Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 597 598 599 600 601 ... 764
(Read 1311490 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #8970 - 17.03.2010 at 11:55:13

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 10:57:44:
Loto

Čestitam.Sedaj si povedal resnico. Ljudje mislijo,da lahko prisilijo izsilijo s svojim egom lastno spoznanje.Imajo se za več kot v resnici so,ker ne vedo,da življenjsko zorimo neodvisno od nas samih.Oni mislijo,da lahko na to vplivajo s svojimi dejanji-iskanji resnice. Kje naj se učijo,če se spoznanje samodejno rodi v nas samih-zaradi vpliva elementarnih galaktičnih frekvenc neodvisno od naših želja,misli,hotenj. In tu se večina ujame v svoj ego koncept,ker si ne zmorejo priznati,da nimajo na to samospoznanje osebnega vpliva.Potem pa bereš tele egotripe-zblujene in podmukle-bedarije in podtikanja,kako si pa ti-ki jih učiš resnico en velik peder. Wink Wink Smiley Smiley Saj verjeten poznaš zadevo iz lastnih izkušenj!! Wink Cool

Ja saj sn se jaz sam šel isti egotrip hudiča zna bit zapleteno , saj se verjetno še zaj spotikam kje isto tak samo da še ne opazim Grin
Ironija al kak naj rečem, je to da te od tega ko misliš da veš do tega da res veš loči samo to ko si ne zmoreš priznat da se motiš.

Loto

Imaš prav!!! Dokler te samospoznanje ne preplavi-prej niti ne moreš dojeti,v kakšni zmoti si živel.Res je,nič se ne da prisiliti z lastnim  Ego-tripom-ker je vesoljno samospoznanje neodvisno od tega tvojega ego hotenja-Imaš prav-dokler se zadeva ne zgodi samodejno še nihaš-tudi,če nasplošno veliko veš-razumeš.Ja, tako je nam je všeč,ali pa ne-neodvisno od nas vesolje (bog) preko nas igra svojo večno-sedanjo igro.  Wink Smiley
Back to top
« Last Edit: 17.03.2010 at 13:03:44 by Alojz in Sandib »  

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8971 - 17.03.2010 at 13:04:39

Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 10:13:28:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 16.03.2010 at 12:10:39:
                                     Smiley

Ker opažam,da večina gostov bere P.D. bom opisal naš genom,tako,da bi ga lahko vsak normalen človek razumel.

Naprej moram nujno povedati,da nas je Darwin popolnoma zabetoniral (našo zavest) s svojo terorijo nastanka zemeljskega
življenja in s svojo evolucijsko teorijo razvoja življenjskih vrst.
Darwin je v bistvu pogubno vplival na našo zavest,češ,da imamo s primati skupnega prednika. Darwin je za nas enako poguben kot je sam Einstein na področju fizike in fizikalnih zakonitosti.To sta dva človeka,ki sta v bistvu bolj pogubna za našo miselnost in zavest,kot smo sposobni mi sami sebi danes priznati.Boljše za nas in našo zavest bi bilo,da bi ostali pri brezčasni teološki civilizacijski  zapuščini in jo pustili za čas,ko bi jo bili sposobni dešifrirati v njeni pravi vsebini,ki je osnova vseh tradicionalnih verskih praks in naših poti iskanja same vesoljne resnice. Brezčasnost -ki se razume pod časovno opredeljitvijo večno - sedaj.
Sedaj je naše večno izhodišče ---karkoli želimo-vemo-počnemo-izkušamo smo in mislimo,da bomo uresničili v življenju. Wink Wink

V tem kontekstu je naš vesoljni ne samo zemeljski  rod resnično večen-nikoli začet nikoli končan večno samo v dimenziji življenja sedaj. Ravno tako je večno-sedaj tudi vsa vesoljna elementarna samopojavnost nikoli začeta večno in sedaj sočasno v lastnem umiranju in rojevanju samozadostnosti ,samoohranitve in samodelovanu In perpetuo-neodvisno od česar koli-ker je vse večno sedaj ta  samopojavnost življenjska in elementarna (snovna)vesoljna samopojavnost-sama in mi v njej živi-večno in sedaj .

