Bardo_Thodol wrote on 15.02.2008 at 00:18:50:Alojz,
ali lahko postrežeš s kakšnimi podatki, ki bi kakorkoli potrdili, da se obličje Zemlje spreminja v 28.000 letnih ciklih. Zajeti bi morali daljše obdobje, vsaj nekaj milijonov let.
Kakšne spremembe naj bi to bile? Poplave? Kaj drugega?
Zakaj bi se tovrstne spremembe ravnale po 28.000 letnih ciklih. Kaj je v tej številki tako posebnega?
Kolikor vemo, se spremembe dogajajo nenehno. Ne verjamem pa v "magične številke", če niso podkrepljene z izračuni.
In kaj naj bi pomenilo, da deluje človeška misel na EM valovanje galaktičnega telesa?
EM valovanje so fotoni različnih frekvenc, to je svetloba infrardeča, vidna, UV, X-žarki, gama žarki, kozmični žarki...
Človeški možgani so za svoj nastanek seveda potrebovali tudi svetlobo, kar ni nič novega, vendar na Zemlji dominira svetloba s Sonca. Brez Sonca bi bila Zemlja hladen in mrtev planet.
V borbo dobrega in zla ne verjamem, ker v naravi ni dobrega in zla, Obstajajo le sile, ki nenehno spreminjajo Vesolje. Zlo in dobro sta produkta naše subjektivne presoje, dualni pogled na isto stvar, ki z enega zornega kota zgleda kot zlo, z drugega pa kot dobro. Gre za dve strani istega kovanca.
Sicer se pa strinjam, da z žalitvami ljudje več povedo o sebi, kot o tistih, ki jih poskušajo žaliti.
Zajeti bi moral daljse obdobje pravis, mislim da ni fora v temu da kar zajames priblizno aneda?
Mislim da bo vesoljni potop oziroma kvantno zlitje res nekaj podobnega poplavam, samo se dosti huje. Zemlja bo naredila gravitacijski nihaj, tecaji se bodo poravnali. In razen poplav bodo bruhali vulkani, kopno in voda se bosta prelivala med seboj. Posledicno se bodo naredili oblaki pare in prahu in to je zacetek ledene dobe.
In to res ni nic novega to se vecno dagaja na zemlji in popolnoma na cisto vseh drugih nivojih po vzorcu: smrt, rojstvo- rojstvo, smrt.
Tu na zemlji smo v ciklu, clovestvo se ne zaveda tega cikla. Nekaterim se to dejstvo ne dopade, ampak povsod kamor pogledas se dogajajo ti cikli. V celicah (dnk), mi isto menjavamo telo, in tako vse do galaksije.
No clovestvo se ni spoznalo vecjih in tako bolj pomembnejsih ciklov.
In veliko jih rece: ah briga me za cikle, zame to ni pomembno.
Jaz pa mislim da se to tice vsakega posameznika in prisel bo dan, ko ga bodo cikli se kako brigali. Da ti pa bog pomaga pa si moras sam pomagati pa upam da je tudi dovolj jasno dejstvo dandanes.