Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 602 603 604 605 606 ... 764
(Read 1311382 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9045 - 19.03.2010 at 11:37:36

titud wrote on 19.03.2010 at 10:10:21:
Dante wrote on 18.03.2010 at 16:47:20:
Alojz! Ali si normalen sogovornik tudi doma? Saj ti sploh ni treba tako krčevito se braniti. Sprosti se no malo!

Imaš pa veliko humorja za nekoga, ki naj bi poznal "resnico". Sam pri sebi dokazuješ kakšen si po čustveni plati, navkljub močni mentalni inteligenci. Nekje si pisal o ljubezni do bližnjega. Toda glede na tvoj odziv meni in še mnogim, pa v to ne verjamem. Kaj je človek brez sočutja in ljubezni - manj kot žival, dragi Lojzek. Lahko imate vso modrost, ste zmagovalec v vseh debatah, pa ste brez Ljubezni v sebi povsem nič. Lastnost ljubiti je dana le vaši duši, vaš um je le pretkan slepar in išče le korist - lahko tudi pod pretvezo narejene ljubeznivosti, pravzaprav tudi tega ni več pri tebi. Žal.  Sad

Na ta način se ne more spremeniti zavest - tega načina ne sprejmem. Koliko ljudi pa vam sploh sledi? Tako učenje je bolj diktatura, tako kot so nekdaj učitelji poučevali - s šibo in zmerjanjem. Si pač človek takšnega otroštva - se motim? Se opravičujem, če sem te kakorkoli prizadel in ti povečal muko - nov izbruh jeze in egoizma. Obžalovanja vredno je da vztrajaš v taki debati, kajti na koncu koncev iz tega ne bo nič dobrega. Le povečan ego - to pa je največja ovira do razsvetlitve. Vem, da bo še nekaj jeze na ta komentar. Bomo videli!  Smiley

Sem se že parkrat znašu v vlogi dežurnega posrednika v sporih med člani in našim alojzem, čeprav sam morda nisem najbolj nevtralen mediator, ker tud mene iritira njegov pristop k šeranju njegovih pogledov na samospoznanje. Izhaja pač iz tradicionalnega/patrirhalnega pojmovanja ega, ki da mora najprej  doseči visoko stopnjo samointegracije, ki je šele kot tak  sposoben odkriti, dojeti in brezpogojno  sprejeti  višji univezalen Red/Zakon. Tak samoinegriran ego zato dojemamo drugi, ki smo po alojzovem prepričlanju  obtičali na predipalni stopnji dezintegriranega ega in smo zato nesposobni dojeti/sprejeti univerzalni Zakon/Red, za ogrožujoč in nasilen poseg v našo (oponašalsko/papagajsko) osebnost. Kar je v bistvu res in kar alojz po pokroviteljsko izkorišča na način, da nas zavestno provocira in nas na tak način skuša postisniti čez rob v stanje, da se zavesto identificiramo z njegovo očetovsko figuro, kar pa seveda  ni več papagajstvo ampak zavestno sprejetje univerzalnega Zakona/Reda, ki ga sam samo pooseblja. Problem pa je po moje v tem, da si mi takega načina preboja ne samo ne želimo ampak tudi dejansko ne zmoremo doseči ne glede na njegov trud/napor/silo,  ker premoremo pač premalo testosteronsko/libadalne energije, da bi jo po takšni simbolni kastrastraciji s strani občeta investirali v (samo)uresničevanje univerzlanega Zakona/Reda. Po alojzovem nenju smo samo  razavjeni mamimi sinčki, ki bi nas rad po očetovsko naredil za prave dedce z nasilnim posegom nejgovega visko integriranega ega, po našem mnenju pa je to preprosto preživela arahična/patrirhalna predstava o dozorevanju, ki nas premalo fascinira, da bi se nam jo zdelo sploh vredno posnemat. Pri tem se mi zdi zanimivo, da nas očitno dovolj iritira, da se vanjo sploh zaletavamo (jo napadamo/kritiziramo), namesto da bi jo jemali kot anahronizem (kot neke vrste muzejsko zanimivost in vivo), do katere bi imeli spoštljivo distanco oz. zgolj za predmet čustveno  nevtralnega opazovanja. No, to iritiranje je deloma  posledica tega, da alojz na tako distanciranje ne pristaja, da nas dreza in da nas provicira prav to njegovo nepristrajanje na vlogo, ki mu jo sami določamo. Pravim deloma, ker nas z njim dejasko druži želja (in potreba) po osebnem in kolektivnem preboju v razširjeno (galaktično) zavest, le poti vanjo se nam očitno kažejo različno.              