Zaradi naše življenjske samoreprodukcije,ko sočasno večno in sedaj umiramo in se rojevamo v njej.Ostalo življenje je soodvisno od nas in mi od njega zato nam je lastno in življenje ostalih vrst vedno enako pomebno kot smo mi sami sebi.

Če ste napisano razumeli,potem ste dojeli,da je naš genom v bistvu brezčasen-nikoli začet nikoli končan-večno in sedaj  se prenaša iz roda v rod.Potem mora imeti ta naš genom tudi brezčasno akumulirano  spominsko kodo našega rodu življenja? Ta koda se preko kolektivne življenjske  repredukcije genoma individualizira v našem osebnem genskem zapisu kot akumuliran življenjski brezčasen spomin-- duša.

Genom kolektivni nivo predstavljata naša starša in vsi njuni predniki- V trenutku našega spočetja se akumulirana vrednost INme matere in realizirana vrednost  RIme očeta zlijejeta v naš individulni življenjski izraz-spol določi  močnejša vrednost genoma-očeta,ali matere-
Ko smo mi spočeti se obe vrednosti prelijeta v trenutku ko nosilec naše realizacije(moško semenčece,ki je živo)(od tu falus kot simbol življenja)prebije lastno materino akumulacijo-jajčece-obe vrednosti,ki opredeljujeta naš individualni DNK genom se združita v eno-nas same z lastnim zopet podedovanim življenjskim duhom (življenjsko Em silo) Lahko vam povem,da je ta naša življenjska EM sila (duh) že ob samem spočetju zanositvi- lahko tako močan,da vašo lastno mater odvrne od želje -da bi vas arbortirala.  Grin Cool

Sem zgubil nit-Aha . No tako sedaj smo mi spočeti in začne se naqša individualna ciklična življenjska samomanifestacija. Samo nekaj prosim,če se le da,da o kakšnih ponovnih naših fizičnih reinkarnacijah ne bomo več sanjal,ampak dejmo razumeti pojem duše,ki je naša akumulirana genska spominska brezčasna koda-Tako,da dojemite,da če je bil genom vaših prednikov v kakršnem koli stiku z osebami,ki jih v regresiji vidite poznate vedite---da je to v vaši duši kot v brezčasnem genskem spominu-že zapisano in aktivirano z regresijo.Vi ste v tej spominski kodi praktično poistovetite z vsem kar vaša brezčasna duša nosi v sebi-v vas samih. Bo šlo sedaj??? Razumete??        Naprej ko dobim odziv! Wink

ok se pravi da bi razumel pa videl vesolje in sebe bolj obširno bi moral znanje črpat iz sebe oziroma iz svojga genoma oziroma brezčasne duše. oziroma je to tiu edini kraj kjer je shranjeno znanje preteklosti in človeštva?Večina ljudi tak samo kopira znanje od drugih, če je to od drugih sploh znanje večina tega vedenja tak je bolj bluzenje .
Samo da bi razumel sebe bolj obširno moram verjetno jaz kot jaz umret od vseh mojih prepričanj pa verovanj in idej o svetu ko so večina tui kopirana, da se lahko pole bolj zavem svoje notranjosti oz duše.
Vsak ima pole kot razumem pravo znanje že v sebi edino v sebi .
A pol je  človek ki je povezan z svojim genomom oziroma dušo samospoznan v celoti ?

Duša je kolektivni akumuliran genski brezčasen spomin življenja,ki se v trenutku našega  spočetjem individualizira.

Mi kot ljudje živimo mislimo- ustrezno EM cikličnim valovanjem (dveh galaktičnih ciklov 14000 let dvig-14000 let pad)Mi zorimo v dvigu notranje duhovno in fizično -povečamo življenjsko dobo-višino prostornino možganov-in s tem ppovečujemo zbujamo tudi svoj brezčasen spomin (dušo) na osnovi ugodnih EM frekvenc galaksije,ki delujejo neodvisno od nas samih na nas. Da bi zadevo dojel ti bom dal primer,ki ga je najlažje razumeti
Predstavljaj si jablano--kot naše človeško drevo  življenja Smiley

Kdaj jabljana rodi zrele plodove takrat ko Zemljine EM frekvence dopuščajo da plodovi zorijo-

Sedaj si predstavljaj drevo življenja in nas kot plodove !!

