Ker opažam,da večina gostov bere P.D. bom opisal naš genom,tako,da bi ga lahko vsak normalen človek razumel.
Naprej moram nujno povedati,da nas je Darwin popolnoma zabetoniral (našo zavest) s svojo terorijo nastanka zemeljskega
življenja in s svojo evolucijsko teorijo razvoja življenjskih vrst.
Darwin je v bistvu pogubno vplival na našo zavest,češ,da imamo s primati skupnega prednika. Darwin je za nas enako poguben kot je sam Einstein na področju fizike in fizikalnih zakonitosti.To sta dva človeka,ki sta v bistvu bolj pogubna za našo miselnost in zavest,kot smo sposobni mi sami sebi danes priznati.Boljše za nas in našo zavest bi bilo,da bi ostali pri brezčasni teološki civilizacijski zapuščini in jo pustili za čas,ko bi jo bili sposobni dešifrirati v njeni pravi vsebini,ki je osnova vseh tradicionalnih verskih praks in naših poti iskanja same vesoljne resnice. Brezčasnost -ki se razume pod časovno opredeljitvijo večno - sedaj.
Sedaj je naše večno izhodišče ---karkoli želimo-vemo-počnemo-izkušamo smo in mislimo,da bomo uresničili v življenju.
V tem kontekstu je naš vesoljni ne samo zemeljski rod resnično večen-nikoli začet nikoli končan večno samo v dimenziji življenja sedaj. Ravno tako je večno-sedaj tudi vsa vesoljna elementarna samopojavnost nikoli začeta večno in sedaj sočasno v lastnem umiranju in rojevanju samozadostnosti ,samoohranitve in samodelovanu In perpetuo-neodvisno od česar koli-ker je vse večno sedaj ta samopojavnost življenjska in elementarna (snovna)vesoljna samopojavnost-sama in mi v njej živi-večno in sedaj .
Zaradi naše življenjske samoreprodukcije,ko sočasno večno in sedaj umiramo in se rojevamo v njej.Ostalo življenje je soodvisno od nas in mi od njega zato nam je lastno in življenje ostalih vrst vedno enako pomebno kot smo mi sami sebi.
Če ste napisano razumeli,potem ste dojeli,da je naš genom v bistvu brezčasen-nikoli začet nikoli končan-večno in sedaj se prenaša iz roda v rod.Potem mora imeti ta naš genom tudi brezčasno akumulirano spominsko kodo našega rodu življenja? Ta koda se preko kolektivne življenjske repredukcije genoma individualizira v našem osebnem genskem zapisu kot akumuliran življenjski brezčasen spomin-- duša.
Genom kolektivni nivo predstavljata naša starša in vsi njuni predniki- V trenutku našega spočetja se akumulirana vrednost INme matere in realizirana vrednost RIme očeta zlijejeta v naš individulni življenjski izraz-spol določi močnejša vrednost genoma-očeta,ali matere-
Ko smo mi spočeti se obe vrednosti prelijeta v trenutku ko nosilec naše realizacije(moško semenčece,ki je živo)(od tu falus kot simbol življenja)prebije lastno materino akumulacijo-jajčece-obe vrednosti,ki opredeljujeta naš individualni DNK genom se združita v eno-nas same z lastnim zopet podedovanim življenjskim duhom (življenjsko Em silo) Lahko vam povem,da je ta naša življenjska EM sila (duh) že ob samem spočetju zanositvi- lahko tako močan,da vašo lastno mater odvrne od želje -da bi vas arbortirala.
Sem zgubil nit-Aha . No tako sedaj smo mi spočeti in začne se naqša individualna ciklična življenjska samomanifestacija. Samo nekaj prosim,če se le da,da o kakšnih ponovnih naših fizičnih reinkarnacijah ne bomo več sanjal,ampak dejmo razumeti pojem duše,ki je naša akumulirana genska spominska brezčasna koda-Tako,da dojemite,da če je bil genom vaših prednikov v kakršnem koli stiku z osebami,ki jih v regresiji vidite poznate vedite---da je to v vaši duši kot v brezčasnem genskem spominu-že zapisano in aktivirano z regresijo.Vi ste v tej spominski kodi praktično poistovetite z vsem kar vaša brezčasna duša nosi v sebi-v vas samih. Bo šlo sedaj??? Razumete?? Naprej ko dobim odziv!