Mali lulček-to je za lojzka!!
Niti na eno licemer lažniv-niti na eno!!!
Takih malih lulčkov kot si ti je poln cel svet-lažnivih licemirskih potuhnjenih neresnicoljubnih capinov,ki se samo sprenevedajo in obsojajo,česar njim ni bilo dano in jim nikoli ne bo-ker lažejo vsem in sami sebi v svoji egoistični lažnivi resnicoljubnosti.
Duša sploh ni izključno duhovne narave -ampak je v našem genomu živa-zakodirana in individualizirana. Duh ti peder lažniv ni nič drugega kot naša elektromagnetna sila našega življenja,da mi sploh nosimo in vsako drugo življenje-življenjskega duha.
Kaj si ti bebec (tako sva dogovorjena-stava)meni do danes praktično resničnega povedal-Povej lažnivec- faruški potuhnjen neodkrit-licemerski duhovni pohabljenc??
Nad vsemi nami je pa še vesoljno zakodirana elementarna duša,ki se ciklično zbuja z nami in v nas samih. Tako nas zbuja v vsevesoljno dimenzijo življenja. Zato se tudi Bog SAM ZBUJA V NAS-SOČASNO!!
O čem boš ti egoist samovšečen mene učil,če se vidi iz tvoje lažnivosti,da te BOG sploh ne pozna in ti ne njega.
Kako bo vesolje (bog) v vsej svoji vesoljni vseobsežnosti elementarne in življenjske večno.sedanje samopojavnosti tvoj prijatelj,če te v tvoji lastni duši noče poklicati v svoje vesoljno samobistvo in samospoznanje.
Iz takšnih kurčkov lažnivih kot si ti veje eno samo očitanje,ko vam pa jaz povem ,da ste živa vesoljna samotema --me pa sploh ne dojemate kaj vam govorim.
Povej konkretno kaj je BOG v tebi in skozi tebe realiziral v tvojem življenju-nič!!!! Ker ga ti butelj ločuješ od sebe in strašiš druge z njegovo kaznijo.
Bog samo daruje ti zmazek,če ti njega sprejmeš v sebi-neodvisno od česarkoli drugega
Brezpogojno vesoljno samozaupanje moraš imeti v sebi,da bi te bog sam v tebi ponovno zbudil in ti odprl tvojo-dušo za življenje,ko spoznaš da je vse večno-sedaj On sam- tudi ti manjak-lažniv in vse kar vidiš okoli sebe.
Vi ločujete Boga od sebe,ker ne razumete,da je BOG večno-sedaj vse sam!!!
Zato vas BOg ne more sprejeti,ker ga vi ne sprejmete s svojo svobodno voljo,ki jo imata zato ker je on sam živ samorealiziran v vseh vas-meni in vsemu kar vidiš.!!
Vi tega dripci duhovni ne razumete-vaša svobodna ego volja ne pusti Bogu zaživeti v vas samih.Ne dojemaš lump duhovni??