Kdaj lahko dozorimo kot samospoznani? Ko nam EM frekvence galaksije to dopuščajo!! To je v dvigu EM frekvenc-neodvisno kaj mi želimo-Večina tule so še zeleni plodovi,ki bi bili radi že dozoreli,zato se vsi kopirajo izvirnega v njih ni nič-dojemaš.?

Človek ni nobena izjema v smislu svojega zorjenja rasti.je kot plod,ki dozori ali zgnije-pade v pravem času-ne prej ne potem.
Človek je izjema samo v samozavedanju v nobeni drugi stvari,ker je najvišja vesoljna življenjska samomanifestacija.

KO nam EM frekvence galaksije omogočijo,da dozorimo v bistvu spoznamo vesoljno življenjsko in elementarno samobitnost v celoti in tudi njeno zakonitost večno-sedanjega samodelovanja.

To jaz tule sporočam vsem enako brez izjem in brez kakršnega koli lastnega interesa.  Še to tem nezrelim človeškim plodovom ni dovolj -oni se še kar kurčijo do onemoglosti ,da oni vedo in poznajo vesoljno skrivnost vseh skrivnosti!!! Wink WinkUpam da sedaj razumeš osnovo!! Wink

Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #8972 - 17.03.2010 at 15:57:01

Kaj ta stran ne obstaja več ? -http://www.prometejevodarilo.com  
rad bi prebral vse o tem saj sn bral to temo od začetka samo ko je vmes tolko enih komentarjev ...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8973 - 17.03.2010 at 16:07:40

Quote:
rad bi prebral vse o tem saj sn bral to temo od začetka samo ko je vmes tolko enih komentarjev ...

Ne obstaja več.Sem jo odprl na lastne stroške-gostovanja.Tako,da sem vplačal za eno leto vnaprej.Dovolj časa da se prebere. Se ti oproščam,je ukinjena na mojo željo.Če te kaj konkretnega zanima me lahko vprašaš-brez problemov!! Wink
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #8974 - 17.03.2010 at 16:18:21

Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 16:07:40:
Quote:

Ne obstaja več.Sem jo odprl na lastne stroške-gostovanja.Tako,da sem vplačal za eno leto vnaprej.Dovolj časa da se prebere. Se ti oproščam,je ukinjena na mojo željo.Če te kaj konkretnega zanima me lahko vprašaš-brez problemov!! Wink

Ok no ja sn prepozno prišo mimo , pa nima veze  Smiley
kaj so to EM frekvence ?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8975 - 17.03.2010 at 16:23:36

Quote:
Quote:

kaj so to EM frekvence ?

kratica za Elektromagnetno izmenično rotacijo-valovanje elementarne akumulirane mase-energije in realizirane mase energijev (kvarkih atomih-planetih-satelitih-osončjih-galaksijah. Imamo pa še življenjske EM frekvence,ki jih imenujemo življenjski duh.Vse kar je -je EM sila-valovanje-rotacija zato imaš v možganih nevrone,da odajaš in sprejemaš te EM frekvence!! Razumeš?
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #8976 - 17.03.2010 at 16:27:37

Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 16:23:36:
Quote:
Quote:

kaj so to EM frekvence ?

kratica za Elektromagnetno izmenično rotacijo-valovanje elementarne akumulirane mase-energije in realizirane mase energijev (kvarkih atomih-planetih-satelitih-osončjih-galaksijah. Imamo pa še življenjske EM frekvence,ki jih imenujemo življenjski duh.Vse kar je -je EM sila-valovanje-rotacija zato imaš v možganih nevrone,da odajaš in sprejemaš te EM frekvence!! Razumeš?

Razumem  ,hkrati pa vidim da še zelo malo vem
hvala ti  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8977 - 17.03.2010 at 16:42:18

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 16:23:36:
Quote:
Quote:

kaj so to EM frekvence ?

Razumem  ,hkrati pa vidim da še zelo malo vem
hvala ti  Smiley

Loto-si vsaj pošten do sebe.

Mnogi tule mislijo kakšne glavce so-potem jih pa njihov ego trip čist zjebe,ko se sočijo s svojo neumnostjo.Me zmerjajo pluvajo --a osnov ne poznajo. Pošten si do sebe ---to je prvi predpogoj,da lahko začneš iskati v sebi odgovore. Wink Cool
Back to top

IP Logged

Dante
3

I Love!
Slo
Reply #8978 - 17.03.2010 at 18:03:28

Pozdrav forumu!