Quote:
Titud! Nekak se strinjam s tabo, vendar sem poskusil s preprosto analogijo, pa nič. Nima smisla, prepustimo Lojza njegovem svetu "resnice", ki si ga je skreiral. Sam se zavedam, da v tem svetu vlada dvojnost in ni ene resnice. V bistvu gre za to, da najdemo izhod iz tega stanja zatemnjene zavesti. Brez pravega načina, brez pravega nauka to ne gre. Vprašanje je kako priti v stik s Bogom Očetom, ko začutimo da je to življenje le bivanje v stalno spreminjajočem svetu, kar povzroča le trpljenje, bolečino. Tako, da teoretiziranje, modrovanje, brez načina da pridemo v stik s pozitivnim polom Bogom Očetom nima smisla. Sam sem to rešil pri sebi tako, da sem našel kompetentnega Učitelja in on mi je pokazal kako meditirati. Meditacija pa je nemogoča brez mirnega uma in telesa. Takšno Lojzevo "umsko divjanje" je neplodno zame. Se ogradim od tega.
Sem opazil, da si izklopil Alojzeve poste. Dobra ideja! LP!  Smiley

No, razlog moje izključitve alojza je v tem, da se uprem skušnjavi, da polemiziram z njim na zame neploden in izčrpujoč način, ker sva si na nek način celo preveč podobna, da bi šla v konflikt na način kot sem  opisal zgoraj. Tud sam namreč  preveč pripadam generaciji, ki je imela  še za vzor samorazvoja preboj iz prededipalne v edipalo zavest, a je bila  zaradi nekajletnega zamika v  to početje prisljena investirat dosti več  libidalne energeje kot je  bila za to početje poplačana z integraracijo ega in ji zato tudi ni ostalo dovolj energije za investiranje v univerzalni Zakon/Red, da bi ga potem  lahko s tako suveronostjo kot aljoz lahko širila na svoje potomce in sploh vse, ki iščejo trajno in dokončno rešitev za svojo eksistencialno stisko/negotovost.      

Titud

Za najino osebno podobnost vem že dolgo. Zato te tudi neglede na najine osebne konflikte še vedno cenim,ker cenim tudi sam sebe. Ti si v osebnostni razvoj in preskok veliko investiral in me v nekaterih pogledih(tako pridobljenega znanja) celo prekašaš. Tu na tem forumu je kar nekaj ljudi,ki jih iskreno spoštujem zaradi njihovega lastnega razmišljanja. Tu so Bamby-Poet,Igor Tomaž.Robi gape in skoraj vsi ostali-z ženskami pa nikoli nisem imel problemov--velika izjeme so trije kralji teme.
Zelo dobro si analiziral moje početje,ki res temelji na provokaciji,ki naj bi po mojem ostale zbujala s to nekakšno mojo zavestno šok terapijo-in poziv,da mi sledijo.. Opažam tudi,da je prisotno veliko mentalne lenobe,kot pravi Igor.

In ravno ta je vzrok,da  ni neke splošno razgledanosti-ni Ni več libida, Življenjske moči---ki bi ljudi silil v popolno itegracijo lastnega ega,ki bi ga  potem lahko popolnoma integriranega poslali v nek nov zavestni samoizziv. (Očetov lik)Smo naravno degredairani predvsem moški-naraven vesoljni samoproces-ki ga poznam.Moška energija več ne zmore parirati ženski energiji.

Tu se v spoznavanju vesoljnega reda- sam ego zreducira in se začne učiti iz lastnega  bistva .Ta zavestni duhovni samoproces tvojega lastnega upora (ne liku očeta-matere) ,ampak vesoljnemu redu samemu ,ki tebe samega opredeljuje v celotnem sebstvu.

