Robi wrote on 14.03.2010 at 21:08:32:M.L. wrote on 14.03.2010 at 21:06:17:Robi wrote on 14.03.2010 at 21:03:45: Quote:Obstajajo telesni organi za materialne čute in za nematerialne.
Torej SRCE ?
Kaj srce???
Pa lep pozdrav.
A je srce čut za nematerijalno ?
ROBI
Si videl ptička ML kako se zna licemersko sprenevedat ?Sedaj se dela bolj butastega,kot v resnici je!!
Evo in na koncu je odgovor SRCE!! Pred petimi posti sem že sam dal pojasnilo kakšen bo njegov odgovor,ker drugega nima!!Ne ve pa,da je srce teološki simbol življenja-ne pa čutilo za nematerialno.
Čutilo za nematerialno-nevidno je naša akumulirana genska spominska koda (duša),ki je dejanjska naša vesoljna individualna akumulirana intelektualna vrednost življenja.Mi danes dušo uporabljamo dejanjsko samo v polju naše intuicije,ker jo vesoljno galaktično EM valovanje še ni dokončno zbudilo v našem življenju.
Ker naš genom zori skozi tisočletja in se samozbuja na vesoljno raven samospoznanja.
Jablana da plod v ciklih EM frekvenc Zemlje.
Mi dozorimo in zorimo na lastnem človeškem drevesu življenja v ciklih galaktičnih EM frekvenc tisočletja.
Takrat se naša intuicija v naši duši dokončno prebudi v naše ponovno vesoljno samospoznano življenjsko samopojavnost.
Vesolje (bogteološko) se v nas ponovno samospozna in mi v njemu-na popolnoma novi življenjski (dozoreli) ravni..