Zanimiva tema o marsičem, kar v vsakdanjem življenju niti ne razmišljamo - o tem kdo smo, od kod smo in kam gremo. Temeljna vprašanja za iskalca Resnice.

Kot novinec vem, da se je tema odprla na pobudo gospoda Alojza, ki bi naj dolgo iskal odgovore na zgoraj omenjena vprašanja. Vaš ton, poudarek v razpravi je bil na začetku, dve leti nazaj, bolj spoštoljiv do drugih. Toda ne vem, zakaj še vztrajate ali pa mislite, da bo stokrat ponovljena zgodba postala Resnica.  Smiley

Pravite, kot dokazano največji vedež o teh vprašanjih, da poznate skrajno Resnico, stanje nekoč, sedaj in v prihodnje. Ste mar popolni, razsvetljeni človek? Vsak človek ima odgovornost za to kar hoče druge "naučiti" - Slepi človek naj ne vodi druge, kajti oba bi padla v jamo. Sicer bomo dobili "lekcijo" od Sil, ki to Stvarstvo nadzorujejo - v tem ali naslednjem življenju.
Prav gotovo imate nekaj izrednih "praktičnih" izkušenj z nadnaravnimi pojavi. Toda nimate jih samo Vi, lahko da ima tudi tale in ta oseba. Problem je le v intelektualni interpretaciji, stanju zavesti. Meni se ob vsem tem zdi, da so intelektualci, učenjaki že ob glas in da ni dovolj "papirja", ki bi razložila te mnoge "skrivnosti". Nič ni čez praktično notranjo izkušnjo v dvigu zavesti ali pri prikazu neke mističnega sporočila. To nekateri poznamo in vendar ne razglašamo vsega naokoli. To so zaupni podatki od Nadduše za vsako dušo posebej in niso kot takšni prenosljiva drugim osebam, ki zgolj nekaj razmišljajo in ne morejo to v polnosti dojeti. Tak preblisk nadčutne zavesti v zavesti ne moreš pozabiti, trajno ostane v spominu in je darilo, blagoslov Nadduše.

Pravo darilo človeštvu ne more prinesti nek "Prometej" s izumom, ki naj bi obetal dostop do neomejenega vira energije in s tem omogočil novo Zlato Dobo na Zemlji. To ne morete zagotoviti g. Alojz, kljub vsem "znanju". Niste odkrili najmogočnejše stvari, Moči, ki prežema to Stvarstvo. To Moč lahko izkoristi le duša in ne kakšna elektromagnetna naprava. Kakšna je ta Moč? O tem drugič, za zdaj sem vrgel rokavico, tako kot ste vrgli v temi o Nadduši.

Še nekaj - spoštujem, da ste kar ste in da ste iskalec Resnice ... ali pa se že morda imate za učitelja.  Roll Eyes

Back to top

Pozorno prisluhni vsakomur,
vendar pa imej svoje mnenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8979 - 17.03.2010 at 18:38:13

Dante wrote on 17.03.2010 at 18:03:28:
Pozdrav forumu!

Zanimiva tema o marsičem, kar v vsakdanjem življenju niti ne razmišljamo - o tem kdo smo, od kod smo in kam gremo. Temeljna vprašanja za iskalca Resnice.

Kot novinec vem, da se je tema odprla na pobudo gospoda Alojza, ki bi naj dolgo iskal odgovore na zgoraj omenjena vprašanja. Vaš ton, poudarek v razpravi je bil na začetku, dve leti nazaj, bolj spoštoljiv do drugih. Toda ne vem, zakaj še vztrajate ali pa mislite, da bo stokrat ponovljena zgodba postala Resnica.  Smiley