Zelo dober si ugotovil,da je predpogoj za osebni izziv vesoljnega reda tiči v lastnemu egu ravno  preobilen(libido)in ego sam, ti da potrebno samozavest,da se odločiš izvati tudi sam vesoljni red,ki tebe samega osebnostno opredeljuje.

To je pa neopredeljena -neizkušana-negotova pot,ki kreše tvoj ego in ga sočasno iziva do roba --fizične in duhovne smrti osebe- neodvisno od osebe same.

Ego se je podal v neznano-neznano zanj je pa ravno vzrok njegovega obstoja  !ega! samega. Jaz razumem ljudi,da tega koraka ne zmorejo storit,ker je res bolj udobno ego ujčkati,kot ga izvati v lastni biti in ga pognati v vesoljno samouničenje po njihovem mnenju.

Ker nihče ne pozna neprecenljive  nagrade,ki jo tvoje sebstvo dobi v vesoljnem samospoznanju tega reda ,ki vključuje tvojo neizbežno osebnostno večno-sedanjo integracijo s tem vesoljnim samo redom.

To samospoznanje vesoljnega reda te naredi vesoljno samosvojega in samopotrjenega.Tvoj (Ego) je vesoljno zlit in samopotrjen,kdo in kaj naj ga še potrjuje ?Ni več potrebe,ker je zlit v vesoljno samospoznanje.

Bom pa še povedal naslednje-ta vzgib iziva vesoljnega reda samega--- je tudi pogojen z zunanjim galaktičnim em frekvencami,ki jih tvoje sebstvo v začetku  ne zaznava,jih pa kasneje samospoznava kod odločilne faktorje za to osebnostno odločitev--- tvojega vesoljnega samoizziva. Wink Wink

Nagrada za tvojo odločitev je tvoje popolno poznavanje samega vesoljnega reda-vzroka in posledice,kaj  te je na to vesoljno pot poslalo,da bi lahko spoznal skrivnost-vseh skrivnosti-vesoljnega elementarnega in življenjskega večno sedaj  istega samoreda. Wink

Ja sedaj res izzivam,upam da tudi razumeš zakaj? Wink Wink Wink Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9046 - 19.03.2010 at 12:07:00

S titudom se ne strinjam. Fascinacija in libido so preživeti, izpeti. To sodi v metafiziko, ki želi biti mistična, pa ni. Je zgolj napačna izobrazba in nič več. Ključ je v izobraževanju, njenenmu pojmovanju in z njo gradnja sistema.
Zaradi tega si ga tudi izključil. Zavezan si tradicionalizmu in si racionalist. Blebatanja o podobnosti in podobne fore so samo za hrano tvojega ega.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9047 - 19.03.2010 at 12:26:22

Quote:
S titudom se ne strinjam. Fascinacija in libido so preživeti, izpeti. To sodi v metafiziko, ki želi biti mistična, pa ni. Je zgolj napačna izobrazba in nič več. Ključ je v izobraževanju, njenenmu pojmovanju in z njo gradnja sistema.
Zaradi tega si ga tudi izključil. Zavezan si tradicionalizmu in si racionalist. Blebatanja o podobnosti in podobne fore so samo za hrano tvojega ega.

Lp,igor

Libido je z drugo besedo samo življenjska energija-posameznika. Življenjska Em sila. Metafizika-zaobjema pojem človekovega sebstva.
Sedaj jaz ne vem če je mistika,saj mistike nihče ne omenja tule-ravno mistike ne!!
Omenja se mentalna lenoba,ki jo ti omenjaš velikokrat.

Ključ je v osebnostnem izobraževanju,ki je izven kroga usmerjenega  učnega sistema-verjetno si to mislil.

Saj ego kot svobodno voljo,zagotavljanju lastnega huhovnega in fizičnega ugodja ne more nihče zanikati.

Kar se tiče tradicionalizma in racionalizma,se pa tako izraža na polju,ki ga ti omenjaš-mentalna lenoba -za ugodje.
Sedaj jaz ne morem zanikati nekih podobnosti s Titudom,če sem jih jaz opazil.Jaz na postih ga dostikrat omenim(Tituda)tako na pozitivni kot negativni strani.

