMEN SAT wrote on 09.02.2008 at 11:33:01:
ves zakaj ti nabivam da se zbudis ker trenutno se spis.
in ti odpuscam ze zdaj ker ni nimas izkustva kozmicne zavesti.
in  to da jo lahko zivis ze zdaj in tu.
zato tudi ne mores dojeti kaj ti hocem povedati.
in to je vsakdanje zivljenje cista harmonija
se sploh zavedas kolk ljudi ze zivi to Resnico.
pomoje ne ker mislis da samo prometejevo darilo je tista resnica ki jo tako opevas.
Resnice ne mores ziveti ce je pristoten ego.
se enkrat ti nabijem in pa se tisockrat ti bom ,dokler se ne zdbudis da bos ja dojel da misel je iluzija.
ne mores mi dokazati da obstaja.

Vredu ce ves, potem pa samo se eden korak: Razsvetli me? Lepo povej, kaj ne drzi v P.D. in povej kako to resnicno gre ok?

Ker ni ratalo to nekako 1000 vrhunskim medijem, bo mogoce tebi, poskusuti ni greh, prisluhnil ti bom, ti le povej ? ? ?
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #535 - 09.02.2008 at 12:08:26

Boštyxz wrote on 09.02.2008 at 11:56:15:
Alojz in Sandib wrote on 08.02.2008 at 20:36:23:
Boštyxz wrote on 08.02.2008 at 14:10:21:
+ ponovno še eno staro vprašanje gospodu Alojziju ;

Alojz, kaj veste o Vesoljnem Človeku ?

Se mi zdi, kot da je Alojzij spregledal to moje staro vprašanje, ali pa ne zna odgovoriti nanj  Roll Eyes.

šah-mat ?

Lp, Boštjanko + #

Kopron

Dete moje ljubo.  Kaj bi bila človeška neumnost brez tebe?!
Kje je Zemlja? Je Zemlja izven ali znotraj vesolja? Kaj si potem ti! Zemljan in sočasno vesoljni človek si! Neumnost je res brez mej! Dokazi evidentirani!

Wrooong again  Cool
Namreč, lahko bi ( ob tvoji posvetitvi vsevednosti ) vedel, da gre pri Vesoljnem Človeku za Bitje, katerega sestavljajo vsa bližnja Vesolja, in sicer tako, da so Osončja z Planeti vred kot Atomi , in potem Galaksije kot "Molekule" . ( na zelo kratko )
In, to skonstruirano Bitje od Boga , se giblje + prosto plava v Materialnem delu prostora-stvarstva. In, naprej ...

šah-mat ponovno  Cool

Pa lep + dober  dan, glej - še naprej  Cool

by Boštyx + # Cheesy Cool

hahaha mene bo res zvilo od smeha  Grin

Kopron Roll Eyes dej opisi mi najvecjo clovesko vesoljno neumnost ? Samo pazi da ti ne zaidejo misli v prostor, zunaj vesolja in hkrati zunaj realnosti, to se pogosto dogaja dandanes Grin

Ok verjamem da je cloveska domislija neskoncna, ampak kaksne neumnosti vse je zlozila v enostavno realnost Roll Eyes

Zapomnite si vsaka stvar v realnosti gre po nekemu zakonu in tocno to je P.D. in tisti ki misli da je tako pameten in ve da nekaj gotovo ne drzi, naj enostavno pove kako je Smiley samo prosim ne mi opletat z nekimi kozmicnimi zavestmi, ki jih ne poznate (tudi kozmicna zavest je le zavest) in celo kaksnimi interdimenzionalnimi realnostmi ter vzporednimi vesolji Grin Te stvari lahko vtaknete v kasne risanke in vrzete domisliji za premlevanje.

Realnost je samo ena, vse deluje po samo enemu zakonu 1 zadeva ne more delovat po razlicnih zakonih, ker kljucen je le eden zakon, ki je znotraj tega vesolja. Nekateri pa ste si res prav svoje vzporedno vesolje ustvarili v sebi, le se patentirati ga morate in ze bo realno postalo Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #536 - 09.02.2008 at 12:18:54

In, po Alojziju tudi ne drži razlaga " In nebeške sile se bodo majale . " iz S.P.
Zato ker ;

"Nebeške Sile" predstavljajo prebivalci svetlejših materialnih + duhovnih planetov ( ki sestavljajo Enotni prostor Stvarstva ).
In, po dolgem času , bodo vsi ti prebivalci ( kot mogočni duhovi ) , izvedeli za hudobije + laži , ki jih delamo na našem Planetu .
Posledica tega pa bo HUUUDO ogorčenje, ker nekateri od teh prebivalcev živijo tudi na tej naši Zemlji in zavajajo + držijo Človeštvo v "temi".
In, ravno zaradi tega silovitega ogorčenja med "Nebeškimi prebivalci", se bodo njihove nebeške sile majale .
To pa bo tudi povzročilo nadaljna dogajanja n Zemlji, ki so že ...  Lips Sealed

Ponovni šah-mat , ob Lojzetovi domnevni "vsevednosti"  Cheesy .