Pravite, kot dokazano največji vedež o teh vprašanjih, da poznate skrajno Resnico, stanje nekoč, sedaj in v prihodnje. Ste mar popolni, razsvetljeni človek? Vsak človek ima odgovornost za to kar hoče druge "naučiti" - Slepi človek naj ne vodi druge, kajti oba bi padla v jamo. Sicer bomo dobili "lekcijo" od Sil, ki to Stvarstvo nadzorujejo - v tem ali naslednjem življenju.
Prav gotovo imate nekaj izrednih "praktičnih" izkušenj z nadnaravnimi pojavi. Toda nimate jih samo Vi, lahko da ima tudi tale in ta oseba. Problem je le v intelektualni interpretaciji, stanju zavesti. Meni se ob vsem tem zdi, da so intelektualci, učenjaki že ob glas in da ni dovolj "papirja", ki bi razložila te mnoge "skrivnosti". Nič ni čez praktično notranjo izkušnjo v dvigu zavesti ali pri prikazu neke mističnega sporočila. To nekateri poznamo in vendar ne razglašamo vsega naokoli. To so zaupni podatki od Nadduše za vsako dušo posebej in niso kot takšni prenosljiva drugim osebam, ki zgolj nekaj razmišljajo in ne morejo to v polnosti dojeti. Tak preblisk nadčutne zavesti v zavesti ne moreš pozabiti, trajno ostane v spominu in je darilo, blagoslov Nadduše.

Pravo darilo človeštvu ne more prinesti nek "Prometej" s izumom, ki naj bi obetal dostop do neomejenega vira energije in s tem omogočil novo Zlato Dobo na Zemlji. To ne morete zagotoviti g. Alojz, kljub vsem "znanju". Niste odkrili najmogočnejše stvari, Moči, ki prežema to Stvarstvo. To Moč lahko izkoristi le duša in ne kakšna elektromagnetna naprava. Kakšna je ta Moč? O tem drugič, za zdaj sem vrgel rokavico, tako kot ste vrgli v temi o Nadduši.

Še nekaj - spoštujem, da ste kar ste in da ste iskalec Resnice ... ali pa se že morda imate za učitelja.  Roll Eyes

DANTE

Si mi pa očital lekcijo me je kar sram ratal.

Tule ni gospodov,če si resen iskalec in vedež bi moral,ja vedeti,da smo vsi ljudje in vse vesoljno življenje bratje in sestre po življenjskem duhu.

Iz tvojega posta vije samo neko očitanje-brez vsebine pravega iskalca vesoljne resnice!!!!Preberi si kaj ste iskalci resnice-ste bolj iskalci lastne teme!!!

Lekcijo si dobijo samo papagaji,ki jim vesoljna elementarna brezosebna nezavedna samopojavnost ni nič dala v spremembi njihovega življenjskega duha..

Ti pevci strahu imate samo namišlje ego trip v sebi,kako naj se bojimo neke vesoljne imaginacije.

Ne vedo pa,da v njej živijo in so njena živa pojavnost,ko elementarna vesoljna pojavnost sama usodno vpliva na njih same-neodvisno od njih samih.

Koga ima torej vesolje rado??

Samega sebe preko človeka in lastne vesoljne življenjske samomanifestacije!!! Takile iskalci še niso prišli do samospoznanja,da bi vedeli,da vesolje samo igra večno-sedanjo igro  neodvisno od njih samih.

Ker pa so iskalci te resnice in nimajo te resnice samorealizirane so živa tema ,ki obsoja vse kar je njim samim duhovno nedostopno. Smešno ane!!! Wink Wink

Blagoslov Nadduše --še en fanatik ego tripa več!!!  Jo povem mi definicijo NADDUŠE ti '''gospod''' pesnik in oznanjevalec pekla in izmišljene božje kazni???

Iskalci vesoljne edine resnice,ste že v osnovi v ego tripu,ker se imate za iskalce.  Wink Shocked

Vesoljno samospoznanje se rodi v človeku-in človeštvu-neodvisno od človeka samega-to je ciklični dar vesolja (boga) samemu sebi neodvisno od osebe ki je ta dar prejela.

Zato se ta oseba zelo pojemljivo v teološki vesoljni  tradiciji- na Zemlji imenuje IXvaku-ne ve se kdo bo ta oseba!!!!!

Ker človeštvo samo o tem ne odloča ,,,,ampak vesoljna vseobsežna večno sedanja elementarna samopojavnost-Vesoljna Nadduša,ki deluje na človeka in skozi človeka.

Dante ne pripisuj si več kot razumeš in veš-moj nasvet-dobronameren.

Ravno Prometej je po grški teološki tradiciji tisti,ki s svojim ognjem darom--- omogoča človeštvu preživetje. Takšni so še Agniji-in Zoroaster pa še mnogo tradicij je,ki časti ogenj-Sonce življenja.