Odkrito-maščevanja-zamere pa ne gojim do nikogar-ampak res do nikogar.Saj se midva tudi spričkava,ampak zato te nič manj ne cenim.Saj to je v meni in poznam lastne občutke.
Dejstvo je,da je tvoja ugotovitev o splošni mentalni lenobi-resnična in ji potrjujem. Wink Wink

Vsi pa včasih malo zaigramo-saj sam veš.Ja  res je,da meni osebno tudi poči film-naravno.
Jaz tudi tebe čist ok. razumem in te tudi cenim.  Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #9048 - 19.03.2010 at 12:40:33

Ne gre se o tem, kaj je nistično, ampak, ker vse hoče zaviti v neko folijo metafizike pomešano z uradno psihologijo.
Libido kot lastno EM valovanje, ki ga pogojuje tvoja misel. Ja, misel o tem kako smo si podobni. Če boš dolgo mislil, da si pseto, boš na koncu tudi deloval kot pseto.

Izobraževanje je povsem napačno in gradnja na obstoječem vodi le v nadgradnjo obstoječega. Potrebno je spremeniti, preseč to miselnost, ki jo nam vsiljujejo preko sistema, ki obljublja lagodje.

Vse skupaj sem pa napisal zaradi tega, ker vidi nek problem v tebi. Začeli so osebno problemizirat o tebi, iskat neke vzroke, zakaj si takšen, kot si. Neumnosti, s katerim se hranijo in nezavedno laskajo sebi, kako so boljši in pametnejši. V bistvu se v enem sestavku negirajo.

O egu sem rekel, ker je pač očiten, ko ocenjuješ druge s tem, da ga imaš na črni listi. Ne vem, če ga daš na črno listo, potem ne razmišljaš o njem ali pa zato še bolj razmišljaš. Kot kaka mlada trmasta deklina.

Alojz, ni me treba cenit, nisem naprodaj. Če bom ti bom povedal. Najboljše, da začneš šparat.
Mal za šalo in zares.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9049 - 19.03.2010 at 12:44:28

Če bi imel kaj za dodati, bi dodal. Pa nimam.

Mogoče samo to: presvitla trojica M.L., Bošty in na novo Dante so ena poštirkana goveda. S takim razmišljanjem kot ga ti zombiji trofajo se svet še dolgo ne bo sposoben spremeniti, ker kr neki špilajo neko lažno duhovno uglajenost, kot da bi bli na sprejemu pri ne vem kakšnem duhovnem utrgancu, verjetno Sai Babi - ki je lopov, pedofil,  spaka.

Resno: tale presvitla trojica naj se malo zamisli kakšen zlagan svet pomagajo soustvarjati, potem pa naj potegnejo glavo iz riti in se malo vzravnajo. So čist brez hrbtenice, papaki zlagani.  Embarrassed
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9050 - 19.03.2010 at 12:47:23

Quote:
Ne gre se o tem, kaj je nistično, ampak, ker vse hoče zaviti v neko folijo metafizike pomešano z uradno psihologijo.
Libido kot lastno EM valovanje, ki ga pogojuje tvoja misel. Ja, misel o tem kako smo si podobni. Če boš dolgo mislil, da si pseto, boš na koncu tudi deloval kot pseto.

Izobraževanje je povsem napačno in gradnja na obstoječem vodi le v nadgradnjo obstoječega. Potrebno je spremeniti, preseč to miselnost, ki jo nam vsiljujejo preko sistema, ki obljublja lagodje.

Vse skupaj sem pa napisal zaradi tega, ker vidi nek problem v tebi. Začeli so osebno problemizirat o tebi, iskat neke vzroke, zakaj si takšen, kot si. Neumnosti, s katerim se hranijo in nezavedno laskajo sebi, kako so boljši in pametnejši. V bistvu se v enem sestavku negirajo.

O egu sem rekel, ker je pač očiten, ko ocenjuješ druge s tem, da ga imaš na črni listi. Ne vem, če ga daš na črno listo, potem ne razmišljaš o njem ali pa zato še bolj razmišljaš. Kot kaka mlada trmasta deklina.

