Dante wrote on 17.03.2010 at 18:03:28:Pozdrav forumu!
Zanimiva tema o marsičem, kar v vsakdanjem življenju niti ne razmišljamo - o tem kdo smo, od kod smo in kam gremo. Temeljna vprašanja za iskalca Resnice.
Kot novinec vem, da se je tema odprla na pobudo gospoda Alojza, ki bi naj dolgo iskal odgovore na zgoraj omenjena vprašanja. Vaš ton, poudarek v razpravi je bil na začetku, dve leti nazaj, bolj spoštoljiv do drugih. Toda ne vem, zakaj še vztrajate ali pa mislite, da bo stokrat ponovljena zgodba postala Resnica.
Pravite, kot dokazano največji vedež o teh vprašanjih, da poznate skrajno Resnico, stanje nekoč, sedaj in v prihodnje. Ste mar popolni, razsvetljeni človek? Vsak človek ima odgovornost za to kar hoče druge "naučiti" - Slepi človek naj ne vodi druge, kajti oba bi padla v jamo. Sicer bomo dobili "lekcijo" od Sil, ki to Stvarstvo nadzorujejo - v tem ali naslednjem življenju.
Prav gotovo imate nekaj izrednih "praktičnih" izkušenj z nadnaravnimi pojavi. Toda nimate jih samo Vi, lahko da ima tudi tale in ta oseba. Problem je le v intelektualni interpretaciji, stanju zavesti. Meni se ob vsem tem zdi, da so intelektualci, učenjaki že ob glas in da ni dovolj "papirja", ki bi razložila te mnoge "skrivnosti". Nič ni čez praktično notranjo izkušnjo v dvigu zavesti ali pri prikazu neke mističnega sporočila. To nekateri poznamo in vendar ne razglašamo vsega naokoli. To so zaupni podatki od Nadduše za vsako dušo posebej in niso kot takšni prenosljiva drugim osebam, ki zgolj nekaj razmišljajo in ne morejo to v polnosti dojeti. Tak preblisk nadčutne zavesti v zavesti ne moreš pozabiti, trajno ostane v spominu in je darilo, blagoslov Nadduše.
Pravo darilo človeštvu ne more prinesti nek "Prometej" s izumom, ki naj bi obetal dostop do neomejenega vira energije in s tem omogočil novo Zlato Dobo na Zemlji. To ne morete zagotoviti g. Alojz, kljub vsem "znanju". Niste odkrili najmogočnejše stvari, Moči, ki prežema to Stvarstvo. To Moč lahko izkoristi le duša in ne kakšna elektromagnetna naprava. Kakšna je ta Moč? O tem drugič, za zdaj sem vrgel rokavico, tako kot ste vrgli v temi o Nadduši.
Še nekaj - spoštujem, da ste kar ste in da ste iskalec Resnice ... ali pa se že morda imate za učitelja.
DANTE
Si mi pa očital lekcijo me je kar sram ratal.
Tule ni gospodov,če si resen iskalec in vedež bi moral,ja vedeti,da smo vsi ljudje in vse vesoljno življenje bratje in sestre po življenjskem duhu.
Iz tvojega posta vije samo neko očitanje-brez vsebine pravega iskalca vesoljne resnice!!!!Preberi si kaj ste iskalci resnice-ste bolj iskalci lastne teme!!!
Lekcijo si dobijo samo papagaji,ki jim vesoljna elementarna brezosebna nezavedna samopojavnost ni nič dala v spremembi njihovega življenjskega duha..
Ti pevci strahu imate samo namišlje ego trip v sebi,kako naj se bojimo neke vesoljne imaginacije.
Ne vedo pa,da v njej živijo in so njena živa pojavnost,ko elementarna vesoljna pojavnost sama usodno vpliva na njih same-neodvisno od njih samih.
Koga ima torej vesolje rado??
Samega sebe preko človeka in lastne vesoljne življenjske samomanifestacije!!! Takile iskalci še niso prišli do samospoznanja,da bi vedeli,da vesolje samo igra večno-sedanjo igro neodvisno od njih samih.
Ker pa so iskalci te resnice in nimajo te resnice samorealizirane so živa tema ,ki obsoja vse kar je njim samim duhovno nedostopno. Smešno ane!!!
Blagoslov Nadduše --še en fanatik ego tripa več!!! Jo povem mi definicijo NADDUŠE ti '''gospod''' pesnik in oznanjevalec pekla in izmišljene božje kazni???
Iskalci vesoljne edine resnice,ste že v osnovi v ego tripu,ker se imate za iskalce.
Vesoljno samospoznanje se rodi v človeku-in človeštvu-neodvisno od človeka samega-to je ciklični dar vesolja (boga) samemu sebi neodvisno od osebe ki je ta dar prejela.
Zato se ta oseba zelo pojemljivo v teološki vesoljni tradiciji- na Zemlji imenuje IXvaku-ne ve se kdo bo ta oseba!!!!!
Ker človeštvo samo o tem ne odloča ,,,,ampak vesoljna vseobsežna večno sedanja elementarna samopojavnost-Vesoljna Nadduša,ki deluje na človeka in skozi človeka.
Dante ne pripisuj si več kot razumeš in veš-moj nasvet-dobronameren.
Ravno Prometej je po grški teološki tradiciji tisti,ki s svojim ognjem darom--- omogoča človeštvu preživetje. Takšni so še Agniji-in Zoroaster pa še mnogo tradicij je,ki časti ogenj-Sonce življenja.
Tako da Dante malo se ohladi in ne obsojat nekaj,kar ti nikoli ne bo dano-nikoli.Garantiram s svojo glavo na tnalu.Ti jo lahko odsekaš iz mojega vratu,če ti bo kdaj dano-- kar je bilo dano meni. Malo sem se že naveličal teh egocentičnih pametnih temačnih sodb in strašenja z Bogom raznih Dantejev.
Takšni tiči še niste dojeli,da ste ciklično živa božja samomanifestacija.Kaj naj vam Bog potem žuga,če se vesoljno samorealizira in samospozna ravno v sebi-v živem človeku. Vi prvošolčki duhovnosti se še niste uspeli poistovetiti z večno sedanjo vseobsežno vesoljno samomanifestacijo Bogom.Kako naj bo BOG vaš prijatelj,če ga v sebi niste sposobni prepoznati?? Vi Boga odrivate od sebe v svoje egoizmu-nevede!!Po svobodni volji-štekaš bedarijo?
Modrost učenja---je ponavljanje-jebek ane!!
Se razumeva,kar ti veš sta moja duša moj spomin zavrgla že pred 20 leti kot čisto samovšečno bedarijo!!!