Tako da Dante malo se ohladi in ne  obsojat nekaj,kar ti nikoli ne bo dano-nikoli.Garantiram s  svojo glavo na tnalu.Ti jo lahko odsekaš iz mojega vratu,če ti bo kdaj dano-- kar je bilo dano meni. Malo sem se že naveličal teh egocentičnih pametnih temačnih sodb in strašenja z Bogom raznih Dantejev. Shocked

Takšni tiči še niste dojeli,da ste ciklično živa božja samomanifestacija.Kaj naj vam Bog potem žuga,če se vesoljno samorealizira in samospozna ravno v sebi-v živem človeku. Vi prvošolčki duhovnosti se še niste uspeli poistovetiti z večno sedanjo vseobsežno vesoljno samomanifestacijo Bogom.Kako naj bo BOG vaš prijatelj,če ga v sebi niste sposobni prepoznati?? Vi Boga odrivate od sebe v svoje egoizmu-nevede!!Po svobodni volji-štekaš bedarijo?

Modrost učenja---je ponavljanje-jebek ane!! Wink Wink Wink

Se razumeva,kar ti veš sta moja duša moj spomin zavrgla že pred 20 leti kot čisto samovšečno bedarijo!!! Wink Shocked Shocked Shocked Shocked Wink
Back to top
« Last Edit: 17.03.2010 at 20:06:52 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #8980 - 17.03.2010 at 18:50:57

Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 09:53:47:
Bošty

S tabo se mi sploh ne da ukvarjat-ti si trobilo  Lorberja.
Daj mi ti papagaj opiši dušo v treh stavkih-potem ti jo bom jaz v enem.Si zmožen tega papagaj??  Ti tule po spletu iščeš kje kdo mene omeni in potem pagajsko dodaš oh,aj,ja in to je vse kar ti kmečki'' hribček++ RKC- zmoreš Shocked Shocked

He, he, si pa zmoten v svoji slepoti  Cheesy Grin

Glej, jaz nič ne iščem kdo tebe omenja, heh , ampak se to preprosto že takooooo pogosto dogaja, da že skoraj ni nepopackanega dela foruma tvojega papagajskega ponavljanja - žal .

In niti tega še nisi sprevidel, - ob vsej svoji domnevni "vsevednosti" !!!  Cheesy Grin Grin Cheesy

Daj, zbudi se že , vsaj malo, nooooo  Cheesy  Tongue .

In sprašuješ o Duši ?

Hja, katero dušo si pa ti to mislil ? Človeško, živalsko, rastlinsko, ali morda mineralsko ?

Najprej se zjasni kaj bi sploh rad vedel, da ti potem lahko razložim, oziroma : vprašaj natančneje , in dano ti bo .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8981 - 17.03.2010 at 18:56:39

Boštyxz wrote on 17.03.2010 at 18:50:57:
Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 09:53:47:
Bošty

S tabo se mi sploh ne da ukvarjat-ti si trobilo  Lorberja.
Daj mi ti papagaj opiši dušo v treh stavkih-potem ti jo bom jaz v enem.Si zmožen tega papagaj??  Ti tule po spletu iščeš kje kdo mene omeni in potem pagajsko dodaš oh,aj,ja in to je vse kar ti kmečki'' hribček++ RKC- zmoreš Shocked Shocked

He, he, si pa zmoten v svoji slepoti  Cheesy Grin

Glej, jaz nič ne iščem kdo tebe omenja, heh , ampak se to preprosto že takooooo pogosto dogaja, da že skoraj ni nepopackanega dela foruma tvojega papagajskega ponavljanja - žal .

In niti tega še nisi sprevidel, - ob vsej svoji domnevni "vsevednosti" !!!  Cheesy Grin Grin Cheesy

Daj, zbudi se že , vsaj malo, nooooo  Cheesy  Tongue .

In sprašuješ o Duši ?

Hja, katero dušo si pa ti to mislil ? Človeško, živalsko, rastlinsko, ali morda mineralsko ?

Najprej se zjasni kaj bi sploh rad vedel, da ti potem lahko razložim, oziroma : vprašaj natančneje , in dano ti bo .