Pa lep, spoznaven dan, poln svetlobe, vam želim vsemskupaj  Cool
z Bogom itak, Kiss

by Boštjan Zupančič + #
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #537 - 09.02.2008 at 12:20:28

Etrex wrote on 09.02.2008 at 12:08:26:

Kopron Roll Eyes dej opisi mi najvecjo clovesko vesoljno neumnost ? Samo pazi da ti ne zaidejo misli v prostor, zunaj vesolja in hkrati zunaj realnosti, to se pogosto dogaja dandanes Grin

Da, da, Etrex-man, mene bo tudi zvilo od smeha!  Grin Smiley Cheesy Grin Dajte še kakšno reči o tistih minotavrih, ki smo jih ustvarjali v daljni preteklosti, in o naših duhovnih očetih na Siriusu, potlej pa se dotaknite še veleumnega agregata, kateremu je znova uspelo malček posiliti naravo. Jejhata, ta g. Alojz še ni ugotovil, da mora vsa tehnologija kaput-machen preden bo kaj boljše, a ne, o ne ne, ta tolovaj je šel nek agregat uganjati in je za njega skupaj z drugimi tolovaji porabil 3 milijone evrov v 17 letih!!!!!  Grin Grin Sad Angry Sad Shocked Angry

Ok verjamem da je cloveska domislija neskoncna, ampak kaksne neumnosti vse je zlozila v enostavno realnost Roll Eyes

Saj je neskončna, to Prometejci lepo dokazujete. Kako je pa z minotavrom? A ga še matra prehlad?  Grin

Zapomnite si vsaka stvar v realnosti gre po nekemu zakonu in tocno to je P.D.

Ne pa ne, nobena stvar v realnosti ne gre po nobenem zakonu. Ti zakoni se samo nam zdijo zakoni, pa se sprašujem če v resnici obstajajo. Morda pa je minotaver vseeno bolj resničen?
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #538 - 09.02.2008 at 12:39:19

Boštyxz wrote on 09.02.2008 at 12:18:54:
In, po Alojziju tudi ne drži razlaga " In nebeške sile se bodo majale . " iz S.P.
Zato ker ;

"Nebeške Sile" predstavljajo prebivalci svetlejših materialnih + duhovnih planetov ( ki sestavljajo Enotni prostor Stvarstva ).
In, po dolgem času , bodo vsi ti prebivalci ( kot mogočni duhovi ) , izvedeli za hudobije + laži , ki jih delamo na našem Planetu .
Posledica tega pa bo HUUUDO ogorčenje, ker nekateri od teh prebivalcev živijo tudi na tej naši Zemlji in zavajajo + držijo Človeštvo v "temi".
In, ravno zaradi tega silovitega ogorčenja med "Nebeškimi prebivalci", se bodo njihove nebeške sile majale .
To pa bo tudi povzročilo nadaljna dogajanja n Zemlji, ki so že ...  Lips Sealed

Ponovni šah-mat , ob Lojzetovi domnevni "vsevednosti"  Cheesy .

Pa lep, spoznaven dan, poln svetlobe, vam želim vsemskupaj  Cool
z Bogom itak, Kiss

by Boštjan Zupančič + #

Kopron to je v navezi z tistimi ljudmi, ki zivijo na soncu? Ki imajo 3metre in so nekako 10x lepsi kot mi? Duhovnimi planeti  Grin Duhovno pa je le presveto Kopron da bi obstajalo v temu casu in prostoru oziroma  M ase Energije Prostora T-casa *zivljenja? a Grin A zdej pa so kr duhovni planeti (osoncja, galaksije) ze, pa kaj je to neka nova moda? Dejte ljudje clovestvo neve kaj je osoncje kaj sele kaj je galaksija, ko to ves ves koliko je ura in kako to gre.

Lepo se zbudi zakaj je clovek narejen po bozji podobi? a?
Kaj si clovek ali nisi?

Tiste pajace pa ki nevem kje dobivate, pa spadajo samo v kaksno risanko. Ne razumete da je to cloveska domislija? Dovolj je da pomislis da bi bila bitja na soncu???

Nebeske sile se bodo majale, kaj si to sam zavestno preveril ali celo pogruntal? Ali ti je rekel kaksen prijatu, knjiga, visji viri ? ? ?

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #539 - 09.02.2008 at 12:49:37

Poet wrote on 09.02.2008 at 12:20:28:

Da, da, Etrex-man, mene bo tudi zvilo od smeha!  Grin Smiley Cheesy Grin Dajte še kakšno reči o tistih minotavrih, ki smo jih ustvarjali v daljni preteklosti, in o naših duhovnih očetih na Siriusu, potlej pa se dotaknite še veleumnega agregata, kateremu je znova uspelo malček posiliti naravo. Jejhata, ta g. Alojz še ni ugotovil, da mora vsa tehnologija kaput-machen preden bo kaj boljše, a ne, o ne ne, ta tolovaj je šel nek agregat uganjati in je za njega skupaj z drugimi tolovaji porabil 3 milijone evrov v 17 letih!!!!!  Grin Grin Sad Angry Sad Shocked Angry

Saj je neskončna, to Prometejci lepo dokazujete. Kako je pa z minotavrom? A ga še matra prehlad?  Grin

Zapomnite si vsaka stvar v realnosti gre po nekemu zakonu in tocno to je P.D.

Ne pa ne, nobena stvar v realnosti ne gre po nobenem zakonu. Ti zakoni se samo nam zdijo zakoni, pa se sprašujem če v resnici obstajajo. Morda pa je minotaver vseeno bolj resničen?

Dej prosim poet useci enkrat pa ZELO mocno z glavo v zid, pa povej ce se ti se vedno samo zdi?

Glede agregata poet, ves perpetuum mobile pa je nekaj malo bolj resnicnega kot vsi te tvoje neskoncno meuporabne neumnosti.

Lahko ga bos prijel, PRAKTICNO UPORABLJAL, ne samo v mislih v glavi ampak tu, ZDAJ, razumes?

Ljudje vedo nekaj o temu Wink ampak da naredis to moras poznati zakone narave okrog sebe ves ti ki zivis samo v glavi poet? Iz tvoje snjarije bojo pa samo nove sanjarije nastale in nic koristnega ne zate ne za clovestvo ter s tem ne za vesolje.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 34 35 36 37 38 ... 764