Quote:sem ze v vrtcu, ker sem spoznal, da sem bozji otrok
to je tvoja ošabnost in trditev, da poznaš resnico, za katero praviš, da je absolutna. Zmota.
Ne sprevračaj mojih besed glede misli. Pravim le, da je misel ko razmišljaš resnica.
Ne vem kaj pridobiš, ko nabiraš izkušnje. Ali ni to samo spomin, ki je v polju misli.
Živiš v popolni zmoti in vsak dan si dlje od boga, saj ga poistovečaš s kozmično zavestjo, bog pa ni zavest.
Ej to jaz govorim temu cloveku ze skozi cel forum.
Nevem zakaj bi se trudil toliko z nekom ki je trmest brez primere in nebo niti pod razno preveril ce je mogoce v zmoti.
Ej ce ti rata, mu to razlozit vsaka cast.
Omen sat ti pa res prenehaj z nabivanjem, dej povej kaj drugega kaj iz tega sveta (vsakdana), ma samo ne hodi v obmocje kjer ni nobenega razen tebe slepega.
P.D. je v obmocju dojemljivega, odvisno je le od posameznika koliko vidi v njem.
Ti pa ne ves o cem govori P.D. in niti ne ves o cemu sam govoris.
Ne ti samo po svoje, vztrajas... Povej kako ti sploh se vztrajas? Jaz bi cutil ze zelo PLASTICEN ego na tvojemu mestu ???
Kaj ne vidis da nabivas o stvareh o katerih nimas pojma?
Povej raje kar veš, pusti nezavedno, ker o necem cesar ni mi ne mores povedat nic, nevem kako ti ni to jasno? Lahko govoris kar imas v ZAVESTI drugo so pravljice za lahko noc.
Na zacetku so se prvo nekateri svetnisko zalepli za Alojza ces da ima clovek ego in ce ima clovek prevec izrazit govor
, da ne more dojemati veliko.
In potem so vsi svetniki padli v realnost in kar naenkrat postali ljudje z taksnim egom, ki ga ze dolgo nisem videl
. Vse podivjano kot da hoce kdo komu kej
Ce nekaj poves kar RESNICNO ves lahko poves iz srca, pa cetudi ostro, ki je hkrati poucno (Pomembno pa da nobenemu ne skodis) in tako nekoga ki v popolnosti pozna P.D. ne prizadanejo taksne zmote ki jih ti meces in tebi podobni ki znajo samo o nezavednemu nabivat, v praksi pa nimajo pojma. Sploh pa ce si clovek zakaj bi se delal razsvetljeno rastlinco? Bodi kar si in vrni se raje v realnost, ker si v neke cudne vode zaplaval.
Pa kaj mislis da bi drugace vztrajal tukaj (in se drugi)?
Pac religiozno bitje si (kot vsak) in isto stvar vidijo ljudje na vec iluzornih nacinov. P.D. pa te pripelje do te resnice.
Glej ostani raje modro tiho kot ostali, ki so tiho o tem podrocju. Je malo taksenih bedakov da bo govoril o nezavednemu proti zavednemu prevec dolgo
To tvoje nakladanje je religija in nic drugega, to lahko gres nabivat kaksnemu menihu sem ti povedal.
V P.D. je govora samo o tistem kar se avtor zaveda, NITI NAJMANJSEGA DETAJLA NI SKOPIRANEGA in kot taksnega nepreverjenega zapisanega. Pise samo o tistem kar je preprican in lahko dokaze.
O cemu si pa ti preprican in lahko dokazes OMEN SAT?