Lp + #

Pozabil si floro Bošty .No saj se učiš malo te še ego muči-bo že še!! Nikoli nisi omenil duš dokler jih jaz nisem prvi omenil.Pojdi gledat poste!!! Ej papagaji ni važno-važno je,da se učite. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8982 - 17.03.2010 at 18:56:55

Alojz in Sandib wrote on 17.03.2010 at 18:38:13:
Dante wrote on 17.03.2010 at 18:03:28:
Pozdrav forumu!

DANTE

Si mi pa očital lekcijo me je kar sram ratal.

Tule ni gospodov,če si resen iskalec in vedež bi moral,ja vedeti,da smo vsi ljudje in vse vesoljno življenje bratje in sestre po življenjskem duhu.

Iz tvojega posta vije samo neko očitanje-brez vsebine pravega iskalca vesoljne resnice!!!! Preberi kdo je iskalec??

Lekcijo si dobijo samo papagaji,ki jim vesoljna elementarna brezosebna nezavedna samopojavnost ni nič dala v spremembi njihovega življenjskega duha..

Ti pevci strahu imate samo namišlje ego trip v sebi,kako naj se bojimo neke vesoljne imaginacije.

Ne vedo pa,da v njej živijo in so njena živa pojavnost,ko elementarna vesoljna pojavnost sama usodno vpliva na njih same-neodvisno od njih samih.

Koga ima torej vesolje rado??

Samega sebe preko človeka in lastne vesoljne življenjske samomanifestacije!!! Takile iskalci še niso prišli do samospoznanja,da bi vedeli,da vesolje samo igra večno-sedanjo igro  neodvisno od njih samih.

Ker pa so iskalci te resnice in nimajo te resnice samorealizirane so živa tema ,ki obsoja vse kar je njim samim duhovno nedostopno. Smešno ane!!! Wink Wink

Blagoslov Nadduše --še en fanatik ego tripa več!!!  Jo povem mi definicijo NADDUŠE ti '''gospod''' pesnik in oznanjevalec pekla in izmišljene božje kazni???

Iskalci vesoljne edine resnice,ste že v osnovi v ego tripu,ker se imate za iskalce.  Wink Shocked

Vesoljno samospoznanje se rodi v človeku-in človeštvu-neodvisno od človeka samega-to je ciklični dar vesolja (boga) samemu sebi neodvisno od osebe ki je ta dar prejela.

Zato se ta oseba zelo pojemljivo v teološki vesoljni  tradiciji- na Zemlji imenuje IXvaku-ne ve se kdo bo ta oseba!!!!!

Ker človeštvo samo o tem ne odloča ,,,,ampak vesoljna vseobsežna večno sedanja elementarna samopojavnost-Vesoljna Nadduša,ki deluje na človeka in skozi človeka.

Dante ne pripisuj si več kot razumeš in veš-moj nasvet-dobronameren.

Ravno Prometej je po grški teološki tradiciji tisti,ki s svojim ognjem darom--- omogoča človeštvu preživetje. Takšni so še Agniji-in Zoroaster pa še mnogo tradicij je,ki časti ogenj-Sonce življenja.

Tako da Dante malo se ohladi in ne  obsojat nekaj,kar ti nikoli ne bo dano-nikoli.Garantiram s  svojo glavo na tnalu.Ti jo lahko odsekaš iz mojega vratu,če ti bo kdaj dano-- kar je bilo dano meni. Malo sem se že naveličal teh egocentičnih pametnih temačnih sodb in strašenja z Bogom raznih Dantejev. Shocked

Takšni tiči še niste dojeli,da ste ciklično živa božja samomanifestacija.Kaj naj vam Bog potem žuga,če se vesoljno samorealizira in samospozna ravno v sebi-v živem človeku. Vi prvošolčki duhovnosti se še niste uspeli poistovetiti z večno sedanjo vseobsežno vesoljno samomanifestacijo Bogom.Kako naj bo BOG vaš prijatelj,če ga v sebi niste sposobni prepoznati?? Vi Boga odrivate od sebe v svoje egoizmu-nevede!!Po svobodni volji-štekaš bedarijo?

Modrost učenja---je ponavljanje-jebek ane!! Wink Wink Wink

Se razumeva,kar ti veš sta moja duša moj spomin zavrgla že pred 20 leti kot čisto samovšečno bedarijo!!! Wink Shocked Shocked Shocked Shocked Wink

Back to top

IP Logged

Dante
3

I Love!
Slo
Reply #8983 - 17.03.2010 at 19:00:00

Ok, Alojz!

