Alojz in Sandib wrote on 08.03.2010 at 20:54:04: Jaz bi tolo debato prekinil z eno resnico,ki jo mi sami sploh ne razumemo v njenem bistvu.
Naša volja je vedno sočasno tudi vesoljna živa volja-mi imamo-ego voljo-na katero in skozi katero deluje živi sočasno tudi vesoljna volja.EM ciklično galaktično valovanje ki nas 14000 dviguje in 14000 zatemnjuje-neodvisno od naše ego volje-sočasno smo pa mi sami živa samozavedna vesoljna samomanifestacija.
Paradoks je,da mi živimo v vesolju (bogu in bog v nas) kdor to samospozna razume zakaj je takšen kot je in ne drugačen- kot bi on sam želel.Vse je Bog sam tudi mi in on je živ mi neodvisno kaj mi sami mislimo o tem.
Zavračamo,ali sprejemamo. Bog je v nas sam sebi dal samozavedanje i svobodno voljo,kako mi upravljamo z njo tako tudi bog neodvisno od nas upravlja svojo (živo-nas)samopodobo s svojim elementarnim (galaktičnim EM valovanjem)neodvisno od nas--- torej od njega živega samozavednega- kar mi smo.
To je vesoljni samobitni pradoks med vesoljnim življenjem in vesoljno elementarno samopojavnostjo.
Med živim Bogom in med elementarnim Bogom-mi smo živi bogz vsem življenjem- ostalo vesolje -je elementarni bog vse pa je večno- seda vesoljoljna samopojavnost (BOg sam)!!! To dojemite pa boste dojeli,da niste(smo)nič krivi za vse kar se dogaja in mi nevede danes počnemo.
Bog sam sebe ne pozna v nas bo pa se se že začenja(cikilična zakonitost) Lahko to dojamete? Preberite stokrat,če je potrebno,da bi ta paradoks razumeli!!
Kaj ti spet ne paše, Lojzek!
Ti bom prilimal še enkrat iron lionov zadnji post, da ga boš lahko še enkrat prebral, mogoče ti kaj zaleže.
Quote:8.3.2010
haha wtf je s tabo lojze da si tako preprican da je tvoja teorija pravilna ? ves kako me spominjas na povprecnega cloveka ki ima tako zabetonirane poglede in ideje da je popolnoma preprican da nic drugega nima smisla na tem svetu, samo njegov smisel je jasen , sploh vidis kaj delas ? ce ti nekdo ne da prav si pac mislis adijo bumbar ne razume je neumen ni razvit hahah sej takih kot si ti je svet poln vsak od vas ima svojo teorijo ki je zanj edina pravilna , tisti ki je nima je neved zate tisti ki jo ima pa je tudi nevednez ker ni ista tvoji .
sej nevem zakaj sploh pisem mislil sem samo da je tukaj forum kjer te ne napade prvi ki se ne strinja s tabo pa ni nic drugace kot drugje ,
pa predlagam da forum poimenujejo po tebi - lojzetova teorija obstoja ker ocitno ti je dovoljeno da napadas vsakega ki pride z nameni se kaj naucit ,
svetu pogovorov si vzel njegov car tukaj je sedaj tvoj svet kjer vsiljujes svoje teorije naj so pravilne ali ne to je brez pomeni zaradi tega kar delas . Saj se niti obnasat ne znas primerno cloveku ki naj bi vedel nekaj , ampak samo da se ti pocutis dobro kajne lol stari , tvoja tolazba je mocnejsa od tujih kritik , bi se srecal z mano ti pokazem kako majhen je tvoj svet ? si srecal trenutek ko se tvoj obstoj konca ? moj svet se je ustavil ,v delcku trenutka se je koncalo vse kar zivi v mojem telesu in zagotavljam ti vse kar poznas zdaj ti bo nekoc nepomembno , mogoce dobis priloznost da se vrnes in mogoce takrat ne pozabis .
lp
j
Pa lep pozdrav.