Bardo_Thodol wrote on 09.02.2008 at 19:44:26:Še to, osončje v premeru meri več kot 5,8 milijarde km.
Toliko je do Plutona, vendar s Plutonom še ni konec osončja. Za njim je še Kuiperjev pas iz katerega izhajajo kometi. Ta pas je oddaljen do 5 milijard km od Sonca, s premerom najmanj 10 milijard km, morda pa še več, če zraven štejemo še Ortov oblak, ki meri v radiju od Sonca 50.000 AU ali 7500 milijard kilometrov (1000 x razdalja do Sonca do Plutona) ali skoraj eno svetlobno leto.
Ravno tako ne moreš trditi, da vse sile izhajajo iz EM. Poskusi tega ne potrjujejo. Možno pa je, tako pravi sicer še nepotrjena teorija strun, da obstaja neka enotna prasila, ki se je ob velikem poku razdelila v štiri ločene sile (EM, gravitacijska, šibka, močna)
Bardo_Thodol
No sva že bliže drug drugemu! Teorija strun naj bi odpravila probleme v vezi z neskončnostjo. Toliko na kratko. Moja enačba vse te probleme reši, ker obravnava akumulirano in realizirano vrednost strun, ki znotraj X pojava, preko točke alfa omega,
prehajata druga v drugo, kar pa v ničemer večno-sedaj ne spremeni konstante X pojava mept*.
Posledica teh prehodov so ciklična zlitja obeh vrednosti med seboj, kjer je sočasno EM sila vzrok in posledica večno-sedanjega prehoda vrednosti med seboj. Zato je EM sila – sila, ki se izraža v izmeničnem sočasnem EM valovanju – rotaciji znotraj X pojav amept*. Ta sila pa se izraža tudi, kot gravitacijska močna in šibka jedrska sila v medsebojni interakciji strun znotraj X mept*.
Svet razumem tako na makro, kot na individualnem nivoju, kot večno sedaj zaprt krožni sistem, kjer se vse dogaja znotraj sistema. Sistem pa večno sedaj ohranja konstantno X mept* vrednost. Zato je sistem večno-sedaj samoohranitven, samozadosten in samo delujoč tako na makro, kot na individualnem nivoju.
Bardo imama pa še nekaj nerazčiščenega. Ti trdiš, da so naši predniki in stare civilizacije pisali pravljice.
Ti zanikaš, da so že stari Grki poznali atome. Mi smo to zgolj povzeli po njih. Zanikaš Pitagoro in njegov izrek, kakor tudi njegovo trditev, da se naše duše selijo in mi menjamo zgolj obličje s sočasnostjo smrti rojstva-reprodukcija življenja. Zanikaš Platona in platonska telesa. Zanikaš Platonov opis Atlantide-Ciklična kvantna zlitja Zemlje. Vsi vedo, da je Zemlja že velikokrat spremenila obličje enako, kot mi. Mi na 7o let Zemlja na 28000 let. To so fakti. Zanikaš Sokrata –Aristotela, ki je bil učitelj Aleksandra Velikega. Zanikaš požig aleksandrijske knjižnice, ki sovpada nekako z nastankom krščanstva. Ni zanimivo Aleksander Veliki umre pri 33- Jezus tudi. Bardo predlagam ti, da to 'golo opico'-človeka, začneš bolj ceniti in spoštovati! Ti ne upoštevaš kolektivne zavesti in še in še dejavnikov, ki vplivajo na nas. Misel, ki se mi je utrnila ta trenutek: Človek bi verjetno imel več dlak, če bi imel manjšo EM aktivnost v možganih-potem ne bi bil več kot praviš ti 'gola opica', ampak bi bil verjetno butasta opica !