Priznavam, da smo po svojem izvoru, po duši ljudje enaki. Kje pa je vzrok v tolikšnih razhajanjih med ljudmi? Zaradi stanja zavesti v vsakem, kajne? Vem, da vam ni treba kaj več razlagati. Na ta forum ste vrgli ogromno količino "materiala", pa se le še ponavljate. Če bi bila vaša namera, ideja, poslanstvo ... to kar pravite in nam skušate povedati, čemu ste potem tu obtičali. Ali mora biti razumevanje božjega, duševnega, ... res takšna "muka". Če smo zares ljudje, potem je najvišje med nami spoštovanje in ljubeznivost. Se imate po vsem tem še za ljubeznivo osebo? Kako boste lahko kaj drugim ponudili, če ne delujete s to notranjo Močjo - Ljubeznijo?

O Bog, očitate mi sejanje strahu in trosenje ego tripov! Toda prej poglejte pri sebi, ves ta "konstrukt", ki ste ga ustvarili in še ni zaživel. Ne mislim vam jemati smisla v sedanjem času. Priznajte si, da takole ne morete naprej.
Zakaj, za Boga, mislite, da smo obsojeni na Vesoljno igro in da ne moremo nič, ne se razodeti kot majhni Bogovi? Potem bi lahko počeli neodgovrno vse kar si bola Um zamisli. To ni u redu stališče. Ne prepoznate posledic svojih mnenj, to je moj glavni očitek.
Ker se komaj prišel sem, pa tudi ne nameravam trobentati neke vsebine, gre za to da vaše vsebina postane čistejša in jasnejša. Koliko je v njej Resnice?
Jutri nadaljujem, OK!
Back to top

Pozorno prisluhni vsakomur,
vendar pa imej svoje mnenje.

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #8984 - 17.03.2010 at 19:14:27

Dante wrote on 17.03.2010 at 19:00:00:
Ok, Alojz!

Priznavam, da smo po svojem izvoru, po duši ljudje enaki. Kje pa je vzrok v tolikšnih razhajanjih med ljudmi? Zaradi stanja zavesti v vsakem, kajne? Vem, da vam ni treba kaj več razlagati. Na ta forum ste vrgli ogromno količino "materiala", pa se le še ponavljate. Če bi bila vaša namera, ideja, poslanstvo ... to kar pravite in nam skušate povedati, čemu ste potem tu obtičali. Ali mora biti razumevanje božjega, duševnega, ... res takšna "muka". Če smo zares ljudje, potem je najvišje med nami spoštovanje in ljubeznivost. Se imate po vsem tem še za ljubeznivo osebo? Kako boste lahko kaj drugim ponudili, če ne delujete s to notranjo Močjo - Ljubeznijo?

O Bog, očitate mi sejanje strahu in trosenje ego tripov! Toda prej poglejte pri sebi, ves ta "konstrukt", ki ste ga ustvarili in še ni zaživel. Ne mislim vam jemati smisla v sedanjem času. Priznajte si, da takole ne morete naprej.
Zakaj, za Boga, mislite, da smo obsojeni na Vesoljno igro in da ne moremo nič, ne se razodeti kot majhni Bogovi? Potem bi lahko počeli neodgovrno vse kar si bola Um zamisli. To ni u redu stališče. Ne prepoznate posledic svojih mnenj, to je moj glavni očitek.
Ker se komaj prišel sem, pa tudi ne nameravam trobentati neke vsebine, gre za to da vaše vsebina postane čistejša in jasnejša. Koliko je v njej Resnice?
Jutri nadaljujem, OK!

Eh kaj te bluziš neke . Kaj pa ti veš o alojzu in sandib kaj on dela kje je zakaj dela kar dela ? aja to vidiš iz pisanja tu  Grin. Posledice njegovih mnenj ? kaj tvoja mnenja pa nimajo posledic ?pa tui kratko povedano nimaš pojma o njemu ,pišeš pa kot da ga poznaš u nulo .A ti poznaš resnico ? da sodiš kaj je prav pa kaj ni ? Išči dalje če praviš da si iskalec , mogoč pa neveš kaj iščeš sploh Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 597 598 599 600 601 ... 764