Alojz, ni me treba cenit, nisem naprodaj. Če bom ti bom povedal. Najboljše, da začneš šparat.
Mal za šalo in zares.

Lp,Igor

No tole se pa tudi dober povedal. Cenim-Jaz denarja, da bi ljudi kupoval glih nimam-pa saj to veš sam. Ti če boš kdaj svojo ceno spustu na nulo-potem sem pa tvoj kupec !! Grinhec Wink
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #9051 - 19.03.2010 at 12:54:41

Quote:

Lp,igor

No, če mene vprašaš, se imam  dejansko za racionalista, ki hoče omejenost svojega racionalizma preseči po poti neskončnega niza racionalnih (samo)refleksij, ki se ne more končat drugače kot v spoznanju absurdosti tega početja in v dekonstrukciji  že tako šibko integriranega ega v Niču. Se pravi ekistencializem  v dobrem starem sartrovskem smislu, ki ga  alojzu ni bilo treba dajat skozi morda zaradi njegovega presežka libidalne energije (kot ugibam jaz) ali pa zgolj zaradi njegove prave (trdaicionalne) ali moje napačne vzgoje/izobrazbe (kot ugibaš ti). Ne eno ne drugo ne spremeni dejstva, da naju veže skupno prizadevanje za preboj v razišijeno/celostno/univerzalno zavest (v Bit), le da moja pot vodi  skozi dezintegriran  ego in Nič, njegova pa preko  visko zinetgriranega ega. Merilo tega, katera pot je   bolj/manj mistična in s tem  zdrava/patološka je lahko samo (ne)doseganje preboja samega. Paradokos pa je v tem, da ko(če) bova Tam, postane pot popolnoma ilerevantna.          

Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9052 - 19.03.2010 at 12:54:58

Quote:

Mal za šalo in zares.

Lp,Igor

Dej Igor ti pa lah tud mal več o seb poveš, ne pa da skoz špilaš nekega odmaknjenega sodnika, ki gleda iz ne vem kere veje.

Tok sterilnih postov kot jih imaš ti pa ne vem če jih ima še kdo drug na tem forumu, še M.L. ne, pa ti zelo hudo konkurira.

Dej me jebat, že dve leti tuki kao neki debatiramo pa ti stalno blagovoliš samo neke kratke odmaknjene komentarje z ne vem kere veje. Daj pišuka že povej kej konkretnega, ne sam Robija skoz neki basat kok ne razume tvojga pojma psihološkega časa (stolen from Jiddu).

Pol pa prideš enkrat na plano s trditvijo, kok se tebi zdi narobe, da ljudje v službo hodijo. Kaj si utrgan majmun al kaj??!! Pa naj hodijo če hočejo in naj si sami izberejo, kaj hočejo delat.

Ti si po več kot dveh letih še vedno en tak sterilen papak, ki trenutno neki v Indiji poležava in se verjetno sam sebi zdi presneto imeniten. Pa da ne omenjan tistega poženščenega tvojga prjatla Janeza, ki ne vem, če ni tvoja žena. Dej si že enkrat eno pičko ubod pa neki bit tok presneto sterilen, ker ti bodo jajca čist odpadla.

Jebo vam jaz Indijo!  Angry
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9053 - 19.03.2010 at 12:57:23

titud wrote on 19.03.2010 at 12:54:41:
Quote:

Lp,igor

No, če mene vprašaš, se imam  dejansko za racionalista, ki hoče omejenost svojega racionalizma preseči po poti neskončnega niza racionalnih (smao)refleksij, ki se ne more končat drugače kot v spoznanju absurdosti tega početja in v dekonstrukciji  že tako šibko integriranega ega v Niču. Se pravi ekistencializem  v dobrem starem sartrovskem smislu, ki ga  alojzu ni bilo treba dajat skozi morda zaradi njegovega presežka libidalne energije (kot ugibam jaz) ali pa zgolj njegove prave (trdaicionalne) ali moje napačne vzgoje/izobrazbe (kot ugibaš ti). Ne eno ne drugo ne spremeni dejstva, da naju veže skupno prizadevanje za preboj razišijeno/celostno/univerzalno zavest (v Bit), le da moja pot vodi  skozi dezintegriran  ego in Nič, njegova pa preko  visko zinetgriranega ega. Merilo tega, katera pot je   bolj/manj mistična in s tem  zdrava/patološka je lahko samo (ne)doseganje preboja samega. Paradokos pa je v tem, da ko(če) bova Tam, postane pot popolnoma ilerevantna.          

