Svetim trem kraljem vesoljne teme ;; D2 Lizonu in ML
D2,ali David mogoče imaš še kašno ime?? Lizon poskušajta oba dojeti,da nič ne vesta,da živita v utvari,da lahko kdorkoli tule karkoli spremeni brez lastnega vesoljnega samospoznanja,ko se njemu samemu znotraj njegove (biti-genoma)odpre pokaže-razodene vesolje v vsem svojem večno-sedanjem samodelovanju neodvisno od njega samospoznanega (osebe).
Takrat ta samospoznani spozna,da je zgolj figura na vseobsežni vesoljni samošahovnici.
On spozna da mu sama vesoljna samopojavnost odreja kdo,kaj,in kašen bo on sam-neodvisno od njega samega,kjub temu,da a je vesolje samo ustvarilo življenjsko samospoznanega v svoji lastni vsevesoljni samoigri.
Šele tako vesoljno samorojen človek (ne zaradi sebe samega-on nima zaslug ne možnosti)vesoljnega samospoznanja,, ampak je to posledica ravno vesoljne samomanifestacije v njega in hkrati vesoljnega samodelovanja na njega samega-----neodvisno od njegove volje-želje-potrebe-on sam nima nikakršnih osebnih zaslug,da je kar je-vesoljno samospoznan in vesoljno samorojen!!!!
Samospoznani nima ---Nikakršnih osebnih zaslug on je samo živa vesoljna individualna ciklična samospozna samopojavnost
On ni nič drugega kot vesoljna samospoznan igralec, v katerem se vesolje samospozna v lastnem živem telesu.
On je samo ciklično samorojena živa figura -vesoljne večno-sedanje samoigre in samoobstoja.
ON mora hočeš-nočeš to vesoljno samoigro-igrati tako kot mu vesoljni duh v njemu samemu narekuje-njegova volja je vesoljno samopotrjena volja-on sam s svojo voljo nič več ne eksistira-ga ni več.
Ko boste vi trije TELEBAJSEKI tole dojeli boste dojeli,da Alojz igra igro življenja,ki mu jo vesolje odreja in ne Alojz sam.
To vam je želel EL Poeta povedati mi in naša bit sta življenjski vesoljni samoizraz,ko vesolje samo preko nas igra to igro .Mi smo danes(v večini)figure in ne aktivni igralci te večno-sedanje vesoljne samoigre.
Tole si tisočkrat vi trije D2 Lizon-mizon in ML preberite,pa boste
mogoče dojeli,da ste življenjska in duhovna vesoljna (samomanifestacija)odvisni od vesoljnega samodelovanja na nas!!
tako da bi bilo dobro če res pozabiš na mene, ti pa piši sebi in njim ki jih to zanima k o l i k o r h o č e š