Ja, seveda, to ti bo pa res uspelo. Kr neki se vrtiš v svojih idejah, tisočkrat sposojenih od ne vem kje in jih premetavaš kot kak žongler. Pa dej nehi že pisat tako presneto poštirkano! A si dec al si baba, a?  Shocked
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9054 - 19.03.2010 at 13:00:09

El Pesnik wrote on 19.03.2010 at 12:44:28:
Če bi imel kaj za dodati, bi dodal. Pa nimam.

Mogoče samo to: presvitla trojica M.L., Bošty in na novo Dante so ena poštirkana goveda. S takim razmišljanjem kot ga ti zombiji trofajo se svet še dolgo ne bo sposoben spremeniti, ker kr neki špilajo neko lažno duhovno uglajenost, kot da bi bli na sprejemu pri ne vem kakšnem duhovnem utrgancu, verjetno Sai Babi - ki je lopov, pedofil,  spaka.

Resno: tale presvitla trojica naj se malo zamisli kakšen zlagan svet pomagajo soustvarjati, potem pa naj potegnejo glavo iz riti in se malo vzravnajo. So čist brez hrbtenice, papaki zlagani.  Embarrassed

El Poeta

H papežu naj grejo svojo rit prodajat. Bošty ML in g.Dante-mogoče se jih kak ''kardinal'' usmili. Če bi vsaj rekli jebemti m...ta svet- samo še igra in blefira.Ne oni gredo branit lastno zlaganost in meglo.Kaj češ --jim ni bilo dano,da bi se odcepli od te zlaganosti in spoznali vesoljno samoigro.  Wink Wink
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #9055 - 19.03.2010 at 13:10:17

El Pesnik wrote on 19.03.2010 at 12:57:23:
Ja, seveda, to ti bo pa res uspelo. Kr neki se vrtiš v svojih idejah, tisočkrat sposojenih od ne vem kje in jih premetavaš kot kak žongler. Pa dej nehi že pisat tako presneto poštirkano! A si dec al si baba, a?  Shocked

Očitno je alojzu uspelo prebudit deca v teb. Zame je to žal že mal prepozn, pa če mu še tako trdno držiš štango.

A je dost nepoštirkano povedno?  Tongue Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9056 - 19.03.2010 at 13:13:56

Če jaz na kratko povem?Je stvar sledeča ;svet je v riti in mi z njim.

Kdor vidi ta svet lep in dober je ,ali kapitalistična, politična ali pa klero -hijena!! Vsi drugi smo pa odpadarska ničverdna  hrana in zastonj delovna sila v njihovih glavah!

Jaz pasjejebcem ne bom hrana,jih raje dober prej sam pojebem kot,da bi oni mene. Cheesy Shocked Shocked

Se strinjate? Wink
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9057 - 19.03.2010 at 13:18:36

U glavnem vsi skup ste mojstri in toto vaše kreganje na lep način ste prpelali na čisto novi nivo .
Deci  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9058 - 19.03.2010 at 13:20:14

Quote:
U glavnem vsi skup ste mojstri in toto vaše kreganje na lep način ste prpelali na čisto novi nivo .
Deci  Smiley

Loto pridruži se-volkovi skupi lovijo,jejo in tuljo ! Grin Grin Grin Smiley Wink
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #9059 - 19.03.2010 at 13:30:42

Alojz in Sandib wrote on 19.03.2010 at 13:20:14:
Quote:
Deci  Smiley

Loto pridruži se-volkovi skupi lovijo,jejo in tuljo ! Grin Grin Grin Smiley Wink

Eh kaj bom jaz ko vidim tam gore neke besede več nea vem v keri slovar naj gleam  Grin
No rad pa berem mi je fajn ko mi kaj novega bol jasno postane .
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 602 603 604 605 606 ... 764